Densiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 3 kez item düştü, 3 üde yok hiç bir yerde. Az önce düşene dikkat ettim "BloodSeeker" için kemikli bir kolye düşmüştü (gerçi şuan öyle birşey takıyor gibi zatende...) niye böyle yani? axe için kemermi ne düşmüştü, aynı şekilde o da yok.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 tabiki. nooblar a bozuk itemmı veriyor :P ek: yeni başlayınca ne oluyor, onuda açıklayabilirsen sevinirim. "ilk bilmem kaç maç itemlarınız görünmez" felan gibi birşey mi var.. yani nedir alakası?
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 steam forumlarında "birisi ile trade yapın" diye birşey vardı. Bende kardeşimin hesabından birşeyi kendime yollattırdım. Sonrasında yeni bir oyun oynadım. Verdiği item çantada görünüyor (öncekiler yalan oldu sanırım?. Olay nedir, bilgi verebilecek varsa çok sevineceğim) ha birde dns i kapattım. Yaptığım tek bu 2 si idi.
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Densiz said: tabiki. nooblar a bozuk itemmı veriyor :P ek: yeni başlayınca ne oluyor, onuda açıklayabilirsen sevinirim. "ilk bilmem kaç maç itemlarınız görünmez" felan gibi birşey mi var.. yani nedir alakası? hah yok oyun sonu o dusen itemlarin hepsi sana dusmuyor. dusen item'in altinda senin nickinin yazmasi lazim. yeni misin diye sordum cunku ayri bi bug falan da olmus olabilir diye
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Eminmisin derken? oyun bittiğinde, skor tablosunu gösterirken. Bir animasyon oldu, ekranın ortasına item geldi. Sonra o tablonun sol altına gitti (başka bir tanesi sağ altına gitmişti). edit: Hadi ya, o itemların hepsi bana düşmüyormu. Peh :D. Bunu bilmiyordum bak, isimlere dikkat ederim artık =) Öncekilere hiç bakmamıştım. edit 2: teşekkür etmeyi unutmuşum. Teşekküreler =)
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Tamam işte hepsi sana olmayabilir onların başkalarına düşen itemları da gösteriyor aynı animasyonla. Ben de ilk başladığımda OHA LAN 5 TANE ITEM DÜŞTÜ AAHAEHA diye takılırken sonra backpacke bi baktım hiçbirşey yok
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Of abi ya. Valve bile trollüyorse bizi.. :P yeni oyunculara "hoşgeldin şakası" olarak yapmışlar :P
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ahaha ya o item muhabbeti ilk geldiğinde aynısını yaşamıştım. ABİ EHOHE 5 İTEM diye
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bana 5. oyunumda falan wardog düşmüştü, serhat delirdi :P
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi demin invokerla oyun aldık dotabuffda yenilmişim gözüküyorum bu nedir bi bilgisi olan var mı?
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sen savası kazanmıs olabilirsin ama rakibin GERCEK SAVASI KAZANMIS!
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Black-ice said: abi demin invokerla oyun aldık dotabuffda yenilmişim gözüküyorum bu nedir bi bilgisi olan var mı? Hacı rakibin Almanmış.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://pr0gramm.com/data/thumbs/2012/06/happy-i-see-what-you-did-there-l.jpg
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 noob başlıgında da yazmıştım ama cevap yazan olmadı. söyle bir problemim var: dun tr deyken key bulmus oynamıstım. simdi bulgaristan a dondum steam i açtım spectator acc olmus oyuna giremiyorum. niye bu? ''2 kere oynadın yeter. para ver al!'' mı diyor
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yeni keyle düzelicekmi ki bu durum? birde niye böyle oldu ki?
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bulgaristan banlı ülke değil ya, sadece çin'de geçerli değil bizim keyler. Hakikaten yaz mailini yollayalım bi key de rahat rahat oyna.
Öne çıkan mesajlar