screwy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu unusualların suyu nerden geliyo lan bi tane dusmedi daha bana 1 exort 1 quas fazlam var 2 wex lazım selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 reverse cm <3 eğlenceyi kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ya ben birim kontrollerini meepo için a s d f yapmıştım a nın deny olduğunu unutarak şimdi de eski haline getiremiyorum nasıl yapacağım? çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bu reverse mode ne? oyuna girip bakmaya useniyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 karsi takima hero seciyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ne sıkıcı bi oyun lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 karşiya hero seçme zevkli olabilir ya ahahah. Denemek lazım ama inşallah bir kaç pick ban vardır meep. fln. cekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 reverse cm'nin turnuvası bile yapıldı ya 5-6 ay önce joindota'da baya zevkliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 karsının sırf ruslar oldugunu goze alarak meepo dşirek first pişck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Masticore said: karşiya hero seçme zevkli olabilir ya ahahah. Denemek lazım ama inşallah bir kaç pick ban vardır meep. fln. cekilmez Bana 1 hak versinler meepo banlıyım yeter :D Öbür türlü evet çok zevkli bir moda benziyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şu an atoD 2 var joindotada (reverse cm turnuvası :D) http://www.joindota.com/en/live/tobiwan empire vs iccup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hala rapier falan yapan var diretide'da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 BonePART said: karsının sırf ruslar oldugunu goze alarak meepo dşirek first pişck ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oynayanların 90% u rus mu bana mı oyle denk geliyor sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 öle abi Europe serverının %90 ı rus ve çok kötü rus ben dotayı weplada öğrendim kalite yerlerdeydi ana bacı küfür doruk noktadaydı ama abi en azından adamla anlaşabiliyodun ben vuriyim sen stun at dediğinde adam evet veya hayır diyodu ha atabşiliyomuydu o ayrı mesela ama deniyodu burda adama diyorum ki junglersan benim lane gelip gelip lanei pushlama git jungleda kas adam gelip pushluyo lanei sonra ölüp adamları feedliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=7Gm8wfyzl-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 füx bu ne abi ? anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ne berbat bi video lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 5 oyun oynadım şu ana kadar büyük konuşmayım ama gerçekten çok kötü ya oyuncular. takım ya saçma sapan eziyor ya da saçma sapan eziliyor. her takımda en az 2 tane YOLO tayfası oluyor, 4 kişinin arasına girip damage vuramadan ölenler falan. alışık değilim lan ben böyle oynamaya psikolojim bozuldu :p o kadar kasıyorum lanedir, itemdir, 40 takla atıyorum ibiş gidiyor 5 dk feedliyor oyun ne yaparsan yap toplanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 nasil anlamadiniz abi pure skillz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi önerim sırf carry alın support felan almayın hatta carry de deil hard carry alın me biliyim mortred alın magebane alın ve 40 dakka farmlayın eauhueauha o zaman kesin yeniyosun adam ne kadar kasarsa kassın mortred olup bkb felan olduktan sonra yeniyosun 2 3 arkadaşşanız hepiniz carry alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 şu kadar yıldır dota oynuyorum hep support oynadım :I steam üzerinden takım olarak oynayamıyor muyuz? ben çok paslıyım ama yine ortalama üzeriyimdir her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 paticik kanalına katıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 davet me please "cemposta" steam id. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 BonePART said: abi önerim sırf carry alın support felan almayın hatta carry de deil hard carry alın me biliyim mortred alın magebane alın ve 40 dakka farmlayın eauhueauha o zaman kesin yeniyosun adam ne kadar kasarsa kassın mortred olup bkb felan olduktan sonra yeniyosun 2 3 arkadaşşanız hepiniz carry alın abi o zamana kadar benim oyunlarımda 2-3 tane böyle 0 11 0 12 adam oluyo yine veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar