BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 RaidenXelRu said: abi allah askına nasıl ogrenılmez ? burdaki amaç maç kazanmak degil , kişisel bilgi ve yetenegi geliştirmek. evet taşınamayacak maçlar var kabul de unrelated bu konuyla. Abi o adam turnuvada izlese değişmez ki o zaman. Dotanın en büyük sıkıntısı SC2 gibi bi öğrenme modu ferlan yok. Sıfır playedli adamı ladder dişlerini arasına atıyo. Halbuki zorla mesela 5 noobu toplasa en az 30 maç botlara karşı oynatsa felan. En azından adamlar herolar napıyo onu örense. Yada ne bilem noob vs noob maç yaptırsa bi iki el.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi bence mmye girmeden evel bi seviyesini sorsa oyuncuya ona göre tutorial felan cıkarsa karşısına yani var mod ama o biraz uzak duruo. Matchmakingin boktanlığına bende inanmaya başladım artık bu kadar direndim ama geçen bir kaç oyun sonunda yok yani bu oyunu solo oynamak hakikaten gereksiz 500 maça yakın oynadım hep tek başıma oynadım ve bence takımsız oynayınca bu oyun çok tırt.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi coop vs ai var ama hiç bi noob ona basmıyo herkes laddera girio direk zorla 5 10 oyun oynatcak öle oynamassan başlayamıcan laddera bu kadar basit tek başına oynamakta garip bi durum galba tek başına queue lersen önce tek başınalardan bi grup yapmaya çalısıyo biz ne zaman grupla (3 4 kişi) sıray agirsek daha organize adamlara karşı oynuoreuz
screwy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben 2. bi account acmıstım fazla invitelardan birini. low sectim seviyemi ilk 10 mac inanılmaz komikti. ama artık o keyfi alamıyorum o account ta hep high+ oyunlara giriyo bi tane daha mı acsam napsam bilemedim. bilerek mi kaybetsem. honda kasten bi account u dusuk tutardık cok bayınca onla girip ugrasmadan eglenmek icin. 10 mac zorunlu tuto olayına cok kanım ısınmıyo cunku bazen arkadasın geliyo ilk oyunu olucak diyosun gel sana anlatayım beraber oynayalım. kardes kardes oynuycaksınız simdi o belki gercek insanlara karsı oynasa zorlancak ama ben de ai lara karsı oynasam sıkılcam ya da 10 mac ai lara karsı oynamak istemedigi icin oynamıycak adam da olabilir. yani oyun bu sonucta biseylere zorlamaması iyi olabilir tabi ama boyle asırı ısıklandırarak "YENIYSEN BI BUNA GIR BAK BI BUNA GIR" seklinde tavsiye yardırabilir.
screwy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ha ama oyunu yuklemeden iq testine ihtiyac oldugunu dusunuyorum 30 ve altı iq ları oyuna almasalar mesela cok rahatlıycaz.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben her oynadıgım moba'da fikir olarak ortaya attım bu muhabbetleri developerlara ama dinleyen olmadı. özellikle hon zamanı maillaştıgım olmustu. X oyuncusunun profiline bakıyorsun 0 oyun oynamıs , cat diye matchmakinge alıosun al oyna diye. tamam bu adamın , dota prosu olma imkanı var ama oyun hakkında zerre fikri olmayan bir adamda olabilir. ki her iki durumda averaj mmr da ekstrem kabul ediliyor. biri pubstomper biri naab. sen bu tarz durumda belli bir game played sınırı koy , atıyorum matchmaking gibi practice queue si olsun orda X kişisi 50 oyun oynadıktan sonra mm'e girebilsin falan. Dinlemediler bende uğrasmadım :P onlarında bir bildigi vardır . kaldıki valve konustu bu konu hakkında yeterince . matchmakingi git gide complexleştirebilme şansımız var ama oyun bulma sureniz eksponansiyel olarak aşırı artar (2,3 dakikalardan 15 20 dakikalara) dendi.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abicim hon gibi yapsınnar o zaman fast yada accurate şeçelim bu arada burdaki mmr nasıl bilmiyorumda mesela ordada 1500 girdapı vardı 1500 altına düştün ü çıkma şansın yoktu çok iyi bi takımın olmadıkça 1500e yaklaştıkça çünkü yeni başlayanlarla smurflerle oynamaya başlıyodum sürekli kaybediyodun
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 dotada high mı oynuyorsun low mı oynuyorsun nerden anlaşılıyor la?
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Heralde %50 üzerin high oluyor. Salladım bilen varsa bende merak ettim?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Heroları oynayış şekillerinize göre seviyeniz belirleniyor. Dota profilinize girince hangi heroyu, kendi seviyenizdeki adamlar arasında ne kadar iyi oynadığınız yazıyor. Tam olarak neye göre hesapladığını bilmiyorum ama mesela benim w/l ratio'mun baya kötü olduğu witch doctor, en iyi oynadığım 2. heroymuş.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 high low şöle bakıyosun Watch >> Recent Games >> Filter nick kısmıan kendi nickini yazıcan sonra very high high diye bak tek tek hangi maçın ne seviye
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Oyun otomatik başarına göre atıyor oyunlara.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mm sistematigini cozemedim... ne zaman 5-6`li streak yapsam kesinlikle sonraki 2 oyunda 10. dakikada 15 kill veren takim geliyor. 8 streak`i gecemedim daha. ayninda sapitiyor gelen takim. 50/50 w/l ratio icin ayarlanmis sanki mm sistemi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24188597.jpg matchmakingin algoritması
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 cursor sapitan var mi bu arada? sekilden sekile giriyor benimki ve windowsdada duzelmiyor resetleyene kadar oyle kaliyor. birde daha detayli istatistiklik tutuluyor mu? ward, k/d, assist vs. gibi bilen var mi
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 spark'ın oyunda kullandıgı nickname i stalklayında mm'e attıgı her bokta dotabuff dan winrate screenshotlayalım
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bingildak said: cursor sapitan var mi bu arada? sekilden sekile giriyor benimki ve windowsdada duzelmiyor resetleyene kadar oyle kaliyor. birde daha detayli istatistiklik tutuluyor mu? ward, k/d, assist vs. gibi bilen var mi https://dotabuff.com/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kanka üzgünüm tek elim arkamdan bağlı da yenerim getireceğin en kral takımı ama bu oyunun matchmakinginin var olmamasıyla tamamen alakasız bir konu
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 thanks 7 li lose streak ile mm i kirmisim asduhahduasd
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sparkin ne kadar kotu oldugunu birlikte oynayana kadar anlamaniz mumkun degil.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Pudge 64 41 64.06% Anti-Mage 28 14 50.00% Nature's Prophet 27 17 62.96% Invoker 27 9 33.33% Mirana most played heroes, ahahahahahahahahahhahah allahım kimlerle muhattap oluyoruz şurda
Öne çıkan mesajlar