bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Arattim da basligini bulamadim... Yok mu steamden oynayan? Bende ilk basta oyuna baktigimda `bu ne len` demistim ama yaptigim arastirmalarda cok guzel seyler okudum. Arkadaslarla lan party yaparken deneyelim dedik (herkes eski w3 tayfasi, tower defense seviyor) bildigin oyun sardi zorlugu arttirinca tadindan yenmedi. 75% indirime girmis demin 3 dolara aldim oyunu, DLC lerin de content olanlari totalde 2 dolara falan aldim. Varsa oynamak isteyen gercekten biz cok eglendik oynadigimiz 8 mapte. Tower defense sevenlere tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 oyunu gecen sene xmas event de achisi var diye alip oynamistik, sonra 2 ay birakamadik. Inanilmaz zaman gecirdik, cok da keyifliydi dogrusu. Fakat oyun ilerledikce ve zorluk arttikca belli basli taktikler must olmaya basladi, taktik cesitlilik azaldigi ve gameplay tekduze olmaya basladigi icin birakmistik. Oynamayana 4 lu grup olusturabiliyorlarsa kesinlikle oneririm. 2 ay cok net her gun oynatir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Biz 15 gün dayandık baydı ama o 15 günde de gayet zevkliydi, ben de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 esas konusu burdaymis. http://forum.paticik.com/read.php?35,5055621,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 `dungeon defender` diye aratinca cikmamisti enteresan... ben yeni indiriyorum oynamak isteyen varsa eklesin please `cemposta` steam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bingildak said: 75% indirime girmis demin 3 dolara aldim oyunu, DLC lerin de content olanlari totalde 2 dolara falan aldim. şu indirim ne kadar daha sürüyormuş bakıp söyleyebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 haloween indirimi 1 inde bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ha tamam güzel, yarın sabah filan satın alırım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 baska deneyecek veya geri donecek olan varsa 4 kisi oynasak cok sukule olur steam id verseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yok mu TDci yiğitler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 baya bi oynamışlığım var bu oyunu, arkadaşlarla karakter ve item kasmışlığım var felan. sonra oynamayı bırakmıştık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 geçen gün aldığım hambılbandılda bu da vardı, dün kurdum biraz oynayayım dedim ama tek bölüm açık şu an sadece o yüzden oyun bulamıyorum hiç bi tane oyun buldum onda da pvp açıktı, level 76 bi adam vardı herkesi doğruyordu takır takır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Trendynet'e gireceksin, her daim en az 20-30 oyun açık oluyor. Sanırım sen steamworks'e girmişssin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yok trendynet'e girdim, ama dediğim gibi oynayabileceğim tek harita olduğu için çok az oyun oluyor. diğer haritaları nasıl açıcam onu da bilmiyorum, sanırım bi haritada kazanınca bi sonraki harita açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 enteresan, ben mapleri açmadan bir sürü oyun görünüyor. hatta demin girdim 20 den fazla oyun vardı. eklesene steamden beraber açalım mapleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Kız kardeşimle bayramdan bayrama oynuyoruz, keyifli oyun da sürekli sürekli oynanmıyor. Gerçi biz playstation'da oynuyoduk, burası bilgisayar topiğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bir sürü map, challenge vs. nerden baksan 150-200 saatlik gameplay var hiçbir dlc eklemeden o da steam workshop'a girmezsen. ama evet yani, oturup sürekli oynanacak bir oyun değil. arada sırada girip TD ihtiyaçlarını gidermeye 1'e 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar