Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl bi süper güç isterdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir arkadaş insanlara her istediğini yaptırma gücü demişti mantıklı gelmişti. bakkala çikolata ver de versin yolda yürüyen kıza meme ver de versin.
Mesaj tarihi:
malzemeleri değiştirebilme falan.

topraktan havadan mevcut malzemelerden, her bişiyi yaratabilme etc falan jet yapabilme ve gibi mesela.

böle 3d printer gibi, eve masa istiyorsam falan hobart diye üretebilme.

ne bileyim kanserli hücreleri bile vitamine çevirirsin.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

dasaaa said:

konuyu hangi liseli açtı diye bakayım..

sayros..

SAYROS!?

yapma be olm! yapma bunu yaaa..

ahah
valla senaryo için fikir lazım, yoksa banane lan.
kullanıp atacağım sizi kısmetse.

Senaryo ne için, özel gizli falan değilse paylaşsana az, ne yapıcaksın ?
Mesaj tarihi:
henüz tüm parçaları yerine oturtmadım, "böyle yapıyo, böyle oluyo" aşamasında şu an
işte biraz heroes tarzı ama daha karanlık bi kısa film düşünüyorum, kısmetse bitince koyarım buraya :p
Mesaj tarihi:
Saeros said:

henüz tüm parçaları yerine oturtmadım, "böyle yapıyo, böyle oluyo" aşamasında şu an
işte biraz heroes tarzı ama daha karanlık bi kısa film düşünüyorum, kısmetse bitince koyarım buraya :p

Şimdi aklıma geldi, gölgeden gölgeye gezebilen bir karakter koyarsan süper olur kanımca hem karizma hem fazla op değil. Böyle gölgelerin içinde kaybolsun, istediği gölgeden çıksın falan ajsgdf
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120226190521/cnc/images/thumb/f/fa/Yuri_red_alert.jpg/1024px-Yuri_red_alert.jpg

hadi dağılın

-özel gücün ne
+ALNIM DÖVMELİ ÇİRKİN Bİ ADAMIM
-hmm.. oookay
Mesaj tarihi:
yumy said:

Saeros said:

Şimdi aklıma geldi, gölgeden gölgeye gezebilen bir karakter koyarsan süper olur kanımca hem karizma hem fazla op değil. Böyle gölgelerin içinde kaybolsun, istediği gölgeden çıksın falan ajsgdf

var öyle bi karakter zaten
motor kombat noob saibot
Mesaj tarihi:
zaten aklına gelebilcek hemen hemen işe yarar bütün süper güçler var piyasada.

En azından gölge olayı öyle dizi filmde çok kullanılmıyor şu sıralar.

@Fin
Mesaj tarihi:
Matrix'in ikinci filminde olduğu gibi kadınları anında orgazma sokan kekler pişirebilmek istiyorum :/ İş görüşmelerinde bir adım önde olurum. Ayrıca hamarat çocuk derler.
  • Yeni Oluştur...