valequenta Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 SenariouS said: o değilde bana şu windows phone 8 serisinin açılış ekranındaki grid view algoritmasını bulun ya ne tatlı değişiyorlar öyle meh Telerik'in Win 8 kontrollerinde var. su an $99 hatta butun win 8 kontrol seti, her ay $100 artacak fiyat $999 olana kadar. Tavsiye ederim, ben aldim chart component gerekiyordu bir app icin kullandim cok da guzel oldu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valequenta said: SenariouS said: o değilde bana şu windows phone 8 serisinin açılış ekranındaki grid view algoritmasını bulun ya ne tatlı değişiyorlar öyle meh Telerik'in Win 8 kontrollerinde var. su an $99 hatta butun win 8 kontrol seti, her ay $100 artacak fiyat $999 olana kadar. Tavsiye ederim, ben aldim chart component gerekiyordu bir app icin kullandim cok da guzel oldu iyi oldu. bana mantigi lazim aslinda direk ios uyarlayamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 masaya daha farkli seyler koyuyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi sabah giyinirken hmm bugün 70 gram daha fazla giyindim hemen değiştirmeliyim diye mi düşünüyorsunuz. ha mesela yazın hafif bir şort giydiğimizi düşünürsek ağır telefon yük yapar önemli tabi. neticede bu konu da subjektif. eline alıp masaya vurana göre değişiyor. ancak istatiksel olarak alıp gelen 10 kişiden 6 sı ağır derse ağır tagi yapıştırabiliriz. bence sorun değil. örneğin eski telefonlar da 85 gram falan. şimdi kaç kişi aman tanrım biz 140 gram telefonla geziyoruz diye ağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bir de şey vardı mesela, amerika'da millete iphone 5 diye 4s veriyorlar, daha 5 çıkmadan.. adam eline alıyor, "daha hafif" diyor.. işin psikolojik etkileri de çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Pantalon cebinde veya esofman cebinde tasırken hatta ceket cebinde bile farkedilir bir fark 60gr AMA elbette Nokiaya kılıf takılmıyor yani kılıflı telefon agırlıkları ile karşılaştırmak lazım belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Agirlik hakkinda soyle yorum yapanlar oran oranti gormemis olsalar gerek. Eskiden telefonlar elbette 90-100 gr civariydi. Simdi 120 gr lik telefon agir gelmiyorsa telefonun hacmine gore hissettigin agirlik eskisinden az oldugu icin. carpip bolun birim hacim ne kadar agirlikta diye. valequenta said: 20 gram fazla tasiyamayanlar fitness salonuna gitsin Ren said: abi sabah giyinirken hmm bugün 70 gram daha fazla giyindim hemen değiştirmeliyim diye mi düşünüyorsunuz. 70 gr yaninda manpurse ile gezene koymaz belki, ama "CEP" telefonunu cebinde tasirken rahatsizlik vericek kivama geliyorsa o telefon agirdir. benim icin agirligi onemli degil der istiyorsan alirsiniz. Ama agirlik goreceli bisey falan denmez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 karı gibi çanta taşıttırcaklar şu telefonlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Benim bi Sony telefonum vardı, bu kapağı dönerek açılanlardan, düşük bel pantolonun cebine koydum mu pantolon götümde durmuyordu. O da sanırım 200gr falandı. Aklınızda olsun asddg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KHaRoN said: Agirlik hakkinda soyle yorum yapanlar oran oranti gormemis olsalar gerek. Eskiden telefonlar elbette 90-100 gr civariydi. Simdi 120 gr lik telefon agir gelmiyorsa telefonun hacmine gore hissettigin agirlik eskisinden az oldugu icin. carpip bolun birim hacim ne kadar agirlikta diye. valequenta said: 20 gram fazla tasiyamayanlar fitness salonuna gitsin Ren said: abi sabah giyinirken hmm bugün 70 gram daha fazla giyindim hemen değiştirmeliyim diye mi düşünüyorsunuz. 70 gr yaninda manpurse ile gezene koymaz belki, ama "CEP" telefonunu cebinde tasirken rahatsizlik vericek kivama geliyorsa o telefon agirdir. benim icin agirligi onemli degil der istiyorsan alirsiniz. Ama agirlik goreceli bisey falan denmez artik. Hersey guzel de, telefonun yogunlugunu hesaplayip agirligindan sikayet etmemenizin sebebi yogunlugunun cok degismemesine getirmek biraz enteresan olmus. fizik katliami. agirligin oznel oldugu da soylenmedi ki; 50-60 gramin ne kadar farkedebilecegini tartisiyorduk. zaten bu tartisma da lumia 920 > iphone oldugu bariz duruma geldiginden beri apple fanlari tarafindan worldwide ortaya atilmis bi karsilastirma, yoksa lumia 920 agirliginda cok telefon var android olsun, wp7 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valequenta said: Hersey guzel de, telefonun yogunlugunu hesaplayip agirligindan sikayet etmemenizin sebebi yogunlugunun cok degismemesine getirmek biraz enteresan olmus. fizik katliami. agirligin oznel oldugu da soylenmedi ki; 50-60 gramin ne kadar farkedebilecegini tartisiyorduk. zaten bu tartisma da lumia 920 > iphone oldugu bariz duruma geldiginden beri apple fanlari tarafindan worldwide ortaya atilmis bi karsilastirma, yoksa lumia 920 agirliginda cok telefon var android olsun, wp7 olsun. Fizik den ziyade common sense katliami. geriye donup bakin, kaliteli addedilen telefonlarin hacimlerine yogunluklarina. sonra lumia gibi 100cc; iphone5 un neredeyse 2 kati, razr2 nin 1.5 kati (ip5 55cc, rzr2 65cc) (ikiside mucevher gibi telefonlar hissiyatlari agirliklariyla) sonra agirliklarina bakin, lumia bariz tum trendin tersinde bi yerde duruyor hacmi ve agirligiyla, malzeme secimiyle. entas uzmani olmaya bile gerek yok anlamak icin. common sense lazim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi ben anlamadim hala neden yogunluktan bahsediliyor. agirlik hacim falan tamam da yogunlugu nasil sokuyoruz hesaba? direk kisayol olsun diye mi karsilastirirken? yani yogunlugundan dolayi hissetmiyorsunuz diyorsun da, e guzel o zaman hissetmiyorsak? her ne kadar yanlis bi onerme olsa da. Neyse, diyorum ki ben "smart" phonelar sadece konusma yapmanin cok otesinde kullaniliyor. Ben sadece mesaj atarim, emailime bakarim, telefonla konusurum diyorsan zaten gidipte iphone 4-5 almazsin ekonomik olarak dusunmen de gerekiyorsa. Yok ben son teknolojiyi bana sunan, modern arayuzu olan, kamerasiyla ekraniyla en ust seviyede bir akilli telefon alayim diyorsan o zaman 50-60 grama bakmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-920/1004622/.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 BU fiyata değer mi bu telefon yaw ? Almaya meraklı idim , da vazgeçtim şimdilik. Lumia 820 ye bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bence kesinlikle değer. 1500-1600 normal bir fiyat bu telefon için, piyasadaki en iyi donanıma sahip zira. Ama hala windows 8 app ekosistemi sıkıntılı, zamanla oturacağını umuyorum onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yunanistandan 1100 tl gibi bir fiyata almış bulundum. gelince yorumlarımı paylaşırım bapsler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mayhem said: yunanistandan 1100 tl gibi bir fiyata almış bulundum. gelince yorumlarımı paylaşırım bapsler. Tanıdık vasıtasıyla falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Mayhem kesin yarışmadan falan kazanmıştır ya. indirim falan kazanıp almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sorieno said: Bence kesinlikle değer. 1500-1600 normal bir fiyat bu telefon için, piyasadaki en iyi donanıma sahip zira. Ama hala windows 8 app ekosistemi sıkıntılı, zamanla oturacağını umuyorum onun da. ooo en iyi donanim derken neyi kastediyorsun? en iyi rame sahip degil (1gb ram herkeste var hatta s3lerin 05 ile bitenlerinde 2 gb var galaxy note 2 de 2 gb var) en iyi islemciye sahip degil (Dual-core 1.5 GHz Krait var alette) en iyi ppi olan ekrana sahip degil (htc butterfly j veya diger ismi ile droid dna 441ppi) ama en iyi kamera onda ama galiba tutupta 1350tlye samsung galaxy s3 satilan bir ulkede bunun fiyati bence cok fazla iPhone ile karsilastirilirsa ucuz ama sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Şu açıdan en iyi donanım olduğunu düşünüyorum; Daha iyi RAM veya işlemci kapasitesine sahip olan cihazların bu üstünlüklerini şahsen önemsemiyorum zira işlem hızı açısından Lumia'nın gerisinde kalıyorlar. Ekran için en iyi donanıma sahip olduğu fikrinde ısrarcıyım zira eldivenle kullanabilme özelliği bile başlı başına büyük bir artı. Kamera üstünlüğü de çok daha öne geçiriyor donanımsal açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben alcam galiba bunu ya kamerası fln güzel. fotoğraf makinası almayı düşünüyordıum, onun yerine bunu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kamerasi testlerde beklenenin altinda kaldi, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 gündüz çekimlerinde birkaç sorun vardı aslında onun içinde patch falan diyorlardı ne kadar düzelmiştir bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Kameranın ne kadar iyi olduğu zaten gece çekimlerinden, videolardan falan belli. Evet bir kaç sorun var şu anda ama firmware ile çözülmeyecek şeyler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 optik problemlere firmware gelmesi bisey degistirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar