µh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Başka filolar ve tesisleri de var imparatorluğun, imparatorun ölümünden sonra komutayı bu abimiz alıyor thrawn serisi gaya güzel okumanızı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ama artık Thrawn yok. Gerçi Thrawn veya Mara Jade gibi bazı EU karakterlerini bir şekilde yeni evrende kullanırlar diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 mara jade olsun en azından şu luke'u bi baş göz edelim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 imax biletleri satışa çıkmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Black-ice said: abi expandedın gitmesine kim üzülmedi ki KYLE KATARN gitti lan. star wars'a ilkokulda kyle katarnla başladım ben ya. benim için star wars kyle katarndı ve gitti. yok ettiler. Hislere tercüman olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ben sevmiyordum kyle katarni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Abi Kyle Katarn, yukarda fotosu olan Thrawn, o kadar çizgiroman kitap vs herşeyi sildi adamlar. Kitaplar arasında çöp olanlar da var ama bazıları çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bi dakka bu 7. film ile expanded universe tmamane ayrı senaryoya mı koşuyor expanded universe u paralel evrene mi attık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 old republic vs de gitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 windu'yu s. jackson oynadığında bu ne lan dedik mi demedik. o zaman buna neden olmamış diyoruz? çünkü "o kişi" o role yakışmamış "gibi". trailer bize bunu söylüyor ama film gelene kadar bu düşünceler öyle boşlukta dolaşır... öyle veya böyle iz-le-ne-cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mortis said: bi dakka bu 7. film ile expanded universe tmamane ayrı senaryoya mı koşuyor expanded universe u paralel evrene mi attık ? aynen, işte onu söyledim bir önceki sayfada. -Deno- said: scorch said: axedice said: Şimdi 6. filmde iyiler yenmemiş miydi? Kötülerin niye hala bu kadar gücü var? Bide bu zenci düşmanlığı ne lan. Ne biçim ırççı olmuşsunuz e ep6 sonunda tüm imperial güçleri yok edilmiyor ki? deathstar patlayıp emperor ölünce üstüne vader'in flagship yok olunca dağılıyorlar tekrar toparlanabilmek için geri çekiliyorlar. eu'da bundan sonraki süreci anlatan birsürü şey vardı, şimdi eu'ya reset çekiyoruz. ep6'nın sonundan itibaren neler olup bittiğini yeniden öğreneceğiz işte. ha yeni sith nasıl çıkıyor o kısım merak uyandırıcı işte. birsürü spoiler var hangisi çıkacak bakalım. şuna hiçbir star wars hayranı katılmaz. evet, yeni bir şeyler deneniyor. ama kaç senelik tarih, malzeme, karakterler, gezegenler, hikayeler yatıyor expanded universe'de. star wars'un belkemiği filmler olsa da, herhalde %4-5'idir tüm expanded universe'un içinde filmlerin yeri. trilogy olarak yeni seriyi tamamen görmeden yorum yapmak zor. ama ne olursa olsun, beğenelim beğenmeyelim, EU'ya reset çekiliyor fikrine karşıyım. Lopeth said: old republic vs de gitti mi? eğer yeni trilogy'nin eu'yu silmeye gücü yeterse, ki yetmez, olacakları görücez. ama o kadar eskiye herhangi bir gönderme olacağını sanmıyorum, o yüzden belirsiz kalır o konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Old Republic yeterince disney değil. Hele kotor2 falan hiiiç disney değil baya grimdark sw yaptı adamlar. Mandalorianlara bi retcon gelir disneylenirler kahraman kötüler olurlar, keza revan da öyle. Bastilanın kotor1deki ezik dialoglarını bilmiyorum hatırlıyor musunuz tam disney kafasıydı, onun gibi bişey olur işte. Hani lucas el atmadığı için fena olmayan bi EU ile Old Republic vardı, şimdi disneyin onların içine etmeyeceğini düşünmek tam bir SW fanı iyi niyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bilet satan siteler falan patlamis hep milyonlar akin etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bu arada trailer'da mandalorian logosu gözüküyor, bir eleman yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ahanda şurda, http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/319/files/2015/10/Boba-Fett-TFA-Mytha.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bide filme prequel onceki filmlerle baglatiyi kuran Journey to Star Wars cizgiroman serisi ve Aftermath kitaplari falan var bi suru toplam 20 tane mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 abrams'ın işi çok zor, EU'ya göre bir trilogy yapsaydı en fazla 'olmamış ya, biz şöyle hayal ediyorduk, ama aslında şurası şöyle olmuştu o kitapta/oyunda/çizgi romanda' denilecekti. ama kalkıp 'brand new story' diye kaç senelik star wars tarihini değiştirmeye kalkıyorsan baya sağlam bir fikrin olmalı. kariyerini bitirirler adamın. vururlar lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bi sik olmaz. EU da bok gibi nerd fantezileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 lan ben 17 tane sw kitabı aldım fizban dan, boşuna mı aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 http://i.4cdn.org/tv/1445349037231.jpg maskeyi çıkarttırmazlar hiç inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 3 aydır star wars çizgi romanı okuyorum bitiremedim ben. şimdi meğersem onlar yokmuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 disney hisseleri ziplamistir gene simdi, ilk trailer ciktiginda 2 milyar $ kazandiydi adamlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 aquila said: Bi sik olmaz. EU da bok gibi nerd fantezileri. Aynen son uc filmi gorduk ve simdi gene hype.. Jarjar marjar ne kotuyduler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 1 2 3 bok atıldığı kadar kotu değil ya 1 neyse de, yani tamam 4 ve 5 değiller de 6 da baya boktan neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar