Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 formati degistirelim biraz, hayal gucu baya yetersiz kaldi cunki burda http://i.imgur.com/57ihD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 orr, eiden, nyala, orta http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/14700825/images/1303641571695.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bir arkadaş insanlara her istediğini yaptırma gücü demişti mantıklı gelmişti. bakkala çikolata ver de versin yolda yürüyen kıza meme ver de versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 orr, eiden, jai, tesla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 17 yaşımı looplayabilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 başkalarına süper güç verip alabilme gücü. misal sinir mi oldum? ver abiye öfkelendiğinde leğen gibi döt büyümesini gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 malzemeleri değiştirebilme falan. topraktan havadan mevcut malzemelerden, her bişiyi yaratabilme etc falan jet yapabilme ve gibi mesela. böle 3d printer gibi, eve masa istiyorsam falan hobart diye üretebilme. ne bileyim kanserli hücreleri bile vitamine çevirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iletisim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kızlar istemeden versin gucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lol para kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hulk iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Saeros said: dasaaa said: konuyu hangi liseli açtı diye bakayım.. sayros.. SAYROS!? yapma be olm! yapma bunu yaaa.. ahah valla senaryo için fikir lazım, yoksa banane lan. kullanıp atacağım sizi kısmetse. Senaryo ne için, özel gizli falan değilse paylaşsana az, ne yapıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 henüz tüm parçaları yerine oturtmadım, "böyle yapıyo, böyle oluyo" aşamasında şu an işte biraz heroes tarzı ama daha karanlık bi kısa film düşünüyorum, kısmetse bitince koyarım buraya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 aa çok iyi heyecanla bekliyoruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120226190521/cnc/images/thumb/f/fa/Yuri_red_alert.jpg/1024px-Yuri_red_alert.jpg hadi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Saeros said: henüz tüm parçaları yerine oturtmadım, "böyle yapıyo, böyle oluyo" aşamasında şu an işte biraz heroes tarzı ama daha karanlık bi kısa film düşünüyorum, kısmetse bitince koyarım buraya :p Şimdi aklıma geldi, gölgeden gölgeye gezebilen bir karakter koyarsan süper olur kanımca hem karizma hem fazla op değil. Böyle gölgelerin içinde kaybolsun, istediği gölgeden çıksın falan ajsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 heroes tarzı diyosan peter petrelli tarzı bir güç yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 NolaxThensbane said: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120226190521/cnc/images/thumb/f/fa/Yuri_red_alert.jpg/1024px-Yuri_red_alert.jpg hadi dağılın -özel gücün ne +ALNIM DÖVMELİ ÇİRKİN Bİ ADAMIM -hmm.. oookay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yumy said: Saeros said: henüz tüm parçaları yerine oturtmadım, "böyle yapıyo, böyle oluyo" aşamasında şu an işte biraz heroes tarzı ama daha karanlık bi kısa film düşünüyorum, kısmetse bitince koyarım buraya :p Şimdi aklıma geldi, gölgeden gölgeye gezebilen bir karakter koyarsan süper olur kanımca hem karizma hem fazla op değil. Böyle gölgelerin içinde kaybolsun, istediği gölgeden çıksın falan ajsgdf var öyle bi karakter zaten motor kombat noob saibot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hayır seni aptal http://www.kotusozluk.com/img/2012/05/gozun-gotume-haski_1338156319.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 nienna said: görünmezlik isterdim. bu olucak zaten ehe SirWinstonPee said: zamanı durdurma. şunu da koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 zaten aklına gelebilcek hemen hemen işe yarar bütün süper güçler var piyasada. En azından gölge olayı öyle dizi filmde çok kullanılmıyor şu sıralar. @Fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 gölge mölge de olabilir ama ona yer kalmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi hiçbişi yapmayan adam koysana. adamın özel gücü hiçbişi hakkında olsun işte. seinfeld gibi götür sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 gerektiğinde pegasus olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Matrix'in ikinci filminde olduğu gibi kadınları anında orgazma sokan kekler pişirebilmek istiyorum :/ İş görüşmelerinde bir adım önde olurum. Ayrıca hamarat çocuk derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar