moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oha beşiktaş hak yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://cartalete.blogspot.com/2012/11/46-55.html?spref=tw şu güzel bir yazı olmuş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Aynı golden 2 tane yedik, resmen mahalle maçı gibiydi ya.. Güzel futbol vs deniyor da bence hikaye, dün sahada sadece açık futbol vardı o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Insanlar bir anda 6 gol gorunce super mac oldu zannetti, medya da verdi gazi. Resmen daginik, duzensiz bir mac olmus. Kim ne yapiyor belli degil. Besiktas'ta konsanstrasyon eksikligi var bariz. Mactan kopuyor oyuncular. Hali saha maci gibi mac olmus iste. Penalti zaten durumu acikliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bursa ne kadar cok pozisyon kacırmıs abi yuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 penaltı penaltı değil diyebilir beşiktaş taraftarı hatta veliyi bu hareketinden dolayı kınar . kınıyorda penaltının penaltı olmadığınıda savunuyor . ama gs taraftarı burak yılmaz bizde böyle diye pankaret açıp bağırlarına basıyor işte iki takım taraftarı arasındaki fark bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Kaliko said: Insanlar bir anda 6 gol gorunce super mac oldu zannetti, medya da verdi gazi. Resmen daginik, duzensiz bir mac olmus. Kim ne yapiyor belli degil. Besiktas'ta konsanstrasyon eksikligi var bariz. Mactan kopuyor oyuncular. Hali saha maci gibi mac olmus iste. Penalti zaten durumu acikliyor. abi zaten maç sonu hakem düdüğü yerine halı saha zili bekledim ben, 6 ayda bir buluşup halı saha maçı yaptığımız lise arkadaşlarımla bile daha düzenli oynuyoruz. Bursa'nın da BJK'den bir farkı yoktu. Zaten iki takımında neden puan sıralamasında oralarda olduğunun güzel bir göstergesi oldu bu maç, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 aktiftablet said: Adamın düşüşüne bakarsan sol ayağı sağ baldırına çarpıyor. Öyle bi yere atma şekli yok. Arkasındaki adam topa müdahale etmeye çalışırken velinin ayağına dokunuyor. Böyle hafif müdahaleye penaltı verilmeyebilir, zaten velinin ayağı yere basıyorken olsa düşmez, ayağı havadayken bu müdahale gelince ayağını dier bacağına çarpıyor Veli ve düşüyor. O çarpma değil yalnız bilinçli yapılan bir hareket. Darbenin etkisiyle değil yani. Zaten yeni nesil oyuncular düşerken ya öyle bacakları çarpıştırıyor, ya da arkadaki bacak koşarken bir şeye takılmış gibi aniden geriye tekrar uzatıp öyle düşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://f1211.hizliresim.com/13/b/ftvrn.jpg bu görüntü velinin poısyonun açık ve net penaltı olduğunun bir kanıtı . bunu görünce emin oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 + kirzmizi bu direk sakatlamaya girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 şöyle birşey gördüm bende şimdi https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/154378_403207449750897_904026700_n.jpg EMEK HIRSIZLIĞI title'ı yine sadece ve sadece Burak Yılmaz'a kaldı asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 veliden özür dilerim emek hırsızıyla aynı kefeye koyduğum için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 fatoşhopunuzu yiyim http://www.youtube.com/watch?v=ZV8AJZWT9YQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://veyselkeles.files.wordpress.com/2009/08/8249.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 O yetmez abi sana, ben alırım sen rahatça ağla sdf Bide İKİNCİ YARI GÖRÜŞÜRÜZ EHEHE diye bi postun var da dua et onu çıkarmadım çok ağır gelmesin diye. 1 paket mendille idare et o yüzden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben 1 -0 gerideyken bile takımıma güvenip 2 yarı cevirceklerini biliyordum . ki biraz tecrübe olsa 2-1 de oyunu tutup daha dikkatli olsak maçı alırdık. önmeli olan takıma güvenmek . ben artık geride bile olsak bu takım bişey yapar diyebiliyorum. şu an avrupada güzel futbol oynayan bir kaç takımdan biriyiz . yarın gelsin görelim sizide . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 AHAHAHAHAVRUPADA NAPIYOSUNUZ NAPIYOSUNUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bir Beşiktaşlı olarak şu penaltının Burak'ın yediği halltan bir farkı olmadığını söylemek istiyorum keşke yenilseydik de 5-6 maç sonra bir ton laf ettiğimiz duruma düşmeseydik. Şuraya gelip savunmayalım yamuk ağızlı veli'yi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Adamınız gol değil dedi :P http://www.maraton.com.tr/Orman-Pozisyon-penalti-degil_180424.html#.UJ-AVIZUYjE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 adam olan acık acık söyluyor zaten :D bide böyleleri varki evlerden ırak http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21324302.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 E tamam, adam pozisyon penaltıydı dememiş ki, ben de olsam verirdim demiş :D Kendi kulübünün maçında hakem olsa her fırsatta verir tabii penaltı, dürüst adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 çevir kazi yanmasn rew :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Veli'nin pozisyonunda ufak bir müdahale var, sonra dengesini kaybedip kendisine takılıyor. Ama penaltı çok haklı mı bence değil. Ama yıllar sonra haksız penaltı kazandık. Duygusu garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 olm o pozisyonda nası haksız penaltı ya? arkadan koşan eleman bildiğin her adımında veli'nin ayağının arkasına basıp, değdirip koşuyor ve resmen 4-5 adım bu şekilde. 1-2 takılmazsın ama denge bu da yani, o hızda... çok umrumda değil yenilmişiz, penaltı vs. de göz var nizam var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 arkadan pıçaklamış hatta veliyi. tam tendondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar