Feamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yorumsuz: "Çalışmaya göre internete telefonlarından erişim sağlayabilen gençler sanal seks de yapabiliyor. Akıllı telefonu olan gençler ayrıca hem cinsel açıdan daha aktif oluyor hem de sanal seks konusunda daha cesur davranıyorlar. Çalışma sonuçları Amerika Halk Sağlığı Birliği tarafından yıllık toplantısında açıklandı. Ancak uzmanlar yine de akıllı telefonların doğrudan tehlikeli cinsel yakınlaşmalara neden olmadığını söylüyor. YÜZDE 17'Sİ SANAL SEKS ARAYIŞINDA Araştırmacı Eric Rice bu sonuçlar yüzünden ailelerin paniğe kapılmasın istemediklerini söylüyor. Rice, sanal seksin risklerinin tartışılabileceği cinsel eğitim programlarının başlayabileceğini de belirtiyor. Çalışma Los Angeles'da 1840 lise öğrencisi üzerinde yapıldı. Öğrencilerin 3'te 1'i akıllı telefonu olduğunu söylerken, yüzde 5'i internette seks partneri aradığını ve yüzde 17'si ise online seks için arayışta olduğunu belirtti." http://www.hurriyet.com.tr/yasam/cinsellik/21837758.asp resmide koyayım tam olsun... http://www.hurriyet.com.tr/_np/4301/18254301.jpg hatta: http://img.photobucket.com/albums/v86/phaze1USA/Bitmap-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fakir androidi wildfireimla orgyden orgye kosuyoruz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 gün "1.geleneksel bi boka yaramayacak bullshit konular için başlık açma günü" sanırım. bu kadar sık, bullshit konuları bünyem kaldıramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Sanal seks ne ya hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 said: Çalışma Los Angeles'da 1840 lise öğrencisi üzerinde yapıldı. Öğrencilerin 3'te 1'i akıllı telefonu olduğunu söylerken, yüzde 5'i internette seks partneri aradığını ve yüzde 17'si ise online seks için arayışta olduğunu belirtti." bu arastirmalara bayiliyorum ya, spongebob izliyo musunuz? EVET seks yapiyo musunuz? EVET arastirma sonuclarina gore spongebob izleyenlerin %100u seks yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Telefon kilifi kullanin , AIDS' e yakalanmayin gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Marty said: said: Çalışma Los Angeles'da 1840 lise öğrencisi üzerinde yapıldı. Öğrencilerin 3'te 1'i akıllı telefonu olduğunu söylerken, yüzde 5'i internette seks partneri aradığını ve yüzde 17'si ise online seks için arayışta olduğunu belirtti." bu arastirmalara bayiliyorum ya, spongebob izliyo musunuz? EVET seks yapiyo musunuz? EVET arastirma sonuclarina gore spongebob izleyenlerin %100u seks yapiyor aynen bu ya haha. diktatör olsam bütün böyle araştırma yapanları akademisyenlikten men ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi bide akıllı telefonla internetten seks mi yapılır lan pantalonu indirdim diyene kadare gelirsin 3 saatte 2 kelime yazuılıyo touch screende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 goruntulu konusma yapsana arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 "tehlikeli cinsel ilişki" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 gülücüğe odaklananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sevişecek adam-kadın telefonu olmasa bile sevişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hi! 18 f! are you horny? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Benim telefon sex için yeterince akıllı değilmiş lan demek ki. Hemen ofisten çıkıp daha akıllısını almaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 grindr yükleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 su içen her insan ölüyormuş yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 keşif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Abi zaten 3310'la nasıl internette seks partneri arayabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Şu klip kanallarındaki ilanlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bi senedir htc evo3d kullanıyorum, pek öyle bi aksiyon falan yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Abi insanoglunun %90 kusuru de gerceginin arayisinda, onu napicaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 paticikin %90 kusuru dicektin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 daha önceden de iphone kullananların daha çok seks yaptığı araştırması vardı. daha önce de dedim, kim yiyorsa hakkımı abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 lan ne saçma...akıllı telefonu kullanana kadar interneti kullanır gençler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ulan iste buda bilim adami, bizde bilim adamiyiz benim yazicagim tezi savunmada bile okumiycaklar, bu herifin kimseye faydasi olmayan abuk calismasini butun dunya duydu ama super ya yap anketi, sonucu onceden belirleyip hipotezi ona gore sokustur, datayida o hipoteze uydurmak icin katlet al sana mukemmel calisma sonra bole gazetelerin bosluk doldurmak icin kullandigi haberlerden biri icin fon alip arastirma yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar