sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Burada eğitecekler, sonra bu saydığım ülkelere gönderecekler. Telefonda sorulan soru şu; Bu ülkelerden hangisine gideceğiniz ve ne zaman döneceğiniz belli değil, bu konuda tereddütünüz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sipeyskeyk said: -Deno- said: ben de uluslararası finans mezunuyum bu arada, neymiş pozisyon merak ettim. biraz açsana kekim. YOK YEA olm çalışıyorum ben zaten manyağa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 lubnanla ilgili var deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o 5 inden secim sansin varsa etiyopya sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 SirWinstonPee said: Biraz burnun sürtecek ama şu an bu durum için en elverişli yaşlarda olduğumuz için alt alttan hissedilen bi keyfi oluyo. Ne biliyim borca giriyosun, uğraşıyosun falan bi şekilde çözülüyo rahata çıkıyosun, bunun ardından kendi milim milim sahip olduğun paranla içeceğin bi duble viski mükemmel. Ya da patrondan azar yiyip, hırslanman, işi başarman, sonra patronların veya iş arkadaşlarının o gözünün içindeki pırıltı falan yetiyo insana. Aile olunca hırs yok, hele baba falan varsa anlaşamıyosan bi de alttan alttan sürtüşmeler, kin falan oluyo. En azından dışarıda en kötü kafa göz dalarsın atılırsın ama ailede bu şansın da yok. Sen de benim gibi ağzı yanmış birine benziyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Marty said: lubnanla ilgili var deseydin valla ışık hızında HAYIR YOK dedim. Tamam o zaman cuma günü 11'de bekliyoruz dedi asşdljaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Fistan said: o 5 inden secim sansin varsa etiyopya sec Ben Ürdün düşünmüştüm. Ama seçme şansım olacağını zannetmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 etiyopyada zenciler teklif ediyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Allah koru yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 aileni bunun bir eğitim olduğuna ikna edeceksin ki "geri döndüğümde bu şirket için daha fazla şey öğrenmiş olarak gelirim" de ileride aile şirketine döndüğünde yönetim konusunda başka yerlerde değişik şeyler görüp pişmiş adam olmak daha iyi "iş" konusunda farklı şeyler katabileceksin bunun üzerinden ikna çalışması yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ayrıca şimdi gördüm, gidebileceksen g.afrikaya git, küçük bir ingiliz sömürgesi gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sipeyskeyk said: Sen de benim gibi ağzı yanmış birine benziyorsun. :) Yok ya, benim peder asker emeklisi şimdi denizci tekne falan aldık balık falan tutuyo. Kendim yaşamadım da kız arkadaşım benzer durumda, ister istemez çok dahil oluyorum ailevi durumlara, 2-3 defa evden kaçtı, babası benim sana sağladığım imkanlarla istediğim davranışları sergileyemezsin dedi. Bırak dedim arabanın anahtarını, kendi maaşınla da geçin dedim ama onu da beceremedi çünkü ne kadar mütevazi olsa da hayat standartlarına alışmış. Sen becerirsin yani erkek için hem daha kolay hem de alacağım maaş falan fena değil. Baktım benim cüzdan eriyo gidiyo bu süreçte dön dedim sen babanın yanına o yüzden az çok tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Babacum, O ata oynadım zaten. Ama ailenin elder tarafında ne hayallerim vardı hayallerim yıkıldı havası hakim. Demoralize olmamaya çalışıyorum duygusal yaklaşıp. Hayat benim hayatım, kontrolün de bende olmasını istemek suç değil. Aileme sırtımı dönmüyorum sonuçta, ben olsam ben de üzülürdüm onun yerine tabi ama daha önce bu yüzden çok hata yaptım, bu sefer biraz soğuk kanlı davranmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 valla ben heralde gençken hazır ayrı iş tecrübesini edinirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yaşım da 24 bu arada. Askerliği falan da yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lznJC_dcQOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 keşke yüksek lisansa gidiyorum fln deseydin o zaman :P "anne baba ben mba yapacam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Marty said: lubnanla ilgili var deseydin o 5 ülkeden en düzgünü lübnan yahu beyrut mükemmel bi yer gerçi diğer 4üne hiç gitmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 suriyenin komsusu, sinirda problemler, kucuk catismalar. icerde sunni-sii olaylari. ve kimbilir yazilmayan neler vardir. germeyelim keki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 BabacumMostors said: ayrıca şimdi gördüm, gidebileceksen g.afrikaya git, küçük bir ingiliz sömürgesi gibi düşün oyle dusunmeyle olmuyor cok les tiplerle muhatab olursun kasıntı tipler, kendini bisey sanan pis beyazlar beyrut olursa guzel aksi halde bence en rahatı ve eglencelisi etiyopya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 İş oldu, buradaki 2-3 senede de başarılı oldum da, gideceğim ülkeyi tartışıyoruz. İnşallah. LÖL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sipeyste yillardır baba parası yiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hayırlı uğurlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sdfsa hayirli olsun ama mercenary falan olarak mi gidiyorsun abi, ne kadar sorunlu ulke varsa dayamis adam secenek olarak lord of war stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar