Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence olumlu yaklaşmanın da faydası olmuştur. Sinirli, yorgunken filan girince oyuna sabırsız oluyorum. En ufak hatayı kaldıramıyorum. Ama özellikle hafta sonu falan kafam rahatken oynarken çok daha olumlu katkı veriyorum takıma.
Mesaj tarihi:
GenjuroXXX said:

Dün akşam denedim U.S East server'ını ilk defa sadece 166ms ve efsaneviymiş , tek başıma sıra alıp bu kadar keyif aldığım bu kadar eğlendiğim olmamıştı 3 oyun üstüste win kötü başlamamıza rağmen ve inanılmaz bir comunication oyunlar bittiğinde yüzümde koca bi gülümseme vardı zokarım eu serverına hayatta oynamam bi daha :D

Bişey değil :D
Mesaj tarihi:
reampage said:

çat pat ingilizce derdini anlatmaya çalışan rus oldu mu np. fakat lanet kiril alfabesini görünce sövmeye başlıyorum.

Даже не думай обмануть меня - я убью тебя, сука.
Mesaj tarihi:
Açıklama için sağol ama ben hiç lobiden oyun oynamadım ki.
Bir kaç tane Afk var onlar kayıp olarak sayılıyor galiba.
Ama kazandığım oyun sayısı neden fazla onu çözemedim.

Bu arada paticik forumunu çok takip ediyorum ama kayıt olduğumdan beri 4 mesaj atmışım bu hariç. Her yıla bir mesaj :)
Mesaj tarihi:
1ST4NBLu3 said:

Açıklama için sağol ama ben hiç lobiden oyun oynamadım ki.
Bir kaç tane Afk var onlar kayıp olarak sayılıyor galiba.
Ama kazandığım oyun sayısı neden fazla onu çözemedim.

Bu arada paticik forumunu çok takip ediyorum ama kayıt olduğumdan beri 4 mesaj atmışım bu hariç. Her yıla bir mesaj :)

AFK ve Abandon oyunları kazanırsa takımınız oyun size Win yazıyor ama dotabuff lose veriyor direkt
Mesaj tarihi:
Pause yapınca karşı taraf hemen açabiliyor. Aslında bir yandan iyi oluyor afk olacaksan girme oyuna. Ama en azından dc varsa pause süresi verilmeli biraz.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Pause yapınca karşı taraf hemen açabiliyor. Aslında bir yandan iyi oluyor afk olacaksan girme oyuna. Ama en azından dc varsa pause süresi verilmeli biraz.

hon'daki pause sistemi güzeldi.
Mesaj tarihi:
Benim çözemediğim şey bu safe to leave ve stat free olma olayları. Oyuna başlıyoruz bilmemnekadar sonra sonra birisi abandon ediyo safe to leave oluyor yanlış anlamadıysam. E biz niye 15 dakka kastık o zaman.

Burdaki mantık veya olan şey nedir yani kimi koruyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...