Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
son madde da fuq;

Bölüm 7'den son söylentiler!

Bu haberlerin bazıları son günlerde internet sitelerinde kesinleşmiş gibi duyurulsa da henüz resmi bir bilgi yok, bu sebeple şüpheyle yaklaşmak gerekiyor:

* Breaking Bad oyuncusu Jesse Plemons'ın Bölüm 7'de başrollerden birini aldığı söyleniyor. Yine söylentiye göre oyuncu önümüzdeki hafta J.J.Abrams ile görüşecek.

* Bölüm 7'de yer alması değerlendirilen diğer oyuncular arasında Michael Fassbender (Inglorious Basterds, X-Men: First Class), Adam Driver (Girls) ve Hugo Weaving (Matrix, Lord of the Rings) var. Weaving'in adı bir İmparatorluk komutanı rolü için geçiyor.

* Bölüm 7 senaryo yazarı Michael Arndt'ın neden görevi bıraktığı biraz açıklık kazandı. Arndt, hikayede Luke Skywalker ve Han Solo'nun çocuklarına odaklanıp ana karakterleri yan rollere almış. Ancak Abrams bunun tam tersini istiyor, 7. filmde ana karakterler, 8 ve 9. filmlerde ise onların çocukları hikayenin merkezinde olacak gibi gözüküyor.

* Yapımcılar "20'li yaşlarda, melez veya siyahi bir kadın oyuncu" arıyorlar. Bu karakterin Obi-Wan Kenobi'nin kızı veya torunu olacağı söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abrams iyi adamdır, stüdyolara baskınlık kuramıyordu. Star Wars hakkında söyleşilerine bakınız, adam cidden fanı ve böyle para için sıçıp sıvayacak bir adamda değil. Eğer Lucas ona özgürlük verip, karışmayacaksa da çok güzel iş yapabilir.

Adamın stüdyolara pek bağımlı olmadığı her işi gayet başarılı, Star Wars'ın da altından kalkar.

Tek korkum işte dizi-vari anlatımına devam edip, filmi optic flarelar ile donatması asdfsda

Onlardan da vazgeçse ki özellikle şu dizi kafasından kurtulsa daha iyi bir yönetmen olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Abrams iyi adamdır, stüdyolara baskınlık kuramıyordu. Star Wars hakkında söyleşilerine bakınız, adam cidden fanı ve böyle para için sıçıp sıvayacak bir adamda değil. Eğer Lucas ona özgürlük verip, karışmayacaksa da çok güzel iş yapabilir.

Adamın stüdyolara pek bağımlı olmadığı her işi gayet başarılı, Star Wars'ın da altından kalkar.

Tek korkum işte dizi-vari anlatımına devam edip, filmi optic flarelar ile donatması asdfsda

Onlardan da vazgeçse ki özellikle şu dizi kafasından kurtulsa daha iyi bir yönetmen olacak.

Lens flare'den bende pişmanım dediydi galba son Star Trek'ten sonra Star Wars'ta abartmaz öyle sdf

Birde Lucas sattı ama hala danışman olarak tutuyor Disney onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada genel olarak boktan bir IP olduğuna ben de katılıyorum. İşte 4-5-6 o kadar iyi filmler ki bütün seriyi onlar tutuyor. Bir de arada çıkan 3-4 güzel oyun, extended universe kitabı falan işte. Yoksa cidden son dönem SW özellikle çekilmez...

2 gün önce SWTOR başladım gerçi, betadan beri ilk defa girdim de bayağı toparlamış, hoş olmuş. İdare eder diyelim, yoksa genel olarak o da kötü iş asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

star wars daha ağır ve karanlık bir film olmalı. ama işte ışın kılıcı ve uzay olunca otomatik olarak dıkşın dıkşın komikli uzay aksiyonu yapıyorlar. abrams'da star trek'ten fazlasını çıkaramaz muhtemelen star wars'da da.
Sosyal ağlarda paylaş

6 da kötü film bence. Fuckin Ewoks. hiç sevemedim 6'yı. 1 kadar kötü. Hatta 1 daha iyi Darth Maul, Quigon, Obi Wan var. 6'da sıkılmış bi Harrison Ford var.

4-5 çok iyiler.

Star Wars'da hep çocukluğumuzda seyrettiğimiz için o nostaljinin ekmeğini yiyor işte. Star Wars Galaxies oynamış olmasam bu kadar sevmezdim hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...