Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Isin kilicini two-handed sword modunda kullanan biri olmez mi ama, bunu tartisabiliriz. Two-handed sword'lar platemail ile kullanilan, agir ve genelde ilk yarayi alabilirim ama kafani da keserim mantiginda silahlar. Epe kullanan birine karsi ilk darbeyi alma konusunda kotu durumda bence. Ama burada platemail giyen olmadigi ve ilk darbe oldurdugu icin...

Two-handed sword tadinda isin kilici olmaz bence. Nasil yapmislar merak ediyorum. Tek elli bastard sword belki ama o bile finense degil guc odakli. Isin kilici ultimate dex weapon bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

R2-Ball2 var mesela balls-tromech droid

Mesela o droidin herhangi bir droid olmadığını, R2'nun falan kendisinin ya da aynı modelinin filmde olmadığını bir yerden falan mı okudun? Yani trailerda 1 tane droid gösterdiler diye diğer tüm droidler ortadan kaldırıldı sonucuna mı varıyoruz hep birlikte?
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

kılıç çok mantıksız ve rahatsız edici aslında. biraz eskiye sadık olmak gerekiyor. belki de sen bunu anlayamadığın için oradan yapılan tümevarımı da kestiremiyorsun. :P

Kılıç çok mantıksız ya da rahatsız edici değil bence. Eskiye sadık olurken yeniliğe açık olmak da kötü bir şey değil bence. Anlayamadığım tam olarak nedir, başka türlü düşünme hakkımın olmaması mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Neresi transformers çıktı? Şu trailerdan 3-5 şeyi çıkarsan star wars olduğunu bile anlamazsın o kadar vague bırakılmış her şey, adam CGI'ı bile minimize etmek için götünü yırtmış, konu bile belli değil, TRANSFORMERS çıktı diyorsun.

demiyorum. öyle dense diyorum. konu ile de alakası yok robota bakıp öyle salladım işte. ben kılıcı beğenmedim bok gibi olmuş dedim sadece. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...