goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 CVye referansım karakterimdir yazsaydın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sipeyskeyk said: Ayrıca adam almış olsa kıvıracak bir firma değil, aldık der olur biter yani. Uzattılar ama süreci, ben zaten son başvuranlardan biriyim. Dışarıdan göründüğü gibi olmuyor onlar, açık konuşmazlar ne kadar büyük firma olursa olsun. Deneme süresi içinde adamla anlaşamayıp, ikinci en beğendikleri adayı pozisyon hiç dolmamış gibi ararlar mesela, gibi gibi. Öyle "aylarca süren süreçleri var" gibi görünen firmaların çoğu da böyle. İçeride adamın olması iyi o açıdan, gücü yoksa bile gereksiz beklentiyi önler bari. İK başta bir bilgi veriyor ya, "sürecimiz daha şu kadar sürer" falan gibi. Dönüş olumlu olacaksa 5-10 kat hızlı, olumsuz olacaksa 3-4 kat yavaş gibi düşünebilirsiniz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 goldbären said: CVye referansım karakterimdir yazsaydın! adam unutmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 unutulacak gibi değildi abi o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bunu ben de yazıcamlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Baggio said: sipeyskeyk said: Ayrıca adam almış olsa kıvıracak bir firma değil, aldık der olur biter yani. Uzattılar ama süreci, ben zaten son başvuranlardan biriyim. Dışarıdan göründüğü gibi olmuyor onlar, açık konuşmazlar ne kadar büyük firma olursa olsun. Deneme süresi içinde adamla anlaşamayıp, ikinci en beğendikleri adayı pozisyon hiç dolmamış gibi ararlar mesela, gibi gibi. Öyle "aylarca süren süreçleri var" gibi görünen firmaların çoğu da böyle. İçeride adamın olması iyi o açıdan, gücü yoksa bile gereksiz beklentiyi önler bari. İK başta bir bilgi veriyor ya, "sürecimiz daha şu kadar sürer" falan gibi. Dönüş olumlu olacaksa 5-10 kat hızlı, olumsuz olacaksa 3-4 kat yavaş gibi düşünebilirsiniz direk. Bana IK hiç öyle şu kadar sonra ararız gibi bir şey söylemedi. Görüştüğüm adam benden sonra direktörlerle ve VP ler le görüşeceksiniz dedi. Hadi eyvallah dedim gittim hiç şu zaman ararız bu zaman ararız diyen olmadı. Aradan da 3-4 gün geçince arayıp sordum açıkçası. İçerden de gelen bilgi şu; Görüşmen olumlu geçmiş, büyük ihtimal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Valla beklenti oluştukça oluşuyor, zaman uzadıkça geriliyorum. Bakalım göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 rahat ol, eğitimlerin başlamasına 1 hafta kala bana telefon edip teklifte bulunmuşlardı ik süreçleri böyle yapacak bir şey yok, hatta son iki MT sürecine alınan çocuklar benden çok daha fazla elemeden geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 zamanını başka şeylerle geçir düşünme, durduk yere beklentini artırma, nötr ve mantıklı sakin objektif adam tribine gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ohoo daha tutarlar, ben hala bir yerden haber bekliyorum. Benden sonra 20 küsur kişiyle görüşmüşler, hala en olası adaylar arasındaymışım, zaten 2 kişi alacaklarmış ama bekledikçe benden iyisi çıkacak stresi yaşıyorum. Yılbaşını bulabilir dediler ama sürecin tamamlanması, yılbaşına kadar da benden iyisini bulamazlarsa 8 milyordan altına gitmem demek ki bulunmaz hint kumaşıyım ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Xaenin said: Benimkiler de 2 kişi alacak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 OLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kardeşi kardeşe kırdırıyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bu arada aramışsın geçmiş artık da, 4-5 günde aramak çok itici, 10 günden önce aramamak lazım. İkinciye kesinlikle arama zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yok aramam ya. İtici olsun diye değil de, herif geldi gitti hiç ilgilenmedi denmesin diye kibarca sordum. O bana söylemedi biz şu kadarda döneriz falan diye, onun acemiliği yani, bilgi vermesi lazım iyi kötü. Aramam bir daha zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Neyse Kaan'dan her türlü daha iyi daha uzun boylu dalyan gibi delikanlı olduğum için problem yok, rakibim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ama kelsin, howbouthat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://youtu.be/pUjh9Id6Id8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi lise mezunu olsaydım bile saçlı ve istanbullu olduğum için senin üstünde başlıyor olurdum ben iş görüşmelerinde dsfads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sadece 2 gorusmede aliyorlarsa yine iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Aradılar nihayet. Olumlu bir adaysınız, sürece sizinle devam ediyoruz, 27 Kasım'da İK direktörümüz ile görüşeceksiniz dedi. 15 gün daha bekleyeceğim, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ki İK direktörü ise bu son görüşme değil, her görüşme arasında 25 gün olacağını varsayarsak seneye başlarım işe inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 geç olsun güç olmasın :) o diğer adaylar "abi bekletselerdi de beni alsalardı ya" diyorlardır kesin. başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 amma prosedürmüş anasını satiim. 1 ay işe girecem diye cebelleştirip eziyolar resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar