Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cBlRbrB_Gnc&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 lama bu videonun koymasını beklemiş adeta, anında bitti herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 cok uzun ya ucak icinde oynasın diye cekmisler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 güzel mi allah aşkına ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Elf'e bak. Sen 10.000 yıl yaşa en azından o kadar yaşlanmak için, sonra uçakta hostes ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 darkwood ticaret meslek lisesi mezunudur abi onlar, lojistik bölümünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bu tip şeyler bir kere izlemesi eğlenceli oluyor da, her uçuşunuzda 10 dakika boyunca böyle birşey izlemek sıkıcı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 niye ben pegasusun çocuklu talimat videosuna bayılmıştım aynı hafta 10 kere bindim pegasusa her seferinde de "ahanda başlıyor" diye helecanla beklemiştim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 seni böyle de severiz, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bu ne ya eurovision mu çekmiş bu reklam filmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yeter kusucam şu videodan ya. zaten uçak içi güvenlik videoları hep aşırı neşeli huzurlu olur, durumun ciddiyetini veremez, hepten yavşag omlmuş böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gwaihir den inip boing e binmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sevgili ibneler, şahsına münhasır ve eşcinselliğinden gurur duyan arkadaşları tenzih ederim, video çok güzel sadece içiniz çürümüş sizin silkinin ve kendinize gelin, gaflet uykusunda bilmem kaçıncı kabusunuzu görüyorsunuz. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 white knight appear doğru diyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yani. Su her gordugu seye cemkirip, laf soylemek tam Turk refleksi. Dusunmeden salla. Hos olmus. Ayrica boyle saatlerce İngilizce konussunlar, ben dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi bildigin bok gibi ya, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bence çok hoş olmuş. New Zealand Airlines demek için geldim, zaten yazmışlar video sonuna. Ahhhh ahhh. Özlemlerim coştu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 güzel olmuş da ikinciye izlenmez yani çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Rotweiler said: Bence çok hoş olmuş. New Zealand Airlines demek için geldim, zaten yazmışlar video sonuna. Ahhhh ahhh. Özlemlerim coştu yine. Madem özlem duyuyodun, niye bıraktın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Yok hacı bırakmadık da, uzun süre oldu. Mecburen ara verdim. Recovery sürecindeyim. Seneye back to clouds inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hobit değil hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ha ona takıldın yani? tek yapman gereken şey videoyu izlemekti ve sen hala başlıktasın? güzel olmuş gayet video ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ha bu arada, cevap verme ağzını kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar