Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 almayan varsa almasın derim, grafikli msdos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Seven seviyor, sevmeyen nefret ediyor. Hoş bence, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 GERGE said: Yoo. Güncelleme sürümü bu, 32-bit makineden 64-bit makineye güncelleme mümkün değil. Bu nedenle böyle. 99$'lık tam sürümü alırsan istediğin bit oluyor. güncelleme sürümü diyorsun da , gayet güzel 0 dan kuruluyor ! bilgisayarı formatla direk kur, böyle bir imkan veriyorsa, yani makinede kurulu bir sistem var mı yok mu bakmadan kurulabiliyorsa o zaman download seçeneği de koyması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bilgilendirme için teşekkürler bence çok çok şart değil win 8. ucuz diye gaza gelmeyin, ben win7ye dönücem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya zaten regeditden kapatabiliosun metro uyi komple start gelio win 7 stilli ayni win 7 oluo o zaman, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 regeditten kapatma mevzusunu bir türlü göremedim ya. belirttiği bölümlere giriyorum ama öyle bir parametre yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 default windows temasi cok berbat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ayrica solitaire nerde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 indirmek gerekiyor :D babam da onu sordu solitaire pack indirdim tonla oyun var içinde. babamın laptopa kurduk bugün, önceden indirilmiş ne kadar şey varsa aktarmış. Resim, video falan kaybı yaşamadık da acaba şimdi masaüstünde duran dosyaları ya da Diablo 3ü falan da aktaracak mı ben de kurarsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benim steam ve dota 2 gitti. diğer 2-3 oyun da gitti. önceki masaüstüm duruyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benim gpu driver patladi sadece win 8'e gecmeden once butun driverlari silin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benim oyunların programların vs hepsi çalıştı, çalışmayacak varsa uninstall ettiriyor zaten. Ama windows game oyunu varsa saveler gidiyor anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi çok fazla okumaya vaktim oladı ondan direk sorayım dedim. şuan win 7 var çakmasından. var mı alabilme şansım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 özel bir şey yapmam gerekiyor mu peki? teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 topic'i okuman gerekiyor. ilk bi kaç sayfaya baksan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya bende driver fln kalmadı sadece ekran kartının driverı var.ama gayet normal gibi pc.başka neyin driverı oluyoki yükliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ben Synaptics yükledim sadece, başka sürücü yok yüklü. AMD 12.08'i Windows Update'ten çekti kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 facebookta listemdeki alakasız insanlar bu topic in linkini paylaşıp alın la alın diye paylaşmış. ilk defa listemde paticik paylaşan gördüm , duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Metro devredışı bırakılıp başlat menüsü yerine getirilebiliyor mu? Eğer öyleyse alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://www.stardock.com/products/start8/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bu daha ne kadar surcek yaw, kaldircaklar mi bi sure sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Win7 keyi istiyor. IE ve Chrome'da da soruyor. Neyse geç kaldık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 CNet açık kapandı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar