Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

abi allah askına nasıl ogrenılmez ? burdaki amaç maç kazanmak degil , kişisel bilgi ve yetenegi geliştirmek. evet taşınamayacak maçlar var kabul de unrelated bu konuyla.

Abi o adam turnuvada izlese değişmez ki o zaman.

Dotanın en büyük sıkıntısı SC2 gibi bi öğrenme modu ferlan yok. Sıfır playedli adamı ladder dişlerini arasına atıyo. Halbuki zorla mesela 5 noobu toplasa en az 30 maç botlara karşı oynatsa felan. En azından adamlar herolar napıyo onu örense. Yada ne bilem noob vs noob maç yaptırsa bi iki el.
Mesaj tarihi:
abi bence mmye girmeden evel bi seviyesini sorsa oyuncuya ona göre tutorial felan cıkarsa karşısına yani var mod ama o biraz uzak duruo.

Matchmakingin boktanlığına bende inanmaya başladım artık bu kadar direndim ama geçen bir kaç oyun sonunda yok yani bu oyunu solo oynamak hakikaten gereksiz 500 maça yakın oynadım hep tek başıma oynadım ve bence takımsız oynayınca bu oyun çok tırt.
Mesaj tarihi:
abi coop vs ai var ama
hiç bi noob ona basmıyo
herkes laddera girio direk
zorla 5 10 oyun oynatcak öle
oynamassan başlayamıcan laddera bu kadar basit

tek başına oynamakta garip bi durum
galba tek başına queue lersen önce tek başınalardan bi grup yapmaya çalısıyo
biz ne zaman grupla (3 4 kişi) sıray agirsek daha organize adamlara karşı oynuoreuz
Mesaj tarihi:
ben 2. bi account acmıstım fazla invitelardan birini. low sectim seviyemi ilk 10 mac inanılmaz komikti. ama artık o keyfi alamıyorum o account ta hep high+ oyunlara giriyo bi tane daha mı acsam napsam bilemedim. bilerek mi kaybetsem. honda kasten bi account u dusuk tutardık cok bayınca onla girip ugrasmadan eglenmek icin.

10 mac zorunlu tuto olayına cok kanım ısınmıyo cunku bazen arkadasın geliyo ilk oyunu olucak diyosun gel sana anlatayım beraber oynayalım. kardes kardes oynuycaksınız simdi o belki gercek insanlara karsı oynasa zorlancak ama ben de ai lara karsı oynasam sıkılcam ya da 10 mac ai lara karsı oynamak istemedigi icin oynamıycak adam da olabilir. yani oyun bu sonucta biseylere zorlamaması iyi olabilir tabi ama boyle asırı ısıklandırarak "YENIYSEN BI BUNA GIR BAK BI BUNA GIR" seklinde tavsiye yardırabilir.
Mesaj tarihi:
ben her oynadıgım moba'da fikir olarak ortaya attım bu muhabbetleri developerlara ama dinleyen olmadı. özellikle hon zamanı maillaştıgım olmustu. X oyuncusunun profiline bakıyorsun 0 oyun oynamıs , cat diye matchmakinge alıosun al oyna diye. tamam bu adamın , dota prosu olma imkanı var ama oyun hakkında zerre fikri olmayan bir adamda olabilir. ki her iki durumda averaj mmr da ekstrem kabul ediliyor. biri pubstomper biri naab.
sen bu tarz durumda belli bir game played sınırı koy , atıyorum matchmaking gibi practice queue si olsun orda X kişisi 50 oyun oynadıktan sonra mm'e girebilsin falan. Dinlemediler bende uğrasmadım :P onlarında bir bildigi vardır . kaldıki valve konustu bu konu hakkında yeterince . matchmakingi git gide complexleştirebilme şansımız var ama oyun bulma sureniz eksponansiyel olarak aşırı artar (2,3 dakikalardan 15 20 dakikalara) dendi.
Mesaj tarihi:
abicim hon gibi yapsınnar o zaman
fast yada accurate şeçelim

bu arada burdaki mmr nasıl bilmiyorumda
mesela ordada 1500 girdapı vardı
1500 altına düştün ü çıkma şansın yoktu
çok iyi bi takımın olmadıkça
1500e yaklaştıkça çünkü yeni başlayanlarla smurflerle oynamaya başlıyodum
sürekli kaybediyodun
Mesaj tarihi:
Heroları oynayış şekillerinize göre seviyeniz belirleniyor.

Dota profilinize girince hangi heroyu, kendi seviyenizdeki adamlar arasında ne kadar iyi oynadığınız yazıyor. Tam olarak neye göre hesapladığını bilmiyorum ama mesela benim w/l ratio'mun baya kötü olduğu witch doctor, en iyi oynadığım 2. heroymuş.
Mesaj tarihi:
mm sistematigini cozemedim... ne zaman 5-6`li streak yapsam kesinlikle sonraki 2 oyunda 10. dakikada 15 kill veren takim geliyor. 8 streak`i gecemedim daha. ayninda sapitiyor gelen takim. 50/50 w/l ratio icin ayarlanmis sanki mm sistemi.
Mesaj tarihi:
cursor sapitan var mi bu arada? sekilden sekile giriyor benimki ve windowsdada duzelmiyor resetleyene kadar oyle kaliyor.

birde daha detayli istatistiklik tutuluyor mu? ward, k/d, assist vs. gibi bilen var mi
Mesaj tarihi:
bingildak said:

cursor sapitan var mi bu arada? sekilden sekile giriyor benimki ve windowsdada duzelmiyor resetleyene kadar oyle kaliyor.

birde daha detayli istatistiklik tutuluyor mu? ward, k/d, assist vs. gibi bilen var mi

https://dotabuff.com/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...