Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boktan bir gün, birazda kardeş meselesi


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Disclaimer: Ya normalde patiye çok kişisel şeyler yazmaya karşıyımda, şu tip konuları tartışabielcegim sayılı arkadaşlarımın da bir tond ertleri var şu sıralar onları sıkmak istemiyorum ama bir ton şeyde içimde birikti, içimden bir yerde atmam lazım, arada saçmalarsam size fazla emo kaçarsa affola.


ben 21 yaşımdayım, ünideyim ankarada falan, bir çocuk var, 15 yaşında, ergen, velet, bebe ne demeyi yeglerseniz. 2 senedir tanışıyoruz, çocuk benim için kardeşim, kardeşim gibi demiyorum, ablamı nasıl görüyorsam, bu cocuguda aynen öyle görüyorum. hani kendi ailemi ziyarete gittigim kadar istanbula bu fahri kardesimi görmeye gidiyorum. bu yazın sonlarında cok salak sebeplerden kavga edene kadar (ki suçluyum) baan abi derdi, bendeona kardesim derdim, son üç aydır ben hala kardesim gibi davranıyorum, oda eskisi gibi abi olarak davranmasada arkadas olarak görüyordu. çcugu kardeşin ötesinde çok sevmemin sebebi hayatımda gözüm kapalı güvenebildigim coook sayılı insandan biri olması.


olay şu dün akşam loldeydik, hatta ondan önce morrowinddeydik kardesime teamviewerdan kurdum, abi cok saol sevdim falan, uzun zamandır ilk defa abi muhabbeti yapıyordu. skyrimden sonra morrowindi falan cok svmişti neyse. lole geçtik attık bir kaç oyun. bunlar beni trollemeye başladı, başta ergen emrgen alttan aldım, bi yerden sonra skypetan cıktım sinirlenip. ben onun accdeyim o benimkinde. bende hafif trolledim, ama oynamaya devame diyorum düzgün. bu gitti ben o ban yemeisn falan diye cok sinirli olmama ragmen düzgün oynarken, benim karakterle banlatmaya calısacak hareketler yapmaya basladı. sinirlendim ama bisi demedim, ergendir oyundan sonra güleriz dedim. sonra bu devam etti, o arkadaş otamında bilinen ama devamlı su yüzüne cıkmasından rahatsız oldugum bir kaç sırrımla dalga geçti falan, ben sözde bu haftasonu sitanbual gidip onlarda kalacaktım nah sitanbula gelirsin falan dedi. oyundan sonra gene ergendir alttan alayım dedim cagırın glelim falan dedim, siktir git dedi bu bana.


ya normaldede lolde kavga eder barısırız, ama son bir kaç kavgamızda cidden böyle sınırı aşıyordu, 3 veya 4 oldu bu.

şuansa durum şu, ben son zamanlarda bildigin , argoyu azaltayım, komşu cocugu muamelesi görmekten yıprandım ve cokta kırgınım.

hani tek tek yaptıkları aslında önemsiz gibi, ama hani bu kadar üst üste bildigin hainlik olacka hareket fütursuzca yapması, bişr özür bile dilemeyip sırf ben onal bugün konuşmuyorum diye aptal aptal bugün laf edip faceten falan silmesi bu kadar şey üst üste gelince çok kırıldım.

kabul ediyorum duygusal bir insanım, çokta şu güne kadar ergendir falan deyip yazdan beir yaptıgı cok terbiyesizligi alttan aldım, ama zurnanın zırt dedigi yerdeyim.

asıl sorunumda burada başlıyor. lisedeykende kardesim dedigim cok cok yakın bir arkadasım vardı. babasının vefaat ettigi bir dönedme akrsılıklı bir seylerden birbirmize küsüp ayrı kaldık, oda böyle kör güvenebildigi mbir isnandı. daha sonra barıstık ama hiç eskisi gibi olmadık. hani bu cocuguda kan kardeism gibi görüp cok seviyorum, ama daha fazla alttan alamıycam, cok sert tepki koyup, bu bahsettigim arkadas gibi ne kalıcı olarak aramızı bozmak istiyorum ama gene alttan kalıp bu hıyarlıgın böyle gitmesinede devam edemem. kardesim dedigi mbirileri bunu bana yapınca anlatamam ne kadar üzüldügümü. sırtıma hançer saplasa daha iyiydi.

hakkaten ne yapsam bilmiyorum, şu yakın sıralarda(2-3) konuşmaya kalksam biliyorum saçmalayacak bu cokta bi tarafımda falan deyip beni delirtecek., ben bu sefer cok üzülecek olmama ragmen kökten kesicem, öte yandanda dedigim gibi cok yıprandım su son zamnalardaki komşu cocugu muamelesi görmekten kendi kücük kardesimden.

hakkaten bilmiyorum ne yapıcam, normalde bu tip konularda tavsiye veren taraf ben olurum arkadaşlarıma, bir arkadaşıma olsa, son kez konuş sonra yol uver derdimde. o son konuşma sırasında cocuk cok ters cıkmadıkca, yol verebilirmiyim, yoksa tereyagı gibi erir affettim mi derim bilemiyorum. ama oda dedigim gibi gene aynı kısır döngüye sokacak beni.









tl,dr: tl,dr yok, bir arada iki derede kaldım biraz tavsiye istiyorum, trolleyecek olan varsada lütfen trollemeyip sırf sayfadan cıkarsa sevinirim cok hassas oldugum bir konu şaka kaldırabilecegimi sanmıyorum.


ps: olayı ne kadar kafamda oynatırsam o kadar sinirleniyorum ve üzülüyorum. bu akdar sevdigim biri bu kadar haince laflar edince ne kadar üzüldügümü bilmesien ragmen. bend aha iyisini hakediyorum, cocukta son 2 aydır gösterdigim sevginin 10 da 1 ini haketmiyor ama dedigim gibi koyamıyorum siktiri, ama affetmemem lazım onuda biliyorum, çok arada kaldım çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 yaşındayen nasıl 13 yaşında biriyle tanıştın ve takılır oldun merak ettim.

olayı abi-kardeş olarak sıfatlandırmışsın ama yinede bildiğin arkadaşlık yani.

olanlar ise normal 15 ve 21 yaş kafası baya farklı olabilir.özkardeşin de olsa aynı evde yaşasan çok daha fazlasını yaşardın muhtemelen.

ayrıca çok uzun evet 2 paragrafta anlatılcak bir olaymış maks sdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ayrıca kavga sebebi ne abi öyle.lol den banlattı falan

biz sizi banlatmadık kicklettik gibi.hem bu kadar çok seviyorum kardeşim diyorsun hemde bi lol accountu için neler yaşamışsın


zaten dedim, banlatsın cokta tın., olay "hmm sinirlendim hadi banlatayıdam kızsın" gibi hain/gevşek mantalitesi.

@fistan: zayfı karakter konsuunda haklısın, diycek bisi yok.onun bilincindeyim zaten, konuyu buraya açma sebebim o. şu akdar zayfı karakterdne daha düzgün bir karaktere doğru bir yerde bir adım atmak laızm. çocukta kusur aramıyorum bu arada, ergendir, olmadı yanlış değerlendirmişimdir, hep böyle umursamaz/öküz biriydi, benim sordugum daha cok suanda ne yapmam gerektigi.

@saeros: kardeş bagımlılık olayı hayatımda uğraşıp, çabalayıpta elde edemedigim tek şey oldugundan sanırsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bebeye fazla yüz vermişsin o da tepene çıkmış, biraz salıver mesafe koy.
yaşıtlarınla,kızlarla vs takıl, zaten direk onun yeri dolar.

benim de bir arkadaş var adam 30 yaşında 16-17 yaşındaki apartman komşularıyla kanka oluyor havuza, okeye, bilardoya falan gidiyor
ilginç durumlar bunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...