Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bunun v3'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 beta inv veriyim iki kişiye kutlama hayrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 mm hala çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hayir, sen kotusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Şöyle bişi geldi ne ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 welcome to dota2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aquila said: hayir, sen kotusun. ben de kötüyüm, ama mm de kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ObuzHapsever said: Şöyle bişi geldi ne ki bu? YIMIRTA. içine essence dolduruyorsun, 12 kasımda içinden kurye çıkıyo. Bana verirsen de 3-5 güzel common-uncommon item kazanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bende de bir adet invite var, isteyen iletişime geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 lan essence dustu oyun sonunda, sonra biseyler oldu oyundan dustum filan, essence gelmemis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 steam dota 2 dosyalarınızı steamcloud la senkronize edemedi falan diyor ya giremiyorum oyuna. play game diyorum oyun başlarken de connecting to steam yazısı çıkıyor. edit: tamam lan girdim sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 edit gelmese gabe i arıyodum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Şu Diretide sadece halloween için mi geçerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 banada geldi invite şeysi. isteyen varsa alsın hayrını görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yumurtası olan var mı ben de trade istiyorum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben de var yumurta içine 2 tanr kırmızı 2 tane sarı essence koydum. ne çıkarsa atıyorum içine öyle mi yapmak lazım yoksa bi sırası mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://www.cyborgmatt.com/2012/10/dota-2-31st-october/#halloween-greevil-eggs http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/12dwok/how_different_types_of_essences_affect_the/ ben yımırtanın içine 3q 3w 3e + 3 de rare essence koydum. daha max essence sayıları bunlar zaten. veya mythical essence düşerse, ondan bi tane atıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 3 rare dediğin unusual mı? ondan bir tane atsan yeterdi be abi boşa gitmiş diğerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 herşeyin 1 tanesi yeterli zaten 1 rare atınca veya 3 rare atınca arasındaki fark belli değil ki daha. neden boşa gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Şöyle bir şey deneyen var. 1 unusual atınca yumurta parlıyor. 2. unusual'ı atınca daha çok parlamıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 unusual essence olan mavi olan zaten mor olan mythical shadow essence onun bir tanesi yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 parlıyor 3 tane halka oldu etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 o zaman forumda yemişler milleti asfsadf ben de 3'liym hemen unusualları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 zaten şimdi 4. denedim this is madness diyur yukarda iki link attım orda yazıyor anladığım kadarıyla en zoru bir tane shadow essence + üstüne 3 tane rare atmak. ama önce rare atıp sonra shadow atarsan siliyomuş. o buglıymış ondan sonra tek shadow atmak ondan sonra da her renkten 3 tane + 3 rare vs vs diye gidiyo reddit linkine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://i.imgur.com/zjb06.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar