Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın önemli bir gün.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Ayrıca adam almış olsa kıvıracak bir firma değil, aldık der olur biter yani.

Uzattılar ama süreci, ben zaten son başvuranlardan biriyim.

Dışarıdan göründüğü gibi olmuyor onlar, açık konuşmazlar ne kadar büyük firma olursa olsun. Deneme süresi içinde adamla anlaşamayıp, ikinci en beğendikleri adayı pozisyon hiç dolmamış gibi ararlar mesela, gibi gibi. Öyle "aylarca süren süreçleri var" gibi görünen firmaların çoğu da böyle. İçeride adamın olması iyi o açıdan, gücü yoksa bile gereksiz beklentiyi önler bari.

İK başta bir bilgi veriyor ya, "sürecimiz daha şu kadar sürer" falan gibi. Dönüş olumlu olacaksa 5-10 kat hızlı, olumsuz olacaksa 3-4 kat yavaş gibi düşünebilirsiniz direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

sipeyskeyk said:

Ayrıca adam almış olsa kıvıracak bir firma değil, aldık der olur biter yani.

Uzattılar ama süreci, ben zaten son başvuranlardan biriyim.

Dışarıdan göründüğü gibi olmuyor onlar, açık konuşmazlar ne kadar büyük firma olursa olsun. Deneme süresi içinde adamla anlaşamayıp, ikinci en beğendikleri adayı pozisyon hiç dolmamış gibi ararlar mesela, gibi gibi. Öyle "aylarca süren süreçleri var" gibi görünen firmaların çoğu da böyle. İçeride adamın olması iyi o açıdan, gücü yoksa bile gereksiz beklentiyi önler bari.

İK başta bir bilgi veriyor ya, "sürecimiz daha şu kadar sürer" falan gibi. Dönüş olumlu olacaksa 5-10 kat hızlı, olumsuz olacaksa 3-4 kat yavaş gibi düşünebilirsiniz direk.

Bana IK hiç öyle şu kadar sonra ararız gibi bir şey söylemedi.

Görüştüğüm adam benden sonra direktörlerle ve VP ler le görüşeceksiniz dedi. Hadi eyvallah dedim gittim hiç şu zaman ararız bu zaman ararız diyen olmadı.

Aradan da 3-4 gün geçince arayıp sordum açıkçası. İçerden de gelen bilgi şu;

Görüşmen olumlu geçmiş, büyük ihtimal olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ohoo daha tutarlar, ben hala bir yerden haber bekliyorum. Benden sonra 20 küsur kişiyle görüşmüşler, hala en olası adaylar arasındaymışım, zaten 2 kişi alacaklarmış ama bekledikçe benden iyisi çıkacak stresi yaşıyorum. Yılbaşını bulabilir dediler ama sürecin tamamlanması, yılbaşına kadar da benden iyisini bulamazlarsa 8 milyordan altına gitmem demek ki bulunmaz hint kumaşıyım ayol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...