goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=J0sQotUoVH0 valla ben fragmandan oldukça rahatsız oldum. neden? çünkü poşet edebiyatı üzerinden uzun dönem askerler sinemaya çekilmek istenmiş. ancak yapımcı kardeş sen bilmez misin o adam korsan vcdden izler filmini. yutub yorumlarına baktığımızda da hedef kitleyi iyi sardıklarını görüyoruz. sevgilisini öpen poşet görüntüleri de fragmanda unutulmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 translation? adam bişi demek istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya nefes furyası var sanırım. yine iyi yanları kötü yanları olur da. ne bileyim askere gittikten sonra aynı olmuyor. sen vezneye gittikten sonra sen de farklı gözle bakmıyo musun olaya? dasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi kısa dönemler olmasaydı ülke ve askerlik çk güzel olacaktı. kimse ölmeyecekti dağlarda. fragmanın anafikri bu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 mümkünse kimse askere gitmesin, gerçekten gitmek isteyenler de bu işi profesyonel olarak yapsın eğitimin alsın maaşını alsın zaten istemeye istemeye giden adamdan ne bekleyebiliriz ki, kafayı kırmış terörist avcısıyla beni aynı kefeye koyarlarsa olmaz o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bu da filmdeki poşet karşdelerin dramı sanırım http://www.youtube.com/watch?v=AJ6ld2TlYuE "sktr gt tut tufegini o zmn" ölüosn snrm bn ytryrm ii gclr -sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ya bi gitsinler askerden geleli 10 ay oldu hala sabah kalkar kalkmaz ilk işim birilerine ana avrat düz gitmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://i45.tinypic.com/2hcq16v.jpg http://4.bp.blogspot.com/_PmvsWE1k-7w/TOp7MpjpWHI/AAAAAAAABxo/zfAdXAW_Xvk/s1600/private_ryan_mellish.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 arkadaşım sen anlı şanslı türk askerini nasıl yahudiye benzetirsin!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi ben gittikten sonra şunu düşündüm "daha çok para kasmalıyım!" tek değişen bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 BabacumMostors said: mümkünse kimse askere gitmesin, gerçekten gitmek isteyenler de bu işi profesyonel olarak yapsın eğitimin alsın maaşını alsın zaten istemeye istemeye giden adamdan ne bekleyebiliriz ki, kafayı kırmış terörist avcısıyla beni aynı kefeye koyarlarsa olmaz o hesap +trilyon bu arada daha fragmanı izleyip filme giydirenlere de ayrı bi kıl kapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 film belki iyi olabilir ama kalabalığa yağ çekeyimli fragmanla poşet poşet diye ezilenleri irrite ediyor, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 O kisa donemlere karsi soylenen laflar filmin verdigi bir mesaj olmaktan ziyade, oradaki karakterin fikri gibi geldi. Tamamen zit karakterde, birbirlerini hic sevmeyen iki asker vardir ve zor bir durma duserler, sonunda da arkadas olurlar vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ah çok şey söylemek istiyorum şu filmi çekenler hakkında ama. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Su askerdeki poset muhabbetini hep sacma bulmusumdur. Fragmandan da kisa donemlere giydireyim, uzun donem yapan daha kalabalik kitleye filmi satayim derdinde olduklari belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Film dandik lan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 john rambo ile gaz verme filmler çok 80s lan... yani 30sene geriden geliyoruz demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 tam sallamasyon olmuş cift G3 lu adam ne heh,bi tanesini tutup ateş edebilse iyidir o hantal ağır silahı . askerde 2-3 silahla poz verirler ya adam o kafayla film cekmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 giden varmı, nasıl film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 goldbären said: abi kısa dönemler olmasaydı ülke ve askerlik çk güzel olacaktı. kimse ölmeyecekti dağlarda. fragmanın anafikri bu sanırım çok çetrefilli bir konu aslında bu. birçok açıdan değerlendirmek lazım, ama onları es geçip direk popülizm yapılabilecek yere saldırmayı tercih ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Küfreden eleman Ufuk Bayraktar, aka kaderdeki Bekir. Hatta iklimlerde de taksiciydi. Rolüne oturmuş baya. Poşet geyiği de çok net sonunda kanka olacaklar onu anlatmak için üzerine basılmış. EN BÜYÜK ASKER altmetinli, poşet de olsa o da KAHRAMAN TÜRK ASKERİ vurgusunu sonda verecek bi film işte. Meh diyip geçemiyorum sonuçta kürt sorunu dahilinde burda da bi dram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ayriyetten ezeldeki jr dayı :P.çok iyi bir oyuncu kendisi.filmden çok ufuk bayraktar ın varlığı filme olan merakımı arttırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ufuk bayraktar var, alaylı oyuncu adam, zeki demirkubuz kahvehanede keşfediyor. Gördüğümde ilgimi çeken tek şey oldu fragmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Film erzurumda çekilmiş. 2 saçma yer hariç her türlü gideri olan bir film. En beğendiğim şey sonunda 1984-2012 arası şehit olan askerlerimizin isimlerinin akması. O anki yaptığım saniye x sütün x sıra hesabıne göre 7bin civarı isim akarken Full dolu salondan 3 tane zındık çıktı. İsimlerini aldım not ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Filmin ana fikri "ulan adamlar orada ölüyo siz 6 ay gidicem diye ağlıyosunuz, grow a pair" mı yoksa fragmanda empoze edilen bu fikirler film içinde dengeleniyor mu? Dengelenmiyorsa film kötü dengeleniyorsa fragman kötü demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar