Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 disney marveldan gore film mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 x-man origins : wolverine de ilişkiler bu filme göre nispeten daha güzel işlenmişti. -Abisiyle arasındaki ilişkinin altı çok güzel doldurulmuştu. -Sevgilisi sandığımız kızı abisi öldürdüğünde gerçekten içimiz cız etmişti. -Barda abisiyle kavga ederken aynı öfkeyi bizde paylaşıyorduk. -Stryker ın oluşturduğu ekipteki herbir mutantın karakterini işlemişlerdi. -İntikam yolunda onunla beraber savaşıyorduk. Bu filmin eksik noktası hiç böyle hissettirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Disney deil Fox. Filmin ilk böyle test audience gösteriminde hem bu verisyonu hemde R rated daha kanlı versiyonu göstermişler zaten. Sonra pg-13 olarka çıkardılar tabii de. Blu ray'de ekstra olarak koyarlar yani bi unrated versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Origins berbatti: http://www.joblo.com/newsimages1/wolverine-deadpool-origins.jpg X1 ve X2 guzeldi sadece, karakterler adam gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 orgins güzeldi taa ki deadpool u öyle görene kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hikaye bilmiyorum da ryan reynolds çok iyi gelmişti bana deadpool olarak sonunda niye öyle oldu lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 first class dışında hiç bir filmi beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 First Class dışında ben de hiç bir filmi beğenmedim. Ama herkes beğenmiş ki, 6. Wolverine filmi çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abi adamlar DEADPOOL'UN AĞZINI SİKTİ KONUŞAMADI DEADPOOL. öyle kötü bir film o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Hakkaten öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 merc with a mouth nickli adami, agizsiz yaptilar, gercekten dahiyane bir twist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 adamı zaten uzaktan yönetiyolardı lan, ağzı olsa da konuşamazdı ki deadpool filminde bi şekilde ağız koyarlar tekrar telaşınıza sokayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Adam gibi reboot lazım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 progamer said: Disney deil Fox. Filmin ilk böyle test audience gösteriminde hem bu verisyonu hemde R rated daha kanlı versiyonu göstermişler zaten. Sonra pg-13 olarka çıkardılar tabii de. Blu ray'de ekstra olarak koyarlar yani bi unrated versiyonu. marvel disneyin, marvel da foxla co producer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 başarılıydı. sonunda bekledim bekledim kimse kalmdı, en son çöpleri toplayan kadın ters ters bakınca çıkmaya yeletendimki başladı o arada. keyifliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bizim salonda çok kalabalık değildi, ben arkadaşlara seslendim çıkmayın henüz bitmedi sanırım, sonunda sonraki film için görüntüler var diye duydum " diye, beni herkes duyunca kimse çıkmadı salondan ayakta beklediler. O credits geçerken ecel terleri döktüm, tüm salona rezil olmak vardı. Neyseki derin bir oh çektim sonrasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 beğenmedim ya doyurmadı film. xman origins 3'e katlıyor bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Saeros said: tambjk said: -Wolverine adamları patates gibi doğruyor ama kamera suratlar dışında birşey göstermiyor, ne anladım ben böyle dövüşten. Haa pençeyi böğrüne saplıyor diye bir tamamladık filmi kafamızdan hep. zaten tüm wolverine ekşınları öyle değil mi şöyle gore içeren bi wolverine filmi gelse rahat edicez lan, yeter artık malkoçoğlu kafasında dövüş izliyoruz abi evet wolverine dedigin tam ultra gore karakter aslinda tarantino yapsin bi tane wolverine filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 koreliler cekse ya volverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 koreliler yapsa kesin bi tane kız ölür filmin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Feba degildi film ama iyi degildi , sonu guzeldi , yine de wolverine, yine de izlenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 senko said: wolverine tarantino . (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 filimde ki kızıl saçlı japon kız jubilee mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Hayır cinsiyet değiştirip cyclops oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar