Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam.

uzun zamandır böyle aşklı anime izlememiştim. az önce oreshura izledim canım çekti. ama, istediğim şey biraz garip.

şimdi mesela kimi ni todokeyi düşünün. oradaki sawakoyu çıkarın yerine kendinden emin akıllı bir kadın karakter koyun. kokoro connectteki inaba gibi, ya da az önce izlediğim oreshuradan masuzu gibi.

var mı böyle birşey?
Mesaj tarihi:
tekrar bi onizuka sakuragi gibi saglam bas karaktere sahip anime arayısına girdim. kahrolası gto ve slam dunk ı ust uste izledigimden beri baska anime karakterlerini sevememz oldum resmen. neyse google ın yardımları ile golden boy ve gintama tavsiyeleri gordum paticik bu ise ne der?
Mesaj tarihi:
golden boy izlemiştim ben, sağlamdan kasıt ne anlamadım(gto vs izlemediğimden) ama pek dominant bir karakteri yoktu golden boyun. klasik istediğini başarma azminde ve etik değerlerden şaşmayan bir karakter.

ha izleyin ama yaşam stiline hayran kalmamak elde değil :)

bokura ga itanın da 10. bölümüne geldim. hanım kızımız popoya popo diyor maşallah ancak ben böyle akıl fışkırsın istiyordum :P(code geass CC gibi, wisdom 99) güzelmiş ama. bitiririm.
Mesaj tarihi:
monster i sevenler aynı adamın master keaton serisine de bir baksın bence. ilk bölümleri fena değil ama ortalama böyle. 25 ve sonrası ova diye geçiyor önceki bölümlerden epey iyi ordan sonrasını izlemek mantıklı bence. Zaten tek bölümlük hikaye tarzında vakit geçirmelik ideal.
Mesaj tarihi:
Ya şöyle izlediğim/takip ettiğim bütün animeleri listeleyebileceğim, serilerin izlenme sırasını, ovaları filan düzgünce toplu halde veren bir site filan var mı?

anidb gibi değil, hepsi bir arada dursun yeni bir şey çıktı mı onu da eklesin göstersin filan istiyorum. Şu animeyi 2. sezona kadar izledim 3. sezonu gelicek, sezon bittikten sonra 2 tane ova çıktı, şu tarihte movie çıktı filan diye söylesin bana.

Mesela Seitokai Yakuindomo OVA #5 çıkmış, tesadüfen görmesem öğrenmeme imkan yok arada kaynayıp giderdi. Kim bilir kaç tane OVA kaynadı gitti haberim olmadan.
İzlediğim bütün animeler listeleyip işaretliyim, izlemediğim bir şey çıktığı zaman da listeye otomatik olarak eklesin istiyorum mesela. Ya da buna yakın bir şeyler filan...
Mesaj tarihi:
Elle yapmak pek tercih ettiğim bir çözüm değil, izlemiş olduğum onlarca anime var. Hangisinin OVAsı çıktı hangisinin specialı çıktı hangisinin moviesi çıktı takip etmek için her ay başı listedeki animeleri teker teker aratmam filan gerekir. O da kasar bayağı.
Mesaj tarihi:
İstediğim şeylerin bazıları var da çok kullanışlı değil gibi ya, daha pratik birşeyler arıyorum.

Mesela bütün sezonları teker teker ayrı ayrı girmiyim işte. Seitokai Yakuindomo girdiğim zaman onunla ilgili bütün sezonları OVA serilerini movieleri filan herşeyi eklesin, ben izlediklerimi topluca işaretliyim, onunla ilgili yeni birşeyler çıkınca da o listede göreyim istiyorum.
Mesaj tarihi:
related kısmında çıkıyor zaten bağlantılı olduğu herşey, her çeşit diskten klasörleri taratabiliyorsunuz veya altında dropdown'dan watched this yapılabiliyor.
Mesaj tarihi:
Ya böyle birşey istememin sebebi zaten her anime için related kurcalamamak. Listeyi nasıl oluşturduğu önemli değil, ben sadece neyi kaçırıyorum onu takip edebilmek istiyorum. Sezonları ayrı ayrı ekleyecek olduktan sonra izlediklerimi kağıda yazıp manuel olarak teker teker google da aratmaktan çok farklı değil.

Onlarca animenin her birine related dan yeni bir şey eklenmişmi diye kontrol etmek yerine animenin herhangi bir sezonunu eklediğimde onunla alakalı herşeyi(bütün sezonları, ovaları, movieleri filan related ne varsa) önüme sersin, ben hangilerini izlemedim oradan görüyim istiyorum.
Hatta anime listesini bile açmadan "sen şu animeyi eklemiştin, buna yeni sezon/ova/movie geldi git izle" diye uyarsa filan çok mükemmel olur.
Mesaj tarihi:
full metla panic lazım bakabtden de bulamadım nyaadan da bulduğum 2kb/s ile indirme konusunda ısrarcı davanıyor

güzel torrent nereden bulurum yada elinde olup da bana posta yoluyla veyahut hdd den atabilecek var mı?

çok sevinirim, yeter ki şu arkadaşınızı streamin düşük kaliteli reklamlı kollarına bırakmayın
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Chrome'a sunu yukle: https://mediahint.com/

Sonra buradan izle: http://www.hulu.com/full-metal-panic Uc sezonu da bar.

PirateBay'a bak ya da, orada var.
  • Yeni Oluştur...