aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 CthuLhu said: GodBlessStoya said: ordan burdan stalkladığı kızların resmini koyup topluca 'duşa girip geliyorum panpa' 'i came ooyşş' diyen tiplerin olduğu yerde ne samimiyeti gözünü seveyim? belirli bir zekan olduğunu var sayarak açıklamaya çalışayım. bahsettiğin kız model, boxer dergisine falan poz veriyor. yani bizim oyşş duşa giriyorumlarımızla para kazanıyor. copry ise bir pati, pati albüme insan gibi foto koyuyor. farkı anlamadıysan ve AHAHAH WAYTNAYT dersen aferin. adam da oyyş duşa giriyorum demedi zaten, tam tersi wouldnt bang dedi. (=
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 AHahhaha tipe gel bide ö.m. yollmış bana. Vücut yapmış olmak için spor bölümünde 6pack yayınlamak gerekmiyor, uyandırayım. Ha herhalde ordaki AHAHHAHAHAHAHA ya alınmışsın ö.m. ile alıntıladığına göre; o gülüş koyulan çizilmiş karikatüre idi. Akiam akşam ayar bozdu herife gel ya.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sanssizsansli said: son 5 6 sayfayı okudum bildiğin gerizekalı olmuş millet. Marty said: "elimde peceteyle kaldim", "su faturasi abardi", "dusa giricem bekliyorum". mesajlarini ciddi sanan da varmis. gerçekten birlikte cacığa oturmuyor muyduk aldatılmış gibi hissettim
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Gözaltı torbalarıma her geçen gün bir yenisini katıyorum... http://i.imgur.com/QLSqt.jpg (forumda kadına yönelik şiddetten sansürlüyorum)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.deque.com/padam/img/are-you-kidding-me-meme-face.gif
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GwindonSurion said: Gözaltı torbalarıma her geçen gün bir yenisini katıyorum... fotoğraf koymak için bulunan en kötü bahane
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GwindonSurion said: ohaaaa karşıki tepeye ufo düşmüş http://i.imgur.com/QLSqt.jpg
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Saeros said: GwindonSurion said: Gözaltı torbalarıma her geçen gün bir yenisini katıyorum... fotoğraf koymak için bulunan en kötü bahane abi bebek gibi suratım vardı tek bir çizgi dahi yoktu suratımda
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kız resmi iyi oluyordu ya mühendislik fakültesi ortamı biraz dağılıyordu ama pınar resimlerine gelince serbest başkasına gelince oğğğ 2yüzlülük yapıyormuşuz
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Wyatnayt yapmayın diyen arkadaş, sen her tanıdığına ayıp olur olmaz düşünmeden götün çok yayvan burnun çok çirkin diye mi konuşuyorsun.Senin waytnaytlık yapmayın dediğin ikiyüzlü olmayın demeye çalışıyorsun ama buna ikiyüzlülük denmez.Azıcık düşünceli olmak denir. Pınar konusunda kimsenin kimseye bir zararı yoktu, söylendiği gibi amacı erkeklerin cinsel arzularını dürterek iş yapmak olan biri içinde söylenen şeyler çok alakasız değildi.Sahibi geldi duruldu konu zaten. Sen face te falan bi arkadaşının resminin altına 2/10 silkmem mi yazıyon ? Bu kız benim arkadaşım değil umrumda da değil diyorsan , o zaman kusura bakma patide ki insanlara karşı saygı duymazsan, umursamıyorum eğlenmeme bakıyorum dersen burada pek eğlenemezsin.Yoo eğleniyorum dersin ama sonun one gibi olabilir.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Vay ağzını yiyim kaç sayfa geçmiş üstünden.Neyse kalsın da şurda belki bi işe yarar.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 birine "one" demek ban yemeyeceğin en ağır küfür. ama haketti yani.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İyi demişim demi.İrc yok mu ?Varmış ok.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 tamam beyler sakin, şimdi klavyeleri yavaşça yere bırakın ve derin derin nefes alın
Zep Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ne mankenlerin amaci erkeklerin cinsel arzularina durterek is yapmak miymis. hmmm. baskalari da ayni sekilde savunmaya calsti ama soyleyebilceginiz en malca sey bu galiba corpy forumun kizi hoop oyle espri yapilmaz ama pinar zaten manken amaci erkeklerin salyasini akitmak o yuzden atis serbest bu mu mantik abi turk erkeginin kafasi gercekten almiyor galiba bu tur konulari ya konu kiz olunca birden herkes macoyu oynamaya calisiyor cunku prim yapan bu ya da gercekten kroluk bir yasam tarzi olmus bir de size mi kaldi abi kizi korumak,kiz gayet guzel laf soktu zaten siz sayfalar sonra gelip hala kizlarimiza yanlis olmasin raconu kesmeye calisiyosunuz bi yol alin
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Abi ahah copry'nin başlamadan bitirdiği muhabbeti iyi gazlamışınız tebrix Tabii 2012'nin son çeyreğindeki drama topiclerinden sonra bünyeler daha fazlasına ihtiyaç duyuyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Zep said: ne mankenlerin amaci erkeklerin cinsel arzularina durterek is yapmak miymis. hmmm. baskalari da ayni sekilde savunmaya calsti ama soyleyebilceginiz en malca sey bu galiba corpy forumun kizi hoop oyle espri yapilmaz ama pinar zaten manken amaci erkeklerin salyasini akitmak o yuzden atis serbest bu mu mantik abi turk erkeginin kafasi gercekten almiyor galiba bu tur konulari ya konu kiz olunca birden herkes macoyu oynamaya calisiyor cunku prim yapan bu ya da gercekten kroluk bir yasam tarzi olmus bir de size mi kaldi abi kizi korumak,kiz gayet guzel laf soktu zaten siz sayfalar sonra gelip hala kizlarimiza yanlis olmasin raconu kesmeye calisiyosunuz bi yol alin evet boxer dergisi NEFESİNİZİ TUTUN SİZE YENİ BİRİNİ GÖSTERECEĞİZ diye reklam yaparken aslında kıyafetlerindeki mükemmelliğe dikkat çekmeye çalışıyordu. "kızı korumak" değil mantık, aramızdaki mallara mal olduğunu söylemek.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 lol abi acaip güldüm sdfsdf kutulu vurmuş
Öne çıkan mesajlar