Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağ (2012 - skeç)

goldbären

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=J0sQotUoVH0

valla ben fragmandan oldukça rahatsız oldum. neden? çünkü poşet edebiyatı üzerinden uzun dönem askerler sinemaya çekilmek istenmiş. ancak yapımcı kardeş sen bilmez misin o adam korsan vcdden izler filmini.

yutub yorumlarına baktığımızda da hedef kitleyi iyi sardıklarını görüyoruz.

sevgilisini öpen poşet görüntüleri de fragmanda unutulmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

mümkünse kimse askere gitmesin, gerçekten gitmek isteyenler de bu işi profesyonel olarak yapsın eğitimin alsın maaşını alsın

zaten istemeye istemeye giden adamdan ne bekleyebiliriz ki, kafayı kırmış terörist avcısıyla beni aynı kefeye koyarlarsa olmaz o hesap

+trilyon

bu arada daha fragmanı izleyip filme giydirenlere de ayrı bi kıl kapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
goldbären said:

abi kısa dönemler olmasaydı ülke ve askerlik çk güzel olacaktı. kimse ölmeyecekti dağlarda. fragmanın anafikri bu sanırım

çok çetrefilli bir konu aslında bu. birçok açıdan değerlendirmek lazım, ama onları es geçip direk popülizm yapılabilecek yere saldırmayı tercih ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Küfreden eleman Ufuk Bayraktar, aka kaderdeki Bekir. Hatta iklimlerde de taksiciydi. Rolüne oturmuş baya.

Poşet geyiği de çok net sonunda kanka olacaklar onu anlatmak için üzerine basılmış. EN BÜYÜK ASKER altmetinli, poşet de olsa o da KAHRAMAN TÜRK ASKERİ vurgusunu sonda verecek bi film işte. Meh diyip geçemiyorum sonuçta kürt sorunu dahilinde burda da bi dram var.
Sosyal ağlarda paylaş

Film erzurumda çekilmiş. 2 saçma yer hariç her türlü gideri olan bir film. En beğendiğim şey sonunda 1984-2012 arası şehit olan askerlerimizin isimlerinin akması. O anki yaptığım saniye x sütün x sıra hesabıne göre 7bin civarı isim akarken Full dolu salondan 3 tane zındık çıktı. İsimlerini aldım not ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...