Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wolverine (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Sonu rezillik oldu valla. Film bitti diye çıktık bi baktık kimse yok çıkan geri gittik kaçırdık baya kısmını o sonun.
O son kısmın bi videosu varmı bir yerlerde bulamadım bi tam izliyim.

http://www.youtube.com/watch?v=F9UGUPS7dQA

Birde filmde böyle az mutant olması hoştu bence. Hani X Men değil Wolverine filmiydi sonuçta. Eski Wolverine gibi MUTANT CAMEOS EVERYWHERE şeklinde olmaması daha iyiydi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Pacific Rim rezaletinden sonra fena gelmedi bana da daha iyi olabilirmiş tabii ancak izlenilmesi gerekilen bir film diye düşünüyorum bu arada anlamadığım bir şey var first class ve bu film hakkında

Credites sahnesinde zamanı durdurarak wolwerine i kontrol altına alıyorlar. Zamanı durdudan Prof X değil mi? Sanırım Wolwerine'nin hareket etmesini engelleyen de Magneto oluyor. O dev robot tüm adamentium'u wolverine'den çekmemiş miydi? Yoksa zamanı durdurduğu gibi Wolverine'i de mi Prof X kontrol altına alıyor? İzleyeli bayağı olduğu için hatırlamıyorum First Class'ta hatırlayamadığım bir sahne var. Son bölümde Magneto adamı öldürürken zamanı Prof X durdurmuyor muydu? Son olarak da bu film hangi x-men filminden öncesini ya da sonrasını konu alıyor?

Sosyal ağlarda paylaş

Bu en son filmin devamı gibi yanılmıyorsam yani bizimki Janei öldürüyor Alcatrazda ve sonra hayata küsüp gidiyor. Ama Prof. X o filmde ölüyordu megersem ölmemiş geri geliyor. Adamantium ise sadece ellerinden çıkmıs onun yerine kemikten çıkıyor penceler artık ama normal diger kemikleri gene adamantium.

Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

Pacific Rim rezaletinden sonra fena gelmedi bana da daha iyi olabilirmiş tabii ancak izlenilmesi gerekilen bir film diye düşünüyorum bu arada anlamadığım bir şey var first class ve bu film hakkında

Credites sahnesinde zamanı durdurarak wolwerine i kontrol altına alıyorlar. Zamanı durdudan Prof X değil mi? Sanırım Wolwerine'nin hareket etmesini engelleyen de Magneto oluyor. O dev robot tüm adamentium'u wolverine'den çekmemiş miydi? Yoksa zamanı durdurduğu gibi Wolverine'i de mi Prof X kontrol altına alıyor? İzleyeli bayağı olduğu için hatırlamıyorum First Class'ta hatırlayamadığım bir sahne var. Son bölümde Magneto adamı öldürürken zamanı Prof X durdurmuyor muydu? Son olarak da bu film hangi x-men filminden öncesini ya da sonrasını konu alıyor?

X Men 3 ün devmaı işte bu. Sonda da zamanı durdurmadı Xavier sadece insanları dondurdu.

silver samurai de sence penceleri kırdı sonra böyle kemik iliğini çekti. onun derdi adamantium deil de healing factordu işte.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Mutant olmaması tamamen normal. O öyküde zaten Logan dahil 2-3 mutant vardı, Wolverine'in solo öyküleri genelde böyle olur.

Eğer şunlar olsaydı 9/10 film derdim ben:

Viper gerçek Viper olsaydı.
Silver Samurai gerçek Silver Samurai olsaydı.
Yukio gerçek Yukio olsaydı.

Mariko ile babasının ilişkisi yeterince derin değildi bir de ama bu es geçilebilir. Karakterler uydurmaydı, Mariko dışındakiler neredeyse tamamen uydurmaydı. Neden yani diye soruyor insan. OOC fanfiction yapmışlar yine bir Woverine öyküsünün üzerine. Ki en acı kısım öyküyü baştan sona değiştirmelerine kimsenin laf etmeyeceği, bu tarz çizgiromanlarda (Transmetropolitan gibi tek öykü olmayıp da yıllarca farklı farklı yazarlar ve öykülerle giden company owned şeylerde) tek önemli şeylerin az biraz devamlılık ve ondan kat kat daha önemli olan karakter. Eğer karakterleri yapmazlarsa X-Men filmi olmaz. Ondan 3/10 veriyorum. Düz film olarak kötü değildi yoksa bence. Klişe olması kötü yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Viper gerçek Viper olsaydı.
Silver Samurai gerçek Silver Samurai olsaydı.
Yukio gerçek Yukio olsaydı.

Karakterler uydurmaydı, Mariko dışındakiler neredeyse tamamen uydurmaydı. Neden yani diye soruyor insan. OOC fanfiction yapmışlar yine bir Woverine öyküsünün üzerine.

X-Men filmlerindeki karakterlerin çizgi romanla hiç bir alakası yoktu zaten. Blockbuster action filmi izliyormuş gibi izlemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi vasat buldum.

Çok eksik noktası vardı.

-Karakterler çok zayıf ve derinlemesine işlenmemiş.
-Doğru düzgün diyalog yok.
-Wolverine daha önceki x-man filmlerinde hiçbirşeyi umursamazdı fakat burada herbir boka atlıyor.

**

-Yashida-viper ilişkisi.
-Yashida-oğul-mariko ilişkisi.
-Mariko-yukio ilişkisi
-Mariko-shingen-harada ilişkisi
-vipar-harada ilişkisi

ne yazıkki çok kötü işlenmiş, bu nedenle film çok yüzeysel ve klişe kalmış.

-Wolverine adamları patates gibi doğruyor ama kamera suratlar dışında birşey göstermiyor, ne anladım ben böyle dövüşten. Haa pençeyi böğrüne saplıyor diye bir tamamladık filmi kafamızdan hep.
Sosyal ağlarda paylaş

tambjk said:

-Wolverine adamları patates gibi doğruyor ama kamera suratlar dışında birşey göstermiyor, ne anladım ben böyle dövüşten. Haa pençeyi böğrüne saplıyor diye bir tamamladık filmi kafamızdan hep.

zaten tüm wolverine ekşınları öyle değil mi
şöyle gore içeren bi wolverine filmi gelse rahat edicez lan, yeter artık malkoçoğlu kafasında dövüş izliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...