paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Selam, Sessiz olması daha iyi... TR'de verimli enerji kullanımı yalan. Dandik dandik CFL ampül dolu etrafta. Şimdi aynısının LED versiyonları da pompalanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Nekro said: araba meraki olana kotu zaten bu arac. Sesi yok birseyi yok aynen ne kadar param olursa olsun alcağım bişi değil araba dediğin bangır bangır olucak bi kilometreden kendini belli edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 @para pek katilmiyorum sahsen :P Abi zaten araba yada motosiklet hastasi insanlar icin aracin sesi en onemli sey. Cok tatmin edici bir his veriyor cunku yuksek devirde sesin degismesi vibrasyon vs. Bu aracta oyle bir duygu yasayamazsin mumkun degil. Zaten biryerde okumustum bu arac icin hoparlorle fake motor sesi falan vericeklermis iceriye, ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Ama boyle keyifleri olmayan, araci ulasim icin kullananlar icin super bir arac iste. Elektrik motorun avantajlari falan tabiki cok buyuk arti onlar ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Abi tesla s çok güzel ama navigasyon konusunda çok başarılı değil bence bu tasarım. Gözünü yoldan ayırmadan bakabilmen daha doğru sanki, ön cama yansıtsa hud şeklinde daha iyi olurdu. Ben kullanırken gözümü yoldan ayırıp orta konsola bakmak istemem nav için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 paramecium said: Selam, Sessiz olması daha iyi... TR'de verimli enerji kullanımı yalan. Dandik dandik CFL ampül dolu etrafta. Şimdi aynısının LED versiyonları da pompalanıyor. Saygılar. tr verimli elektrik kullansa nolacak elektriğin çeyreği kaçak zaten kaçıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Nekro said: Abi zaten araba yada motosiklet hastasi insanlar icin aracin sesi en onemli sey. Cok tatmin edici bir his veriyor cunku yuksek devirde sesin degismesi vibrasyon vs. abi arkaya vibratör koymanın alternatif yolu gibi anlatmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Selam, Chemical +1 :D Abi zaten yol uğultusu, rüzgar uğultusu geliyor. Mümkünse motorun sesi gelmesin artık :P Benim kafam şişiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 büyük ekran dikkati dağıtacağı gibi yorucu da olur diye düşünüyorum. ayrıca seyir halindeyken eşşeğin çükü kadar ekranda doğru simgeyi bulana kadar...RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 motor sesi var, motor sesi var... gaza basınca o hissi almak güzel, araba canlı gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 paramecium said: Selam, Sessiz olması daha iyi... TR'de verimli enerji kullanımı yalan. Dandik dandik CFL ampül dolu etrafta. Şimdi aynısının LED versiyonları da pompalanıyor. Saygılar. İyi değil, bizim millet yolun ortasından yürüyor arabanın sesini duymazsa çekilmezler. Paso kornaya basıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yanlış hatırlamıyosam Audi R6'nın elektrikli modelini üretmiş ve araca hoparlörler ile motor sesi aktive etmişti. amaç içerdekini değil ses ile dışardakini uyarmaktı. bu arada bu elektrik dalgası harley davidsona da bulaştı hiç hoşnut değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Aslında tam İstanbul'a göre bir araç. Birincisi elektrikli, yoğun trafikte dur kalk vs yakıt konusunda çok ekonomik olur. Ayrıca, 15km'yi 1.5 saatte alabildiğimiz için büyük ekran vakit geçirmek için gayet ideal. Yandex maps/navi de yükleniyorsa trafikte yol bulma konusunda çok faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sesin önemi nedir? zevk alabilir miyim? http://www.youtube.com/watch?v=5gFGX43vubM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 çoğu kişinin atladığı bir nokta var ki bence hayati önem taşıyor. sürüş güvenliği. frankfurtta bir taksiye binmiştim passat limo. ben 100 120 ile seyir halindeyiz zannederken türk şöför arkadaş 230 240 yardırıyomuş. araç elektirkli olmamasına rağmen süper sessizdi ve titreşim çok azdı. hal bu olunca insan dalıp gazı kökleyebilir. elektrikli araçlara geçişti bence bir ön eğitim sunulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 paramecium said: Selam, Chemical +1 :D Abi zaten yol uğultusu, rüzgar uğultusu geliyor. Mümkünse motorun sesi gelmesin artık :P Benim kafam şişiyor. Saygılar. Olm senin ilacın benim. Gel şu ANkara'ya bigün. Alfa Romeo GTV V6'ya bindireyim; ondan sonra gidip sana 156 2,5 bakarız, bakayım bidaha ağzını açıyor musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ha birde Top Gear'on o videosunu koymaya gelmiştim ahahah Efsane bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 2.5 motor iyidir de uzun vadede benzin sıkıntı :) Bu arada Tesla'nın ekranı gereğinden büyük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 KidLazer said: çoğu kişinin atladığı bir nokta var ki bence hayati önem taşıyor. sürüş güvenliği. frankfurtta bir taksiye binmiştim passat limo. ben 100 120 ile seyir halindeyiz zannederken türk şöför arkadaş 230 240 yardırıyomuş. araç elektirkli olmamasına rağmen süper sessizdi ve titreşim çok azdı. hal bu olunca insan dalıp gazı kökleyebilir. elektrikli araçlara geçişti bence bir ön eğitim sunulmalı. crash testlerinde tesla'dan iyi sonuç alan pek araç yok yalnız, hız limitleri de software ile de uygulanır, sorun değil :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 abi ben vw touran'da cruise control yüzünden sistem hatası yiyip almanyanın ücra bi otobanında yolda kaldım o yüzden bana yazılımla gelme sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bişolmaz uydu yolluyoz kaç sene çalışıyo yolu bulunur eheh ya muhtemelen cruise control tadında hız sınırlama konulur gps'e integrated, pedala fazla basınca üstüne çıkabildiğin, maksat dalgınlıkla fazla hızlanma şeklinde, yoksa engellemek için değil, hızlı gidenleri bulmak için zaten teknoloji ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Cc tehhlikeli kitlense gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Selam, @Rotweiler Çok sağlam alkol aldığımda belki bir Alfa'ya hayran olurum. Eskileri, bu mevcut fotokopilerden ayırmak isterim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Rotweiler said: paramecium said: Selam, Chemical +1 :D Abi zaten yol uğultusu, rüzgar uğultusu geliyor. Mümkünse motorun sesi gelmesin artık :P Benim kafam şişiyor. Saygılar. Olm senin ilacın benim. Gel şu ANkara'ya bigün. Alfa Romeo GTV V6'ya bindireyim; ondan sonra gidip sana 156 2,5 bakarız, bakayım bidaha ağzını açıyor musun. Ben gelirim, Busso V6sının sesini duymak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 mahoolmez said: arabalı tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Beklerim. Ayrıca metafor da cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar