eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ben gayrettepe'de 8 yıllık kablonet aboneliğimi iptal etmek zorunda kalmıştım. Sebep, sinyal günden güne azaldı, son halinde artık anfi kullanmama rağmen sinyal gidiyordu. Cevap olarak biz 1 televizyon+1 bilgisayar garanti ediyoruz dediler. Benim evimde 3 tv var diye sinyal düşüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 https://www.evernote.com/shard/s52/sh/64c8ed31-d524-424f-82f5-04c07fb0b8cb/74ed0f9f9cf42e4dc63df2fa375aa819/res/0db44329-3745-4719-a2a7-9de3e6eee33e/skitch.png?resizeSmall&width=832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hamuğagodumun sakatları tarifesi mi deselerdi hacıt? işte engelleri aşıyoruz tarzı bir tarife ismi. Serbest çağrışım http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_2251lombak_karikturleri_646.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 GERGE said: Şart ama kablo tv 6-7 tl, telefonu adsl'nin 20-25 kadar en aşağı. Şu olay yalın adsl denilen şeyle kalkmış galiba sadece adslye para veriosun diyo sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 telefonun parasını da iteliyolardır içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 e fiyatlara ötv kdv felan dahil dio ozmn kandırıo lan bunlar adamı düpedüz, haa evet oraya karınca duası olarak eklemişler yalın internet parası olarak ayda 15 lira alırız die dsfs vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bende bi arıyım bugunde 79 lira idi galba 59a düşüriyim nasıl olsa internet güzrel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 reampage said: GERGE said: Şart ama kablo tv 6-7 tl, telefonu adsl'nin 20-25 kadar en aşağı. Şu olay yalın adsl denilen şeyle kalkmış galiba sadece adslye para veriosun diyo sitesinde Yoo kalkmadı. Onda da yalın adsl bedeli diye bir para var her ay senden aldığı. Telefonla aynı paraya geliyor. Ha adam da gormuş. Uyku sersemi gormemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 GERGE said: Modem vermiyorlar ama bunu tavsiye ederim: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html bu seti internet haricinde nereden bulabilirim? aradım bulamadım da :P istanbul içi elbet, mümkünse cumartesi gidip alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yada bu modemle uydunetin verdiği netmasterlarla aralarında ne kadar fark var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ötekinin wifisi sorunluu diyorlardı. Düzeltmişlerdir belki ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 uydunetin verdiği netmaster cbw 700v var bende. 2 kat yukarıdan bile çekiyor sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 uydunetin verdiğini 1 sene kullandım sorunsuzdu. hatta yan daireden arkadaş da nasipleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben yeni bağlattım 5 i 1 yerde diye bir kampanyaları var. yeni taşındığım için tv fln de lazım oldu. uydunet + teledünya + receiver + modem verdiler. 3mbps var sınırsız 49tl veriyorum. 24 ay taahhüt var. modem yukarıda dedikleri net master 700 mü ne. çok iyi valla. ev büyük bizim biraz 170m2, her noktasından çekiyor full bir şekilde. gerçi artık çalıştığım için sürekli kontrol edemiyorum ama çok iyi yani hızı. streamlerde canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o zaman hiç uğraşmayayım gelmişken modemi de getirsinler bir de modem aramakla uğraşmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 cbw 700v modeli de hepsiburada da hızlı gönderimdeymiş 40 tl mi ne daha ucuz ahah iyi buradan alırım ertesi gün gelir miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 uydunet bayileri c.tesi açık oluyor mu ya? gidip bakınayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ulan gene nazar değdi kopup duruyor eşşolusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 goctu gene 5 mb lık baglantı 0,17 ila 0,50 arasında dolanıyo. 5 saat dıyorlar yardım ıcın yok bole bı okuz sırket ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Gene iyiymiş, bende Speedtest falan bile açılmıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 genelmiymiş meh 65 ms gösteriyor oyun ama aksiyona girince böyle chapter 3 den chapter 5 e atlıyordu oyun neyse biraz çalışalım fırsattan istifade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Felç şu an...6 yılımı doldurdum uydunette, şu kesin bir gerçek, her bölgede aynı peformansı vermiyor maalesef, iyice araştırmadan girmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 şu an yurtdışı felaket ya, gmail'i bile açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Herkes birinin mesaj atmasını bekliyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Sanırım tüm uydunet kullanıcıları patladı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar