moriarty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 copry said: Hugh disinda wolverine oynayabilecek adam dusunemiyorum , adam cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Cuce said: adam 1.80 hala wolverine diyosunuz kamera hilesi ile cozulmicek is degildi bu ama neyse jackman gitsin sarki soylesin,wolverine neyine onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 e cözmüyoalr işte. 180 boyudna yakısıklı adam koydular wolverine diye 1.90mıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 wolverin yakışıklı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi 1.60 olsa sinemada, gidip 10 kişi izlemezdi, hayatın gerçekleri yani yapacak bişey yok hugh iyidir, filmde iyi olacak gibi beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 haterlar tabiki hate ederde, hater olmıyanlarda kötü olduğu ıcın ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 adamların hedefi çizgi roman okuyucuları felan değilki zaten.onlar film kötü olsada güzel olsada gidicek nasıl olsa :D asıl amaç liseli gençlik işte 1.60 lık kıllı wolverine olsa hangi liseli gidip izler filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 normali kaç metre çizgi romende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Quel-Thul said: abi 1.60 olsa sinemada, gidip 10 kişi izlemezdi, hayatın gerçekleri yani yapacak bişey yok hugh iyidir, filmde iyi olacak gibi beklemedeyiz. Tom cruise'u küçümseme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Cons said: normali kaç metre çizgi romende 1.60 ve kıllıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 copry said: Quel-Thul said: abi 1.60 olsa sinemada, gidip 10 kişi izlemezdi, hayatın gerçekleri yani yapacak bişey yok hugh iyidir, filmde iyi olacak gibi beklemedeyiz. Tom cruise'u küçümseme . robert downey jr da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Evet önemli olan boy değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 wolverine'in biraz daha ayı gibi olması lazım sanki, hugh jackman kaslı falan da o hayvanlık hissini vermiyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Cuce said: e cözmüyoalr işte. 180 boyudna yakısıklı adam koydular wolverine diye 1.90mıs... Hugh jackman 190cm mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 hugh jackman 190 arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Kısa sanıyordum ben jackmanı,adam titan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bone said: copry said: Hugh disinda wolverine oynayabilecek adam dusunemiyorum , adam cok iyi. sırf yakışıklı diye kızlar bayılıyor zaten. yoksa wolverine oynayacak çok daha iyi adamlar bulunur da, kızlar o kadar sevmez işte... twilight serisi kafaları Bunu diyen. Bone said: tom hardy bane mi olacakmış? mexicalı güreşçi veya vücut geliştirici felan seçselermiş keşke. ya da the rock da olabilirdi. ha venomlu halini efektlerle şöyle yapacaklarsa: http://i.imgur.com/k8EY3.jpg tom hardy de olur aslında ama burda zayıf geldi bana. Bunu da dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ee? tom hardy gayet zayıftı filmde. sesi etkileyiciydi ama zayıf kalıyordu, paltoyla kapatma yoluna gitmişlerdi. o mesajımda da tuhaf bişi dememişim, efektle felan venom kullanınca şişirilmiş gözüktüreceklerse tom hardy de oynayabilir ona bir itirazım olmaz demişim mesajımda. yani aslında o mesajımdan yola çıkarak, wolverine'i de hugh jackman oynayabilir, 1.90 değil de 1.60-1.70 arasında göstereceklerse. ama öyle yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 zayıf değildi boyu kısaydı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Tom Hardy gayet süperdi.Hugh Jackman'de wolverine de gayet süper.Bütün filmleri izledim bir kerede ooo adamın boyu wolverine uzun kaçmış demedim.Nasıl film izliyorsunuz abi? Bazılarımızın çok ağır bir egosu var film konusunda.Yönetmenlere veya yapımcılara mail da atıyormusunuz ''OLMAMIŞ,becerememişin sen beya'' şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 tom hardy'nin yüzü bile gözükmüyordu ki "cuk diye oturmuş" diyelim. oraya beni koy, sean connery sesini ekle, aynı etkiyi verirdi. nasıl olsa boyumuz yakın adamla, nasıl olsa palto ve ağızlık takacaz. saçımı kazıtıp yavru köpek bakışı attımmı da tamam aha the dark knight rises filmindeki bane'in aynısı olurum. burdaki tartıştığımız sorun şu, "HUGH JACKMAN TAM OLARAK WOLVERİNE OLMAK İÇİN YARATILMIŞ" lafının safsatadan başka bir şey olmaması ve The Dark Knight Rises'daki Bane'in esas Bane'in tipine göre çok alakasız kalması. biz bunu tartışıyoruz. neden, çizgi romanlarda ve çizgi filmlerde yıllardır okudumuğumuz, izlediğimiz, sevdiğimiz ve beğendiğimiz karakteri beyaz perdede görmek istiyoruz. bunu görmediğimizde "bu o değil" deme hakkına da sahibiz. çünkü o film o karakter üstüne kurulmuş durumda. hadi tamam Bane'i bir nebze affedebilirim, Sean Connery sesiyle oturaklı bir amca yaratmışlar filmde, sanırım o filmdeki en sevdiğim şey de Tom Hardy oldu. Bane'i es geçiyorum. öte tarafta X-Men'in ilk 4 filmi tam anlamıyla faciaydı, özellikle Wolverine karakterini katledip çöpe atmışlar. sonra üstüne de çişlerini yapıp gittiler. evet, anlıyorum, çizgi romanlar tuhaftır, sürekli değişen ve farklılaşan bir durumdadırlar. bunu birebir sinemaya uyarlamak çok zordur. ama o karakterin belirgin ve çok bilindik özelliklerini filmde göstermeleri de mümkün gayet. bunu yapmak imkansız değil. örneğin Iron Man, Captain America ve X-Men First Class'ta bunu çok iyi becerdikleri kanaatindeym. Iron Man, Captain America kostümleri de, geçmişi de, filmdeki tavırları da çizgi romanlarındakini aratmıyordu. X-Men First Class'ta Magneto da gayet etkileyiciydi ve tavırları "işte Magneto böyle bir adam" dedirtiyordu. Bunları tartışmanın egoyla bir alakası da yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Şurda egon sel olmuş akmış yine Bone.Kendini Dark Knighta başrol yapmışsın lol.Tom Hardy maskeye rağmen çok iyi oynamış.Zor olanı yapmış adam,sadece gözleriyle çok şey anlattı filmde.Sana maske taksak birde saçlarını kazıtsak atacağın bakışlardan sonra kör olmanı falan dileriz herhalde >:D< Ayrıca ben çizgi roman okumam,okumayıda sevmem.O yüzden çizgi roman tripleri beni veya benim gibi sadece film izlemek isteyen kesimi hiç alakadar etmiyor.Hugh Jackman wolverine için yaratılmış.Evet bu görüşe ben de katılıyorum.Şu an wolwerine rolü başka hiçkimseye bukadar yakışamaz.Hugh Jackman'ı izlerken hiç yadırgamıyoruz rolü.Fakat; Sana başka bir örnekten gideyim.Nolan reise saygımız sonsuzdur fakat Christian Bale'den nefret ediyorum dostum.Bir adam Batman rolüne bukadar mı yakışmaz ya.Fazla kasıntı.İlk filmden beri hiç sevmedim.Çevremdeki genel tepki de o yönde. Mesela Amazing spider'da Andrew Garfield çok iyi oynamış.Rolün hakkını vermiş.AMMA bu adam yakışmıyor spider man olmaya.Magneto SÜPER yakışmış role first classta.Bende çok beğendim.Thor da iyi mesela.Oyuncusu yakışmış.Ama Edward Norton kadar kötü bir hulk görmedim.Hiç yakışmamış. En önemlisi Robert Dawney Jr. İron Man için yaratılmış.Buna itirazı olan yoktur herhalde?Bir rol bir aktöre bukadar yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 iyide.. adamı neyle neden sucluyopsunuzki. sen yakıstırmıssın hugh jackmanı o yakıstırmamıs. bu kadar basit daha neye laf edebiliyosunuzki. hayır, bu bu yüzden hugh jackmanın wolverinele alakası yok diyince, anca lololol, neden yakısıyo diye sorunca "cünkü cok yakısyo" denıyo anca. bu akdarda abzürd olmayın yahu. sevmemiş sevmedim diyo, bende sevmedim sevmedim diyorum. daha neyın coskusu bu anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://cdn1.screenrant.com/wp-content/uploads/Wolverine-Motion-Poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar