Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 samsungçular son odinin son sürümü lazım. http://odindownload.com/ şuraki kurulmuyor çakışıyor bişey oluyor. yok mu düzgün exesi bunun. edit neyse ben kurdum da arkadaşın bilgisayarında cin var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Xperia SP'ye Cyanogenmod kurdum çiçek gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 odini kurduktan sonra format falan atman lazım. Bu kadar toolbar, reklam zımbırtıları yükleyen program yok. iptalde edemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ObuzHapsever said: Xperia SP'ye Cyanogenmod kurdum çiçek gibi oldu. ben de cm11'i kaldırıp jb'ye döndüm harbiden çiçek gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Şurdaki romlar Xperia SP'ye yüklenebilir mi? Xperia SP için nightly cmod yükledim ama telefon sürekli kilitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 hayır patates edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 patişkolar. Sony xperia S var, 4.2 jellybean kullanıyorum. 2 sene falan oldu gayet sağlam alet, düşürmediğim zemin çeşidi kalmamasına ragmen hala kaya gibi; fakat artık tel inanılmaz yavaşladı yazarken neredeyse yarım saniye geriden geliyor., format atmama ve cok fazla app. olmamasına ragmen banamısın demedi, pek anlamadığım için sorayım dedim yetkili abilere. bana tel. yağ gibi kullandıracak bi mod var mı? öyle incik cincik bişeye gerek yok. sade bişey olsa yeter direk performans odaklı. Whatsupp gibi 1-2 uygulamma dışında fazla uygulama da kullanmıyorum. amaç sıkıntı yaşatmadan 2-3 yıl daha kullanabilmek,malum evlilik üzeri gerek yok 1500 tl bayılmaya. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Cyanogenmod. Gir sitesine, 2dk içinde kur. Aynı telefonu 1 yıl daha kullanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tek sevmediğim şeyi zil sesleri bu cynogenmod'un ya. yükledim şimdi yine akıyo telefon ama orjinal samsung zil sesinin çalmasını nasıl sağlarım bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 internette vardır illa ki en olmadı stock rom indir onun içinde var, kopyala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 xperia s'e en uygun mod cekic modu alican cekici acimadan vurucan kafasina kafasina bataryayi cikar yalniz patlar matlar bende de var cyanogen mod falan yalan bu telefona, ya deodex edilmis default android versiyonu kuracaksin ya da honami style mod var. bu ikisi haricindeki modlarin kullanilabilitesi yok, hicbiri stabil degil. ama telefon her halukarda yavas, bunlari kullanirsan daha az yavas ama yine de telefona nitrojen dokup astalavista beybi diyerek malum hareketi yapma istegine engel olmuyor cogu zaman. android telefon alacak olan pili gomulu olanindan almasin tek tavsiyem budur. o pil oluyor, eger telefonu 1.5 seneden fazla kullanayim gibi bir dusunceniz varsa degisebilir bataryali olanindan alacaksiniz. daha cok lafim var ama off topic oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 arkadaşlar LG G2 için stabil bir lolipop romu var mı tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 banada g3 için lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 portör testi için abi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 s3 için güncel ROM lazım. Tavsiye lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sabahtan beri recovery dir romdur oynayıp duruyorum, şu an sim i görmüyor telefon. bunla alakalı bişi olabilir mi yoksa simkarta mı bişey olmuştur? soketi biraz sıkıntılıydı pili çıkartırken falan bakayım dedim simin de üzerinde hafif çizikler var. neyse bi microsim bulup deneyeyim en garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 2 gündür uğraşıyorum dün gece hallettim sonunda. TWRP recovery nin farklı bi sürümünü kurduğum için telefonun şebeke sistemini iptal etmiş, eski haline döndürmeye baya bi uğraştım sonunda oldu. Aynı şeyi aman yaşamayın kafayı yedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 souldarkorn said: s3 için güncel ROM lazım. Tavsiye lütfen. ben de bunu yazmaya gelmiştim, kaç senelik telefon paketinden çıktığı haliyle duruyor ama çok şişti, bana şöyle güncel, light, performansı iyi bir rom önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Hatta biri android nabına özet geçse yada guide verse bu işler nasıl yapılıyor diye çok şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Böyle üstüste yazmak mecburiyetinde kaldım ama editleyemediğim için ArchiDroid yükledim rom olarak, gayet de güzel duruyor ancak şebeke çekmiyor, çekerse de çok az çekiyor, bir şekilde yamulttu teli, yapabilecegim bir şey var mı bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 samsunglar için slim serisi vardı. O baya iyiydi galiba. Bir bakın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Seperate said: Böyle üstüste yazmak mecburiyetinde kaldım ama editleyemediğim için ArchiDroid yükledim rom olarak, gayet de güzel duruyor ancak şebeke çekmiyor, çekerse de çok az çekiyor, bir şekilde yamulttu teli, yapabilecegim bir şey var mı bunun için? s3e uygun neler var diye baktım da archidroid en iyi duruyor. O hatanın sebebi yanlış rom sürümünü yüklemiş olabilirsin, standart s3, verizon s3, vodafone s3 gibi ayrı sürümleri oluyor, doğrusunu yüklediğine emin ol. ArchiDroid'in de yeni releaseleri yerine stable olanını yüklersen sıkıntı olmaz büyük ihtimalle. Yüklerken de full wipe yapıp yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Yanlış olanı yüklemediğime eminim, 2 gündür uğraşıyorum ama çözemedim, rom her şeyiyle gayet stabil ve normal çalışıyor ancak şebeke çok az çekiyor veya çoğu zaman çekmiyor, signal düşük devamlı, efs, imei muhabbetinden değil çünkü zaten arada çektiği için arama vs yapabiliyorum. Şu olayı çözebilsem rom olayı çok şık bir şeymiş ya ,telefon ilk aldığım hale döndü :) DRaGoN_SLaYeR said: öm kutun dolu bir de oradan yazayım demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Artık back up restore edince de şebeke çekmiyor, sıçtık telin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar