tamirci Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sopa lazım ona[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Qui, 10 Kasım 2004 20:14 tarihinde demiş ki: Hah işte "chinese farmer" denilen olgu bunlardan çıkıyor. LOL bu adamlar sonra bizi mmorpglerde ağlatıolar, e ağlatırlar tabii onur meselesi yapmışlar[signature][hline]fire it up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ailem verdiği sözleri her zaman tutar bana karşı, bilgisayar da çok önem verdiğim bir mevzudur hiç böyle bir konuda sorun yaşamadım. Çocuk adına üzüldüm böyle bir aileye sahip olduğundan dolayı ve hakkını aradığından ötürü de takdir ettim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tutamayacagin sozu vermiyceksin helal olsun cocuga[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Çocugun boylesı zehır hıc cocuum olmasın daha ii be[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kimseninde bole annesi olmasin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yahu sorun annede deıl yıne her zmnkı gıbı bı soz wermıs tutmamıs bu gayet normal bı sey genelde anne we babalar soz werıp tutmazlar sızde of ula bı ben baba olam warya ogluma ne ıstersem yaptırcam dersınız ama nafıle bence sorun cocukta[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yaw tabi cocugun yaptıgıda hos deilde anneninkide hos deil annenin yaptıgı hareketin gunumzde de bir cok kez tekrarlanıor olmasi o hareketi uygun kılmıor.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ahah aynı sorun Baba nın başınada gelecek ondan irek koymuş tavrı :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ehehe benzer olay bızdede olmuştu ilkokul 5 fılan ben calısmıodum fazla okulda duzey belırleme sınavı yapılıcak ıste okul bırıncısı fıla nsecılıcek her donem yapıolar babamda bana dıokı bak muhasebede duran bılgısayar varya onu bırıncıye verıolar işte diye kandırmış bende bılgısayar duyunca delırıom ama kafada calısıyor oncekı okul bırıncısıne sordum yok ole bişi dedi bama soledım muhasebecıyıayarlamış evet bılgısayarı okul bırıncısıne verıcez dedı ama ben gaza gelmedım hala yangelıp yatıom evde sınava 2 gun kala babam ulan su sınavda bırıncı ol 25 mılyon verıcem sana dedı (250-300 mılyona denk gelıyor sımdı fena apra degıl yanı :)) bende babamdan gızlı 2 gun ınekledım sınav oldu oda ne okul bırıncısı olmuşum babam ınanmadı ıkı defa kontrol ettırdı fılan dogru bırıncı olmuşuz harbıden babam dumur oldu dırek dayandım nerde 25 mılyon + bılgısayar dıye tabı hıc tahmın etmedıgı ıcın sallamış parayı yok ole bı para 2.5 mılyon verdı zar zor bılgısayar mevzusunu actıgımda ıse tamam verıolar fılan dedı oda ne annemlerın havayolu acentasından gelme dededen kalma 386 geldı eve yeşil monıtor fılan ne uyuz olmuştum sadece soccer oynanıodu eheh[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 oha falan oldum yani[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 tutamayacağın sözü verme ne demek yaw? sanki kadın "benim matematik sınavımdan 95 alırsan sana bilgisayar alıcam" dedi. çocuk iyi birşeyler yapsın da kendine faydalı olsun istiyor kadın ve maddi durumu iyi değil. ne yapması lazım yani? burada absolut son derece haklı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Tutamayacağın sözü vermeyeceksin bu kadar basit. Maddi durumun kötüyse ve alamayacak durumsaydan söz verme kardeşim.Karşındaki sokakta rastladığın enayi değil öz evladın.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 -Oğlum baban bana dava açtığın için sana çok kızdı! -I-ıı...Şey...Anneciğim???Anlaşabiliriz...6 ay sonra alsak??? -Hah...Şöyle... Böyle şeyler ayıp şeyler arkadaşlar...Ana gibi yar,bağdat gibi diyar olmazmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Böyle bi dava açsam babam kıçıyla güler sonra da bir güzel davayı kazanıp donuma kadar soyup soğana çevirirdi beni. Bir daha harçlık dahi isterken hukuk kitaplarını karıştırmam gerekirdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eheheh merak ettim, hukuk kitaplarında ne bulabilirsin ki bu konuda harçlık alabilmeni sağlıyacak? ha bi de sözünü tutmadığı için annemi mahkemeye verseydim, 10 katı cezayı benim almam gerekirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Troil, 11 Kasım 2004 11:42 tarihinde demiş ki: bone um mafyam ha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aaa olmadı sımdı anneye of bıle dedırtmemen lazım warya yandım ben *!Zebaniler gelir* -Kac kere of dedı oglunuz sıze..? -Hmm 93913 kere -Hadı Ruby'cım buyur atla sen surdan atesı korukluoz -Abi ya burası cok sıcak ne kullanıonuz Dogalgaz mı? -Ya bu Turk u kım getırdı buraya be[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Tokat manyağı, müptelası yaparım öyle çocuğu. Anaya dava açmak haaa, yiyosa babaya açsın bakalım :) Ulan eşşek sıpası anan seni 9 ay karnında taşıdı, 1 sene boyunca tek seferde toplam 4 saatten fazla uyumadı, kıçını elleriyle temizledi, beyefendi PC almadı annesi diye dava açacak haaa. Varyaaaa offf offffffff.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 onu turkıyede yapsan bıde yargıc şamar atar valla...[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bi şamar az bile.. ama hakim amca...:D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Absolut, 11 Kasım 2004 11:38 tarihinde demiş ki: Böyle bi dava açsam babam kıçıyla güler sonra da bir güzel davayı kazanıp donuma kadar soyup soğana çevirirdi beni. Bir daha harçlık dahi isterken hukuk kitaplarını karıştırmam gerekirdi. muhahahahahah diyorum sadece[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bölye sounalrı aile içinde çözebilmek lazım[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu akşam benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Absolut, 11 Kasım 2004 11:38 tarihinde demiş ki: Böyle bi dava açsam babam kıçıyla güler sonra da bir güzel davayı kazanıp donuma kadar soyup soğana çevirirdi beni. Bir daha harçlık dahi isterken hukuk kitaplarını karıştırmam gerekirdi. bwahahahahahahaha süferdi bu:D bence çocuk hakkını aramış, ama anne bu yahu. tabi başka birine karşı hakkını bu şekilde arayabilirse kendisine fayda valla. ben öle bişey yapsam annem davayı kaybetse bile soyar soğana çevirir beni, güzelcede babamın elinden alır:) annem bankacı ehueheu[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar