Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

abi o kılıç yanlış olmuş zaten en başta.. direk kılıç savaşında kayan kılıç direk kılıcın bıçak kısmıyla korumanın kesiştiği noktaya kadar iniyor ve orda duruyor.. yani lightsaberin koruması kesilir gider ışına değmeden.. o kısmın komple ışından olması gerek bence..

adam açıklamış burda ..

03:54 de görün nasıl olması gerektiğini

[video]https://www.youtube.com/watch?v=J3MozbQj8tM?feature=oembed" width="459">

ps: ha o kısım cortosisten yapıldıysa bilemiyecem tabi.. öyleyse ordan ışın çıkmasına ne gerek var o zaman ? komple cortosisten bir koruma yap geç.. o kısmı silah olarak mı kullanıcan da ışından yaptın?
Sosyal ağlarda paylaş

kılıç bencede çirkin olmuş.

trailerda diğer sahneleri niye beğenilmemiş anlamadım.r2ball4 güzel olmuş bunu çocuksu bulup r2ya hayran kalmak tutarsızlık biraz.zira r2nun kendisde elektrikli süpürge..

speederı niye beğenmediniz ne var değişik bi tasarım..

zenci stormtrooper neden çirkin gözüktü size ırkçımısınız abi..

bide x-wingler-milennium fln çok güzel sahnelerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıçlı adam inquisitor gibi birşey JJ burada haç teması da kullanarak oraya Gönderme yapmış olabilir. Ama genel anlamda garip durduğu kesin. Zenci Trooper muhtemelen kaçmak için falan tebdil-i Kıyafet yardımcı başrollerden biri. X-Wing sahnesi süper Falcon sahnesi güzel. Toparlak robot da yeni r2 aday adayı herhalde.

Genel olarak güzel abicim abartmayın yani. Seriyi piç edecek JJ diyenler hatıralarında en son 3ü tutsun, benim gibi sw olsun çamurdan olsun diyenlerin hevesini kırmasın mümkünse :)
Sosyal ağlarda paylaş

star wars hayranı değilim ama inanılmaz hype'a bakıyorum, trailer ilk çıktığında ayrı ayrı kanallarda bi kaç günde 10ar milyon izlenmesine bakıyorum, hayranlarının ne kadar fanatik olduğuna bakıyorum ve burdan çıkarım yaparak insanoğlunun en güçlü markası diyebilir miyiz? ne bilim apple falan var ama para değil de güçten bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...