arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 xaenin disneyci misin JJ'ci mi seç panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kılıcı sevmiş o ama utanıyo sölemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kılıç olmamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ben sadece kılıcı beğenmedim. x-wingleri beğendim. geri kalanından pek bi halt anlamadım. adam akıllı bir trailer görmem lazım. filmi her türlü izlerim tabii sırf SW diye ama süper değilse küfür etme hakkım saklıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Verdiğiniz örnek "Abrams' lens flare" örneği değil. Haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Trailerda bir sey yoktu, kilic da o sekil olabilir yani. Ne sekillerde var comiclerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kilic konusunda indifferent kaldim ben, degisik olmus. Onun disinda da trailerdan bir bok anlasilmadigi icin film nasil olur bilmiyorum. Su teaserdan filme verdict veren arkadaslarin da neye dayndigini cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Seneye ben ilk trailer'i sevmedim, filme gitmeyecegim diyen varsa saygim buyuk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bir konu hakkında bu kadar kısıtlı bilgiye sahip olmasına rağmen bu kadar kesin yorum yapabilen insanlara çok imreniyorum ben, keşke ben de yapabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 1 dakikalık trailer, konu bile belli değil, esas 3'lünün esamesi okunmuyor, FİLM BOK GİBİ OLACAK, OFF İÇİNE SIÇMIŞLAR. Yemin ederim inanılmaz bir ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 abi senin kılıca "indifferent" kalabilmenin tam tersi oluyor işte bu kadar yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Yani kılıç dediğin şey 2 saniye gözüküyor, çok da mantıksız ya da rahatsız edici değil, biraz yeniliğe açık olmak gerekiyor. Direk filmin anasına atlanmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Ya da ne bileyim kılıca laf edersin eyvallah da hangi birikimle filmin geri kalanının çöp olacağı varsayımında bulunuyorsun onu çözemiyorum. Sen değil, kim ettiyse ona soruyorum bu soruları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 R2-Ball2 var mesela balls-tromech droid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Isin kilicini two-handed sword modunda kullanan biri olmez mi ama, bunu tartisabiliriz. Two-handed sword'lar platemail ile kullanilan, agir ve genelde ilk yarayi alabilirim ama kafani da keserim mantiginda silahlar. Epe kullanan birine karsi ilk darbeyi alma konusunda kotu durumda bence. Ama burada platemail giyen olmadigi ve ilk darbe oldurdugu icin... Two-handed sword tadinda isin kilici olmaz bence. Nasil yapmislar merak ediyorum. Tek elli bastard sword belki ama o bile finense degil guc odakli. Isin kilici ultimate dex weapon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kılıç çok mantıksız ve rahatsız edici aslında. biraz eskiye sadık olmak gerekiyor. belki de sen bunu anlayamadığın için oradan yapılan tümevarımı da kestiremiyorsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bright said: R2-Ball2 var mesela balls-tromech droid Mesela o droidin herhangi bir droid olmadığını, R2'nun falan kendisinin ya da aynı modelinin filmde olmadığını bir yerden falan mı okudun? Yani trailerda 1 tane droid gösterdiler diye diğer tüm droidler ortadan kaldırıldı sonucuna mı varıyoruz hep birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 arcane said: kılıç çok mantıksız ve rahatsız edici aslında. biraz eskiye sadık olmak gerekiyor. belki de sen bunu anlayamadığın için oradan yapılan tümevarımı da kestiremiyorsun. :P Kılıç çok mantıksız ya da rahatsız edici değil bence. Eskiye sadık olurken yeniliğe açık olmak da kötü bir şey değil bence. Anlayamadığım tam olarak nedir, başka türlü düşünme hakkımın olmaması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 star wars dediler transformers çıktı desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kafasi astromech kafasi, govdesi ne idugu belirsiz. Sence ne droidi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Neresi transformers çıktı? Şu trailerdan 3-5 şeyi çıkarsan star wars olduğunu bile anlamazsın o kadar vague bırakılmış her şey, adam CGI'ı bile minimize etmek için götünü yırtmış, konu bile belli değil, TRANSFORMERS çıktı diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 mystery droid. hani JJ'in mystery box'ı vardı ya onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kılıç çok mantıklı bence bi yandan savaşırken bi yandan kaynak yapabilirsinsin Sw3g W4rs: Kaynakçının İntikamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Xaenin said: Neresi transformers çıktı? Şu trailerdan 3-5 şeyi çıkarsan star wars olduğunu bile anlamazsın o kadar vague bırakılmış her şey, adam CGI'ı bile minimize etmek için götünü yırtmış, konu bile belli değil, TRANSFORMERS çıktı diyorsun. demiyorum. öyle dense diyorum. konu ile de alakası yok robota bakıp öyle salladım işte. ben kılıcı beğenmedim bok gibi olmuş dedim sadece. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar