DoruK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 4b dolar vermişler lan star wars'a kusra bakmayın ama star wars'u lucas'ın tekelinden kurtaracak tek disney vardır herhalde bu kadar para verip. aptal saptal animasyonlar yerine adam gibi bişiler görürüz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 boş atmasın diye dolu cevap vereyim dedimdi ama sanırsam şu anda çoğumuzun okumayacağı bir wot döşüyor, elbet bir babayiğit çıkıp okur sonra da özetini yazar diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 herkesin bir fikri ve herseyi elestirebiliyor olmamiz cok sacma lan. bu duzenin degismesi gerek!!!@323!!! herseyi herkesi yeriyoruz acaipce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 blizzardı da alsınlar ,hala satılık galiba oda, alan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Dizi yapıyorlarsa Kyle Katarn üzerine olsun süper olur. Filmler 20-30 yıl sonra geçecek ise Yuzzhan Vonglar daha önce geliyordu diye aklımda kalmış. Acaba dark nest serisi filan mı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Kanuni said: herkesin bir fikri ve herseyi elestirebiliyor olmamiz cok sacma lan. bu duzenin degismesi gerek!!!@323!!! herseyi herkesi yeriyoruz acaipce. snn ne be slk yeni telefon alyrsun snrm. sana ii eglncler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yenı fılm yenı oyun demek olabilir he, belki jedi knight 3 görürüz güzelinden. yapsalar steamde trilyonlar kazanıcak herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 BabacumMostors said: avengers'ı izlemedim, iron man haricinde diğerleri 6 yı geçebilecek filmler değillerdi. filmler çoğu film eleştirmeninden oldukça olumlu notlar aldı, marvel fanları bayıldı, bir tek sen beğenmiyorsun bi de öyle düşün. bi de bizde şey vardır, türkiye kötü filmler çektiğinden olsa gerek, "beğenmezük"çülük oynuyoruz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dasaaa said: Kanuni said: herkesin bir fikri ve herseyi elestirebiliyor olmamiz cok sacma lan. bu duzenin degismesi gerek!!!@323!!! herseyi herkesi yeriyoruz acaipce. snn ne be slk yeni telefon alyrsun snrm. sana ii eglncler Ne oldu be ? paradoks len o.. neden slk dedin simdi :( birde nerden yazdin boyle acaip acaip.. sensin slk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bone said: bi de bizde şey vardır, türkiye kötü filmler çektiğinden olsa gerek, "beğenmezük"çülük oynuyoruz hep. Ben Turklerde sadece filmleri begenmeme degil de daha genele yayilmis bir begenmeme huyu oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 DoruK said: 4b dolar vermişler lan star wars'a kusra bakmayın ama star wars'u lucas'ın tekelinden kurtaracak tek disney vardır herhalde bu kadar para verip. aptal saptal animasyonlar yerine adam gibi bişiler görürüz belki. lucas'ın yapacağı en mantıklı şey adam gibi birini ceo olarak getirmek olurdu şirketin başına, tasını tarağını toplayıp yaratıcı olarak kalmak olurdu. bu kadar para merakından sonra ve sayılı zenginlerin arasına girdikten sonra böyle bir hamle yapmaz diyordum, bunu da yaptı 60 küsür yaşında. animasyonlar da 2000'li yıllar için gayet iyi, her sezonu 5 pekiyi olacak hali yok. disney lütfen animasyon yapmasın star wars için. film'e bile razıyım animasyonla karşılaştırınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Atın habere tepkisi http://i.imgur.com/lmNA5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bone said: BabacumMostors said: avengers'ı izlemedim, iron man haricinde diğerleri 6 yı geçebilecek filmler değillerdi. filmler çoğu film eleştirmeninden oldukça olumlu notlar aldı, marvel fanları bayıldı, bir tek sen beğenmiyorsun bi de öyle düşün. bi de bizde şey vardır, türkiye kötü filmler çektiğinden olsa gerek, "beğenmezük"çülük oynuyoruz hep. beğenmeyen bir tek ben değilim o yüzden öyle düşünmeme gerek yok hangi taraflarının kötü olduğunu da ortaya koydum, genel anlamda zayıf filmler ayrıca beğenmezükçülük oynuyor olsaydım iron man i de beğenmezdim cpt. amerikayı da oyun endüstrisinde facebook oyunları neyse senin listelediğin filmlerin çoğu da film endüstrisi için o. daha iyi bir senaryo ile daha iyi işlenebilecek filmler heba edildi, hulk havada kalmış karakterin gelişimi ve hikayeye girişi gerdeğe sokulan damat gibi yapılmış (hepsinde). thor un "thor" olduğunu algılaması da bir o kadar hızlı oldu "hadi bu sahneleri de çekelim bitsin aman ayh" demişler resmen iron man filminde stark dan ironman'e geçiş süreci daha dengeli şekilde yayıldı ki ne birinci film yarım kalmış izlenimi yarattı nede ikinci film "meh" dedirtti. ikinci filmi genelde beğenmeyenler ironman in karakter derinliği değil de aksiyonu yeteri kadar yok diye şikayet ediyorlardı, onlara steven seagal filmleri teklif ettim cpt. america da eksik gördüğüm tek şey kötü karakterin hikaye akışına dahil olma süreciydi özetle; 12 yaşında yarıyıl karnesini almış öğrencinin 7 ve üstü puan vereceği filmlere iyi demek kimseye yakışmıyor, malzeme ortada eleştiri ve daha iyi nasıl yapılabileceği ortada avam gibi "ama hayranları beğendi" demek nicki minaj'ı "diva" ilan etmekten farksız keza gişe hasılatın ıetkileyen bir gruptan bahsediyoruz, hedef kitle olarak en geniş tabanı seçmeye meyilli bir şirketin belirli bir iq ve entellektüel birikimin üstünü hedef almasını bekleyemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Disney Prensesleri http://i.imgur.com/RoalE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 şevki gel rakı sofrası falan ayarlayalım bu haber üzerine, zaten sattın şerefsiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o gün bir sonraki gün saat gece 2 de kalktım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 marvel kahramanlarının filmlerini ben genel olarak beğendim. özellikle xmen first class hakkaten baya başarılıydı. ironman filmleride öyle. cpt america'da falan mesela sıkılmadım asla. ama şu anda yapılacağı söylenen film star wars. öle cheesy savaş savaş sahneleriyle, patlamalarla, güzel kızlarla sevişen ana karakterle falan kotarılabilecek bi film değil. filmlerine kötü diyenlerede hakikaten inanamıyorum. bence star wars serisi gelmiş geçmiş en iyi serilerden kesinlikle. evet 1. film berbattı hakikaten. ama 2. 3. film bence gayet şaheser filmlerdir. 4 5 6 olayına hiç girmiyorum kutsalım sonuçta. onlar çok ayrı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İster beğenin ister beğenmeyin, Marvel son dönemde çok iyi işler yaptı. Düzgün ve kaliteli işler çıkarıyorlar (Bunun nedeni yine Dark Knight'tır yani Warner Bros'tur tabi ama bu başka konu :D). Disney kötü firma değil, Disney eski disney değil. Sırf çocuklara çalışan bir firma hiç değil (kaldı ki SW çocuk filmidir). Muhtemelen Lucas Film LTD. Disney dışında başka firmaya satılsa çok büyük şüphelerim olurdu ama Disney'e güvenim tam. Zaten Lucas'ı dinledikten sonra anladım ki ikinci en büyük talip muhtemelen Universal'dı ve onlara satılsaydı işte o zaman beni endişelendirirdi. Diğer iyi olabilecek adres Warner Bros. olurdu. Ama Lucas'ın kafasında ki planlarını WB tam olarak karşılayamıyor. Theme Park'lar, oyuncaklar, çizgi filmler, filmler, oyunlar bütününde en geniş ağa sahip firma Disney bu aralarında. Warner Bros. bunları halledebilirdi ama Disney kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ha tabi SW markası over used bir hale gelmeyecek mi? Tabi ki gelecek. Ama arasından kaliteli içeriğe sahip yapımlarda çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 marvelin iyi işler yapmasının sebebi iron man ve onun başarılarıdır, marvelin çektiği ilk film o sanrım ve hala en başarılısı (ömürcek adam önceki xmenler vs başkalarında sanırım hep hakları? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 @mokoko 1. film niye boktan ? Oda güzel,çok güzel hatta ama tek farkı eski serilere bağlı kalması çünkü bir anda 3. film gibi efektli birşey çekemezdi bilinçli yapılmış birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Disney birde extended evreni yok edecek şekilde filmler yaparmış ne bomba olur ama. Esasında seriler hazır. Thrawn trilogoy - Emperorun geri döndügü seri - Yuzvong serileri diye gitsinler işte. Hepsi rekor kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o serinin en kötüsü 6. film tartışmasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 5>4>3>6>2>1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar