Katibim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Selamlar ocak ayında yeni bir telefon almayı düşünüorum ancak bir karara varamadım Benim için önemli olan hususlar ; Bilgisayar oyunlarına meraklı değilim oynamam da Facebook olmalı facebook performansı çok iyi olmalı twitter da kullanıcam keza buda aynı şekilde Basit oyunları severim Temple Run Angrybirds gibi bunlarında takılmadan çalışması önemli Fotoğraf konusunda da iyi olmalı güzel gördüğüm şeylerin fotoğrafını çekmek isterim Hatırısayılır bir zamanım metrobüste geçiyor , gazete okuma internette sörf yapma işi de sağlam olacak Müzik tabiikide hayatımın ayrılmaz bir parçası Kriterler bu ... Siz olsanız hangisini seçerdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 samsıng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 notiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Katibim said: Hatırısayılır bir zamanım metrobüste geçiyor , gazete okuma internette sörf yapma işi de sağlam olacak Bu madde senin için yeterince önemliyse Note 2, değilse 4S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 biraz araştırma fırsatım oldu telefonun s-pen e yeni özellikler eklemişler mesela internette bir pastanın resmini çekip kestikten sonra üstünde oynamalar yapıp face de bir arkadaşının profiline atabiliyorsun Kafamı karıştıran bir husus var o da android market app store kadar zengin içeriğe sahipmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 said: Kafamı karıştıran bir husus var o da android market app store kadar zengin içeriğe sahipmi ? yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Daha bile zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 buyuklugu sikinti yapmayacaksan dunyadaki en iyi secimlerden note 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Peki S3 vs Note2 dersek : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ceplerim büyük diyorsan note 2. dün inceledim baya note 2'yi, lan baya büyük olmuş sdf. benim s2'yi üzerine koydum cücük gibi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 appstore'da 1m uygulama var ise 400k'sı işe yarar. bu işe yarayanların %90'ında playstore'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 apple store u symbianla javayla faln karsilarman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 lumia 920 al, kafan rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 HTC Butterfly bekle yada HTC ONE X al. Haticeye değil Neticeye bak. :p Note 2 büyük yanımdaki arkadaşı izliyorum aldığından beri..sıkıntılı sahneler yaşıyor çünkü büyük evet BÜYÜK. Samsung s3de alınabilir. Iphone falan geçelim bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 neden s3'ün adı geçmiyor anlamadım. s3'te güzel ve fiyat olarak da uygun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 S3 aslında Note'dan daha insani boyutlarda, ICS 4.1 ile de daha da güzel oldu yazılım olarak, düşünülebilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 alıcaksan ya lg nin cıkarıcagı nexus 4 ü beklede yada nokia lumia 920 , samsung clonelarından biraz sakın artık , tekelci olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 satürn de yarın 8 de samsung galaxy s 3 1479 liradan satılacak 20 adet nasıl fiyat? bu arada s3 ve note arasında boyuttan hariç farklı bir özellik yokmuş diyolar ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar