Crawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bu bir açık olarak nitelendirilirse bizim keylerin patlama ihtimali yüksek gibi. Ama parayı iade ederler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Anahtarlar patlamaz. Bu Microsoft'un bilgisi dahilinde yapılan bir şey. Büyük bloglarda ve sitelerde yazmaya başlayınca kapadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 WTS KOD 31 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 -Crawler- said: Bu bir açık olarak nitelendirilirse bizim keylerin patlama ihtimali yüksek gibi. Ama parayı iade ederler galiba. adam ilk günden beri negatif. temiz kurulum yapılamıyodan başladık keylerin patlamasına geldik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 beyler 4 tane key lazım 120 TL isteyen pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 200'e birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 150 son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 3 günde 4 milyon kopya sattık vs diyeiblmesi için microsoftun yaptıgı numaralar bunlar dolayısı ile keylere bişey olmaz rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 2 promo kod var 60a bırakırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bu media center;in hic bi esprisi yok lan harbiden parayla mi satiliyo bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 10$ olacak ama şu anda beleş. Espirisi var, o olmadan DVD izleyemiyorsun. VLC ile izlersin ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Beyler bana promo key atın sevabına, orji xp keyi ile beraber denedim olmadı, win 7de orjinal değil :( Havale yaparım 20 30 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 60 lira biza vereceğine 75 lira ver anahtar al yani. İki promo vardı bende, iki lisans aldım. 75 lira verecektim zaten, 60 vermiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 orj win7 keyini giriyorum olmas panpa diyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 alalala yükseltme teklifine uymuyormuş benimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yalan mi oldu simdi bu? gec kaldik sarnisam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 almadım da gerek yok yea. w7 neyinize yetmiyor olom. xp > w7 yaptım w7 > w9 yaparım artık oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 sanirim ben win 7de ssdyi adam gibi kullanamadim bu ahci olaylarini felan simdi temiz win 8 kurunca bide optimize et dedim ssdyi acaip oldu ama 128gb meh wtb ucuz tekonolji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 benim de tam tersi. ssd ile pc açılışı 5 kat yavaşladı belki daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 win 7 keyini girdim kabul etti de daha yuklemedim. cd key duruyor oyle bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben win7'ye geri döndüm, daha vakti var gibi win8'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi nesini beğenmiyosunuz ki ya. ilk etapta kullanması farklı ama benim mesela bilgisayarı şevkle açmamı sağlıyo. ne güzel değişik değişik mis. office 365 de kurdum. şimdi makale yazarken, sunum hazırlarken zevkten zevke koşuyorum. win 7 de çok güzeldi de değişiklik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 promo code var mi beyler hala ? varsa pm alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bedavaya full activation var :3 >2012 >microsofta para vermek :33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 torrent te her şey beleş panpa =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar