Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeon Defenders

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arattim da basligini bulamadim... Yok mu steamden oynayan?

Bende ilk basta oyuna baktigimda `bu ne len` demistim ama yaptigim arastirmalarda cok guzel seyler okudum. Arkadaslarla lan party yaparken deneyelim dedik (herkes eski w3 tayfasi, tower defense seviyor) bildigin oyun sardi zorlugu arttirinca tadindan yenmedi.

75% indirime girmis demin 3 dolara aldim oyunu, DLC lerin de content olanlari totalde 2 dolara falan aldim.

Varsa oynamak isteyen gercekten biz cok eglendik oynadigimiz 8 mapte. Tower defense sevenlere tavsiye edilir.
Mesaj tarihi:
oyunu gecen sene xmas event de achisi var diye alip oynamistik, sonra 2 ay birakamadik. Inanilmaz zaman gecirdik, cok da keyifliydi dogrusu.

Fakat oyun ilerledikce ve zorluk arttikca belli basli taktikler must olmaya basladi, taktik cesitlilik azaldigi ve gameplay tekduze olmaya basladigi icin birakmistik.

Oynamayana 4 lu grup olusturabiliyorlarsa kesinlikle oneririm. 2 ay cok net her gun oynatir kendini.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

75% indirime girmis demin 3 dolara aldim oyunu, DLC lerin de content olanlari totalde 2 dolara falan aldim.

şu indirim ne kadar daha sürüyormuş bakıp söyleyebilecek var mı?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen gün aldığım hambılbandılda bu da vardı, dün kurdum biraz oynayayım dedim ama tek bölüm açık şu an sadece o yüzden oyun bulamıyorum hiç
bi tane oyun buldum onda da pvp açıktı, level 76 bi adam vardı herkesi doğruyordu takır takır.
Mesaj tarihi:
yok trendynet'e girdim, ama dediğim gibi oynayabileceğim tek harita olduğu için çok az oyun oluyor. diğer haritaları nasıl açıcam onu da bilmiyorum, sanırım bi haritada kazanınca bi sonraki harita açılıyor
Mesaj tarihi:
Kız kardeşimle bayramdan bayrama oynuyoruz, keyifli oyun da sürekli sürekli oynanmıyor.

Gerçi biz playstation'da oynuyoduk, burası bilgisayar topiğiymiş.
Mesaj tarihi:
bir sürü map, challenge vs. nerden baksan 150-200 saatlik gameplay var hiçbir dlc eklemeden o da steam workshop'a girmezsen. ama evet yani, oturup sürekli oynanacak bir oyun değil. arada sırada girip TD ihtiyaçlarını gidermeye 1'e 1.
  • Yeni Oluştur...