Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Alırken aldığımız region olayına göre mi işletim sisteminin dilini belirliyor ? İngilizce alabiliyorsam uğraşıcam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 İstediğin dilde kullanabiliyorsun. Farketmez aldığın dil. Ultimate gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 RaidenXelRu said: GERGE said: Güzel çalışıyor ya. Performans Windows 7 kadar iyi oyunlarda, test yapmışlar. Zaman geçtikçe daha da iyi olur sadece. Şunu unutmayın bir de, tekrar tekrar söylemek gerek herkes öğrenene kadar: GERGE said: Bu arada Windows Store'daki programların %99'unun görünmemesi bizden bug değilmiş, featuremuş. Store'u açın, Charms'ı açıp Preferences'e girin. Oradan "Make it easier to find apps in my preferred languages" şeyini kapatın, tüm applar açılıyor. Yoksa sadece Türkçe olanlar çıkıyor. Bu yazıya herkes bakmalı bir de: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx ayrıca bu yazı arkada kalmasın , sorulacak sorulara cevap niteliginde Son kez koyuyorum bunu. GÖrecek olan görmüştür artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 @steve ballmer, sayemizde bugünde karnın doydu hadi gene iyisin, günü kurtardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 aldım bende şimdi , sormadı key filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya şimdi bunu yüklüyoruz ama oyunlarda fln uyum sorunu çıkarmı? hon oynayabilcemmi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 aynı mail adresine 2 defa promo yollanıyor mu? deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hepiniz yakalanıp banlanacaanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 5 taneye kadar yollanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 şu yukarda ki videoda adamaın yaptığı appleri sağa sola sabitleyip bşaka bir app açma olayını yapabiliyormusunuz. ben sağa sola sabitleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 İndirim kodu gönderebilecek var mıdır bana? Bende alayım madem bu kadar ucuza alabiliyorken. Bir de ben bu kodu kullanarak orijinal windows 7'mi update etcem. Fakat temiz bir kurulum yapmak istersem formatlı vs., direk Windows 8 .iso dosyasından, Win7 kurup update etmemek sureti ile kurabileceğim değil mi? Eminim sorulmuştur da topic çok hızlı ilerliyor kaçırdıysam diye sormak istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 şimdi başka bilgisayar için bir kez daha alayım dedim. key sordu chrome ile. orjinal key olmasına rağmen kabul etmedi. IE ye geçtim. hiç bişi sormadan kabul etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 aa ben de alam bunu ya orj 7 pro n var olur di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 serjuhan said: Bir de ben bu kodu kullanarak orijinal windows 7'mi update etcem. Fakat temiz bir kurulum yapmak istersem formatlı vs., direk Windows 8 .iso dosyasından, Win7 kurup update etmemek sureti ile kurabileceğim değil mi? Kod kısmını hallettim de şu üst kısım konusunda yorum yapabilecek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi windows old var bütün programlar var orda ama bunda hiçbiri yok onları buna nasıl aktarcam yada onu komöple siliyim buna baştan yükliyim nasıl olcak o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 doktor bu ne? windows 8 aldık 7.5 çıktı, bu bildiğin 7+ salak bir ekrandan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Çok yenilik var aslında içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi cift monitor cosuomus yanliz bi tarafta ui oteki tarafta desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://www.stardock.com/products/start8/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 https://www.pokki.com/ buda ucrestiz dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Pokki'yi sevmedim ben. Paralı maralı ama Start8 iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 triali ne kadar onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Buradan bak her şeyine: http://www.stardock.com/products/start8/features.asp Bir ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya bakıyorum bakıyorum tekrar da, win8 hemen her açıdan facia gibi. teklif iyi ama bayağı kararsız kaldım. system recovery bile yok anlaşılan o linkte okuduğuma göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Var abi, farklı şekilde ama. Var ama. Bu arada 31 Ocak'da Windows 8 Pro 219TL olacak, şimdi PayPal'la 29TL verdim işte. Düz Windows 8 şu an piyasada yok sanırım ama çıktığında o bile 179TL olacak, Pro güncellemesi ise düzden 129TL. Kutulu Windows 8 Pro almaya kalkarsan 369TL olacak. Değerler The Verge'in söyledikleri. Durma al yani, ilerde kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar