kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 livegames gözükmüyo hiç bende ya dh'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 noob navi disband plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 watch > tournaments > dreamhack dota 2 ama bitti mac eg eledi naviyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 navi ne düşünerek picklemişti acaba? pickten kaybettiler direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 duz random atsalar okadar outpick olmazdı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SOpjqRuN3F4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ben dota 2 satın alacaktım stream a girdim dota yı arattim siz dota 2 sahibisiniz hemen indir / oyna tarzı bir şey çıktı indiriyor. Nasıl böyle oldu anlamadim ? fm12 fm13 , cs go bir iki tane de dandik oyun yüklü. İzleyici sürümü diye bir şey. Oynatmıyor zaten git satın al diyor şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 satin almana gerek yok ekle beni steamden yollayayim invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Daesu said: http://www.youtube.com/watch?v=SOpjqRuN3F4Adama oyun bıraktırır hakikaten. Bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Oha çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 aynı macta 2 tane daha yaptı ultra zaten costu sven o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 eg yi tokatlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 165k online hergeçen gün 10k falan artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 visage ile cok mu iyiyim ya da heromu cook iyi yoksa c) şıkkımı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 visage en kötü hero ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 de get ya sana kanlı canlı ss atayım. Muhtemelen ultisinin nasil efsane oldugunu bilmiyorsun http://i.imgur.com/YDCr8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 visage eskiden çok kötüydü 2-3 sene önce hatırlıyorum. şimdi bayağı iyi. ama oynamak çok kasıyo. beyni 3e falan bölmek gerekiyo yoruyor adamı. hakkını verirsen efsane hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 benim bildiğim visage ultisi gargoyle spawnlıyodu, değişti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi visage pro herosu ya o kuşları acaip faydalı kullanan var resmen ward gibi tertemiz haritada oynuosun dps yapanda varda asıl map görmek için süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Güzel bir mouse ve macro ile akılan herolardan direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yüzyıldır oynamamıştım kamera falan çok yakın geldi. Skillerin mesafesi vöeehh dedirtti. Adamı ekranda görmüyorum atlılar geliyor biyerlerden %70hp gidiyor :D Neyseki demented shamandım ^^ ama kamera gereksiz yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Hep öyleydi. Ama biraz daha arttırsalar kemara alanını güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Dotada mh kullanmaya alışan kişilerin genel sorunu o kamera olayı. Evet öyle inkar etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 İyi Visage oynamak sanat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Oce4n said: Dotada mh kullanmaya alışan kişilerin genel sorunu o kamera olayı. Evet öyle inkar etmeyin. bilmiyorum alakam olmadı. Diğer oyunlara ve normale göre aşırı yakın geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar