Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tşk ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 2 yillik bu, daha iyisi ve yenisi vardir belki ama yillardir bunu kullaniyorum ben mutlu bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Motorola Xoom a cyanogen 10.1 kurdum. Herşeyi güzelde ayarların olduğu bari ikiye ayırıp aşağı ve yukarda tutuyor ekran boyutu küçüldü resmen tabletin. Varmı çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 cm 10.1 note 2 için nightly kullanan var mı ? telefon her bekleme moduna geçişte external sd cardı dismount ediyor. lockscreen açılması gecikiyor mount ederken. işin garibi bunu hep yapmıyor random. daha stable sürüm çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sıkıntılı ya 10.2 sentinel kendi bünyesinde 10.1 in yeni çıkan revizyonlarını kamera driverlarını ve bir kaç eklentisini daha 4.2.2 andro için ekledi. ben memnunum gayet hızlı ve ayarlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Sentinel 4.60 note 2 icin kurdum. Basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 gençler bu tweakler nasıl yükleniyor? elimde nullvoid diye bir tweak var, nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 cwmden flashlaniyordur muhtemelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 normal rom yükler gibi zip olarak yükle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Evet ama bazilari teni yuklenmis rom ister, bazilari bir seyleri silmeni ister. RTFM diyorum bir de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 acil support lazım. CWM recovery içindeyim. SU atmamışım içine, restart diyorum tekrar CWM'da açılıyor. Mount storage bir işe yaramıyor. sdcard da çıkmıyor Xperia Slerde. öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 flashtool ile stock rom flashla direk? edit: soru olmayan cümleleri soru işaretiyle bitirmeyi adet edindim heralde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 olmaz mı manasında o ? işareti yani ben burda bunu kullanabilirim ? degil mi manasında no problem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 sentinel 4.70 çıkardı neredeyse mevcut bir çok sürüm için. android 4.2.2 üstüne cm10.1 t2 sürümünü herifler linaro toolchain ile yeniden bütünleştirdiler. s3 i9300 kullanıyorum feci memnunum. hiç kullanmazsam şarj 3 gün gidiyor ortalama kullanımda 1.5 gün görüyorum abanırsam 1-yarım gün arası. tavsiye edilir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 neyse vazgeçtim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 xperia sola'da cyanogenmod9'u dağıttım adeta sdfsdf. fxp209 vardı bende zaten fxp216 bile gelmiş stabil. cm10 için stabil bi şey yok daha. şimdi jb rom ve kernel'i atacağım bakalım ne olacak (rom: jb project xv-r, kernel: jb/cm10 phantom kernel), olmadı cm9'a dönerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 phantom kernel'le çalışmadı xv-r, ben de tutturdum illa o/c kernel kullanıcam diye, ultimate rom v9'a geçtim ben de sfdg. her şey süper şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 slimrom çok iyidi ama pil katili olmasından ötürü sonunda ondanda vazgeçtim, sentinel roma bakıorum, şimdilik pil inanılmaz diyebilirim 1 tam gün oldu ve wi-fi açık ekran parlaklığı oto, real boxing oyanarak yüzde 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sentinel candir can. Bitek sentinel kullandim suana kadar hic degistirme ihticaim olmadi. Yeni cikan 4.80v icine cm10.1tm2 nin neredeyse tum özelliklerini eklediler buna ragmen sarj hala temiz abansamda 1gun gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Su sentinele ben de bakayım s3 için varsa. Ben telefonda oyun falan oynayan biri değilim. Sadece nette gezinmek arama yapmak falan o kadar. O yüzden pil ne kadar çok giderse o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 s3 i9300 kullanıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 cm 10.1 güzeldi s3 için ama cok cabuk sarj bitiyordu. O yüzden kaldırmıştım. Şimdi Sentinel v4.80 kurdum. Bir kaç gün sonra yorum yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sunuda belirteyim sentinel sarj tuketimini balanse edebilmek icin minimum 3 tekrar komple sarj istiyor. Diger turlu tam verim alamazsiniz. 3 kez tam sarj ettikten sonra tüketim oranini belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sentinel in xda sayfasına baktım, hep bi problemden bahsedilmiş. stable bir şey çıkaramıyo eleman sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar