Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Navigasyon ekranı dediğin böyle olur: Tesla S

paramecium

Öne çıkan mesajlar

@para pek katilmiyorum sahsen :P

Abi zaten araba yada motosiklet hastasi insanlar icin aracin sesi en onemli sey. Cok tatmin edici bir his veriyor cunku yuksek devirde sesin degismesi vibrasyon vs. Bu aracta oyle bir duygu yasayamazsin mumkun degil. Zaten biryerde okumustum bu arac icin hoparlorle fake motor sesi falan vericeklermis iceriye, ne kadar dogru bilmiyorum tabi.

Ama boyle keyifleri olmayan, araci ulasim icin kullananlar icin super bir arac iste. Elektrik motorun avantajlari falan tabiki cok buyuk arti onlar ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu kişinin atladığı bir nokta var ki bence hayati önem taşıyor.

sürüş güvenliği.

frankfurtta bir taksiye binmiştim passat limo. ben 100 120 ile seyir halindeyiz zannederken türk şöför arkadaş 230 240 yardırıyomuş. araç elektirkli olmamasına rağmen süper sessizdi ve titreşim çok azdı. hal bu olunca insan dalıp gazı kökleyebilir. elektrikli araçlara geçişti bence bir ön eğitim sunulmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Chemical +1 :D

Abi zaten yol uğultusu, rüzgar uğultusu geliyor. Mümkünse motorun sesi gelmesin artık :P Benim kafam şişiyor.

Saygılar.

Olm senin ilacın benim. Gel şu ANkara'ya bigün. Alfa Romeo GTV V6'ya bindireyim; ondan sonra gidip sana 156 2,5 bakarız, bakayım bidaha ağzını açıyor musun.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

çoğu kişinin atladığı bir nokta var ki bence hayati önem taşıyor.

sürüş güvenliği.

frankfurtta bir taksiye binmiştim passat limo. ben 100 120 ile seyir halindeyiz zannederken türk şöför arkadaş 230 240 yardırıyomuş. araç elektirkli olmamasına rağmen süper sessizdi ve titreşim çok azdı. hal bu olunca insan dalıp gazı kökleyebilir. elektrikli araçlara geçişti bence bir ön eğitim sunulmalı.

crash testlerinde tesla'dan iyi sonuç alan pek araç yok yalnız, hız limitleri de software ile de uygulanır, sorun değil :b
Sosyal ağlarda paylaş

bişolmaz uydu yolluyoz kaç sene çalışıyo yolu bulunur eheh
ya muhtemelen cruise control tadında hız sınırlama konulur gps'e integrated, pedala fazla basınca üstüne çıkabildiğin, maksat dalgınlıkla fazla hızlanma şeklinde, yoksa engellemek için değil, hızlı gidenleri bulmak için zaten teknoloji ilerliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

paramecium said:

Selam,

Chemical +1 :D

Abi zaten yol uğultusu, rüzgar uğultusu geliyor. Mümkünse motorun sesi gelmesin artık :P Benim kafam şişiyor.

Saygılar.

Olm senin ilacın benim. Gel şu ANkara'ya bigün. Alfa Romeo GTV V6'ya bindireyim; ondan sonra gidip sana 156 2,5 bakarız, bakayım bidaha ağzını açıyor musun.

Ben gelirim, Busso V6sının sesini duymak yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...