Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 İnanılmaz gerçekten ya, biri götünden racism diye bişey uydurmuş bu yanlış olsun demiş, o it yüzünden EMBESİLLERLE oynamak zorundayız. Neden çünkü ayırırsak ırkçı oluruz ve bu yanlış. BSG. Bütün bir nasyon gerizekalıysa benim ne suçum var ya. YETER ÇOK DOLDUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 1. 4 tane arkadaş bul 2. rus serverı seç 3. search game 4. ??? 5. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 stomp da eğlenceli değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ruslara nefretimi kusuyorum rahatlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sonra all dan cyka cyka bişiler yazıolar davai idinahuy diyorum hala sacmalıyolar bişiler ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi yapmayın şimdi hepiniz %80 win ratioyu hakeden insanlarsınız ama ruslar nedeniyle kaybediyorsunuz değil mi? bana gayet iyi ruslar da denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ruslardan butun eu tiksinmis durumda fakat Türklerden de cokhaz aaldıkları söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 en iyi rus ölü rustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şubat 6 ? patch nerede? us saati ile gecemi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 juma gelir patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 En son ruslar yüzünden bırakmıştım oyunu yahu öyle böyle değil.Davay pizda çırtake zane anadın mı diyom Davay idisuda kakzavut diom anlamıolar. Harbi boş beleş insanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 language ne saçma bi ayrımdır ya. zaten aptal rus konuşmuyor ki normalde. hiçbir tepki hiçbir cevap hiçbişiy yok. he şu olur ingilizce oyuna girersin rusça bişiyler yazdığı an report. ama çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Gizli said: abi yapmayın şimdi hepiniz %80 win ratioyu hakeden insanlarsınız ama ruslar nedeniyle kaybediyorsunuz değil mi? bana gayet iyi ruslar da denk geliyor Nadirde olsa iyi ruslar var ama max %10'udur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 iyi ruslar nedense hep karşı takımda oluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 14 tane key gelmiş bana gene. isteyen olursa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cacodemon said: iyi ruslar nedense hep karşı takımda oluyor :/ iyi ruslar alanya ve antalyada oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi rus demeyin nolur, çok fena küfürler yazasım geliyor. dün akşam dilini ırkını sevdiğimin(!) cinsleri konuşmalarınıda oynadıkları oyun hele inanılmaz ya. anlatılmaz yaşanır iyi bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Yeni acc açmıştım ben, 3 oyun sonra high a çıktım 14-0 gibi bişey yaptım, bırak oyunların kalitesinin artmasını yanıma 4 er 4 er rus vermeye başladı. 4 tane carry pickliyorlar, aptal aptal herolarla ortaya gitmek isteyip sen invokerla yapmak isteyince feedlemeye başlıyorlar, hayvan oldukları için rusça konuşmadığını anlamıyorlar asla, adama ingilizce cevap veriyorsun sana rusça bağırıyor. Ward mard hakgetire. Bir de üstüne diğer ruslarla tepkimeye girip seni reportluyorlar herşey için. Bu kadar gerizekalı çöp bir millet yok gerçekten. Heriflerden nefret edince sen suçlu oluyorsun bir de. Artık solo girdiğimde her rus geldiğinde karşı base e sağ tıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 YA EU WEST SERVERINDA SPEAK RUSSIAN PLS DEDİ ADAM BANA HERIF. Takımda riki varken shadow fiend e lothar yapıyor ki karşısı daha efficent bir şekilde gem alsın. Hayvanlar kısacası başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oyun baslamadan bakin steam profiline takımdakilerin. rus varsa bir beklentiniz olmaz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: YA EU WEST SERVERINDA SPEAK RUSSIAN PLS DEDİ ADAM BANA HERIF. Takımda riki varken shadow fiend e lothar yapıyor ki karşısı daha efficent bir şekilde gem alsın. Hayvanlar kısacası başka birşey değil. çözümleme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: YA EU WEST SERVERINDA SPEAK RUSSIAN PLS DEDİ ADAM BANA HERIF. Takımda riki varken shadow fiend e lothar yapıyor ki karşısı daha efficent bir şekilde gem alsın. Hayvanlar kısacası başka birşey değil.ben direk MATRUSHKA ????? falan diye konusmaya baslıyorum. sonra cevap falna veriyolar mı emin deilim muteluyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 google translatten korece küfür c/p liyorum. Bazıları cidden koreli zannedip salute çekiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: YA EU WEST SERVERINDA SPEAK RUSSIAN PLS DEDİ ADAM BANA HERIF. Takımda riki varken shadow fiend e lothar yapıyor ki karşısı daha efficent bir şekilde gem alsın. Hayvanlar kısacası başka birşey değil. olm dagger kullanabilen rus yok ki lothar yapıyolar default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ekmek said: İnanılmaz gerçekten ya, biri götünden racism diye bişey uydurmuş bu yanlış olsun demiş, o it yüzünden EMBESİLLERLE oynamak zorundayız. Neden çünkü ayırırsak ırkçı oluruz ve bu yanlış. BSG. Bütün bir nasyon gerizekalıysa benim ne suçum var ya. YETER ÇOK DOLDUM. Kardeşim gel 2 el rus free lol at dünyan degisecek, baya da güleriz dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar