Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Dark_Soul said: Su oyunun dili nerden değişiyor yav çıldırcam,türkçe oynamaktan. Mal gibi açıklama yazmışlar her skille dayanamıyorum dsadf. steam ayarlarından değiştiriceksin onu. steam ayarlar de. interfaceden english yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Çok güldüm buna, eskiymiş biraz http://www.youtube.com/watch?v=ItDbZad1IlI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Jaegerjaquez said: lol http://www.youtube.com/watch?v=bqd56RWQ9lU bitince kalanların olaysız dağılması SKDFHDKFHDSFJHDFPKLDSFPĞH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yiğidin harman olduğu yerden. skill seviyesinin en aşşalarından bir oyun. ve bir ving vardı. inandı. tek başına oyun kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 troll warlord ile.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Off şimdi bizle de troll oynamak isticek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 tek başına oyun kazandım diyo takımdaki herkesin en az 10 killi var.... herkesin itemler son seviye... troll warlord ile oyun taşıdım diyo bide... oyunu zaten taşıması gereken hero ile oyunu taşıdım diyerek övünmeler filan... ne günlere gelmişiz. bak burda AA oyun taşımış mesela: http://dotabuff.com/matches/140108140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hakkaten gayet tırt bir ss'i övünerek koymuş bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 karsi takimda da sadece prophet kasmis. heycanli oyundu demekki adam gaza gelmis koymus. gitmeyin ustune bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ekmek said: Off şimdi bizle de troll oynamak isticek =/ :D 1 oyun vermem ben warlorda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Trol iyi hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 olm aptal mısınız hepiniz? kendim yazmışım skilin en alt seviye olduğu yer falan. akıl alır gibi değilsiniz gerçekten. it is not likely to buy mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ciddi ciddi OF ÇOK İYİ YA falan diye koyulmuş birşey olmadığı o kadar belli ki. dotayı iyi oynamasıyla başkasını ezmeye çalışan herkesi gördüğüm yerde döveceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 1 oyun kazanmış gelmiş bi de burda hava atıyo. sonra bir de üste çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 üstüne çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kardeş dabıl post yapma POST GASMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Vingthor said: ciddi ciddi OF ÇOK İYİ YA falan diye koyulmuş birşey olmadığı o kadar belli ki. dotayı iyi oynamasıyla başkasını ezmeye çalışan herkesi gördüğüm yerde döveceğim. ağlama olm benle de oynayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben korkunç olduğum için sadece inner circle ile oynuyorum. başkasıyla oynamam. ne zaman biraz iyi oynarım o zaman şaaparız spark efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Beyler bu akşam emmeli gömmeli dota oynayasım var çıkar mı patiden gerçek delikanlılar şöyle lobi çevirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sparkla dota oynamak lol yok ya beraber oynarken okadar kotu degil belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DeathLord said: Beyler bu akşam emmeli gömmeli dota oynayasım var çıkar mı patiden gerçek delikanlılar şöyle lobi çevirsek? gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ULAN IRCCI YAPCAKLAR RUSLAR YA. KAFAYI YİCEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DeathLord said: Beyler bu akşam emmeli gömmeli dota oynayasım var çıkar mı patiden gerçek delikanlılar şöyle lobi çevirsek? inanılmaz troll warlord oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bakın beyler russuz pati, bildiğin paticik delikanlılarıyla. Gerçek delikanlıların harmanlandığı, eline işareti yiyenin benden Jack Sparrow gibi kaçtığı oyunlar arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar