xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 chrome'la deneyince cd-key sordu ama ie9 ile girince o sayfayı hiç çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 dasaaa said: alıp kuran oldu mu? bu arada bana fiyatı 39.99$ lol.. T_T %97 şuanda. yapamayan arkadaşlar nerede takıldıklarını söylesinler yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bana ie ilede soruo ya cdkey meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xaty said: sana niye bindirim yapmışlar? ülke farkındandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 reampage said: bana ie ilede soruo ya cdkey meh versiyonu ne ie'nin, belki onla alakalıdır dicem de bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Theridone said: dasaaa said: alıp kuran oldu mu? bu arada bana fiyatı 39.99$ lol.. T_T %97 şuanda. yapamayan arkadaşlar nerede takıldıklarını söylesinler yardımcı olayım. kursam mı kurmasam mı çok arada kaldım, format falan atmıyor dimi pc'ye? bi de eski win7'ye noluyor? gidiyor mu tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 chrome ile aldım cdkey sormadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 evet eski win 7 key ile istediğimiz an win 7 ye dönebilicek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xaty said: kursam mı kurmasam mı çok arada kaldım, format falan atmıyor dimi pc'ye? bi de eski win7'ye noluyor? gidiyor mu tamamen? ben kişisel bilgileri tut dedim, bakalım ne olacak. görücez :) şuanda bitti, tamamen bitince haber ederim buradan. barbu said: evet eski win 7 key ile istediğimiz an win 7 ye dönebilicek miyiz? mantıken dönülebilmesi gerek. sonuçta ilk aldığın keye de para verip satın aldın. o başka ürün, bu başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 saticinin adiyla pc modeline ne yazdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Sanırım. Eski anahtarın iptal olması diye birşey olamaz zaten, ortalık ayağa kalkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 salladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben teknosaya iteledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Theridone said: dasaaa said: alıp kuran oldu mu? bu arada bana fiyatı 39.99$ lol.. T_T %97 şuanda. yapamayan arkadaşlar nerede takıldıklarını söylesinler yardımcı olayım. yükleme başarısız oldu dedi bana eski windowsunuz geri yükleniyor dedi sonra.en sonda windows için hesap oluşturma kısmını geçtikten sonra. said: Güvenli Önyükleme kişisel bilgisayarınızla uyumlu değil Kişisel bilgisayarınızın bellenimi Güvenli Önyükleme'yi desteklemediğinden, bunu Windows 8'de kullanamayacaksınız. Ek bilgi birde başta şöyle bir uyarı almıştım.ramle ilgili değilmi bu 4 gb ram vardı dedim 2gbsini kullanamasa 2sini kullanır.bu yuzden patladı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 32 bit win mi yukluydu sende? 4gb ram olayı onunla alakalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kendime gmail'den iki adet aldım. sonra lathspell'in maili denedim, alamadım, key sordu. sonra dedim ki, başka gmailimden aliyim lath'a yollarım. yok arkadaş, yine key sordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 adam bahtsız, ben de bi kaç kere denedim ona almayı da yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bana hiç bişi sormadı. şimdi arkadaşım deniyor hem chrome hem ie den key sordu. neye göre soruyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Theridone (tu) bana yolladi promo kod yoksa bendede cd-key soruodu paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 GERGE said: Valla beleşe aktive etme olayı oluyor çok güzel ama aldım ben de. Şimdi gidip şunu alın: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs Şimdilik bedava, sonra paralı olacak. Anahtar gelmesi bir gün kadar sürebiliyor bu arada. geldi mi sana product key? ben hala bekliyorum. 24 saat dediler de alt tarafı bir mail yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Eeeh sürekli lisans soruyor bende ie, chrome, opera ,ff hepsini denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 12 saat sonra geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 farklı bir mailden denedim restart atıp, şimdi de uygun değil sizin lisansınız almak için diyor key sormadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Fizban'a gittim yeni mail adresi alıp verdim, onda da olmadı. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 yıkandın mı? bi dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar