reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ne hata verio ? 0 dan yuklemeyi denesen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ben başarıyla win8 e çıkarttım, tüm ayarlarım yerinde duruyor, ben beğendim güzel olmuş bu olay. gayet başarılı bir şekilde upgrade ediyor, mail ayarlarım , programlarım vs.. her şey yerli yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Keyi'i aldım sorunsuz eski key bile sormadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bana promo kodu gonderene tam 100 bin lira veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 G15 klavyede windows tusu calismayan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Sam said: da bu win8 kullanmadan önce de sonra da sinir etti. mail açıyorum kapayamıyorum. yok yani kapama düğmesi filan. illa memory mi yiyecek bu?bunu sansa buldum ben mouse u ekranın soluna yaslıyınca metrodan actıgında seyler gozukuyo ordan kutu hallerine sag tıklayıp kapa diyebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Aldık 29 liraya, indirmeye başladı da o esnada "saklamak istediğiniz dosyalar" falan birşeyler sordu. İndiriyor şu an da. Klasik indirme bitince dvdye mi yazdırmak gerek yoksa başka bir şekil mi olacak? Bir aydınlatın patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Şöyle bir sunum konulmuş Samsung sitesine, ihtiyacı olanlar bir göz atabilir.. Windows 8 adım adım yükseltme klavuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Aldım ben de şimdi 16.10$'a, indiriyor bir şeyler bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yasadışı aktive olmuş Windows 8'imi silip bunu yükledim ben de bu gece. Windows 8'in içinden yükledim, güzelce çalıştı. Ama 40GB iz bıraktı arkasında $WINDOWS.~BT ve Windows.old diye. Düz silinmiyor onlar, şunu yaptım: Win+W Free up disk space Clean up system files Hepsi silindi, tertemiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 GERGE said: Sam said: alışılacak birşey yok, klasörün adını yazıyorum çıkmıyor bu kadar net. neyse kurduk artık şimdi bir hafta harcarım win7 kadar kullanışlı hale getirebilmek için, o da oluyorsa tabii. Win+F de, sonra yaz. evet öyle yapıyorum ama folder çıkmıyor, dosyalar çıkıyor sadece. ben direkt folder açmak istiyorum çünkü alakasız dosyalar arasında karışık istediklerim hep. search options gibi birşey de bulamadım henüz. screwy said: Sam said: da bu win8 kullanmadan önce de sonra da sinir etti. mail açıyorum kapayamıyorum. yok yani kapama düğmesi filan. illa memory mi yiyecek bu?bunu sansa buldum ben mouse u ekranın soluna yaslıyınca metrodan actıgında seyler gozukuyo ordan kutu hallerine sag tıklayıp kapa diyebiliyosun evet kenarlara gitme olayını şans eseri keşfettim neyse ki ama alışamadım henüz, app'lere girince desktop'a gitmek da çok zaman alıyor. kullanışsız geldi iki ayrı masaüstü mantığı. bir de şimdi yaşadığım sorun bilgisayar ne kapanıyor ne sleep'e giriyor, neye basarsam basayım restart atıyor. biraz karıştıracağım bakalım neyi bozdu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Start8 alman gerekiyor aramadan klasör açmak için, orada çıkmıyor. Start8 her şekilde alınmalı zaten. Win+W de, search options diye ara, istediğin yok ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 start8 ne abi , ona ayrı para mı veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bence ucretsiz daha iyi versiyonlari cikar star8 ben pek bi olayini goremedim suana kadar bilgidin start menusu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 4.99$ Windows 8'in özellikleri ile Windows 7'nin başlat menüsünü çok güzel bir şekilde harmanlayan bir şey işte. Windows 8'in aramasıyla, Modern UI applarıyla filan güzel entegre çalışıyor. Üç aydır neredeyse kullanıyorum ben, sürekli geliştirdi kendini. http://www.stardock.com/products/start8/features.asp Yıllarca kullanılacak bir şey olduğu için paraya değer. Daha iyisi çıkabilir denilebilir belki ama bunu çıkartan Stardock. Stardock ile eski deneyimlerime dayanarak daha iyisi gelmez, gelse bile hemen bunu da onun ötesine güncellerler diyorum. Bir ay deneme sürümü var, dene işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu ne dandik bi downloader ya insan bi indirme hizini gosterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 2GB indiriyor. Hesapla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu arada illa temiz install yapıcam denmişte çoğu kişi tarafından, win 7 den update yaparsak çokmu sıkıntı oluyor performansda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Cacik said: bu arada illa temiz install yapıcam denmişte çoğu kişi tarafından, win 7 den update yaparsak çokmu sıkıntı oluyor performansda temiz install icin win 7 dvd de gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 simdi benim win 7 legit version ama promo kodunu baska birinden aldim indirim icin bisey olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 yok olmuyor bende promo kodu farkli birinden aldim sorunsuz kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bu Release Preview diye bişey vardı çıkmadan, install ı onla yapsak oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 GERGE said: Yasadışı aktive olmuş Windows 8'imi silip bunu yükledim ben de bu gece. Windows 8'in içinden yükledim, güzelce çalıştı. Ama 40GB iz bıraktı arkasında $WINDOWS.~BT ve Windows.old diye. Düz silinmiyor onlar, şunu yaptım: Win+W Free up disk space Clean up system files Hepsi silindi, tertemiz oldu. ya nasıl yapıcam bunu tam olarak cyi temizle diyorum totalde 16 mb fln bişey çıkarıyo silenebilcek.yokmu başka yolu bu windowsoldu silmenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Cacik said: bu arada illa temiz install yapıcam denmişte çoğu kişi tarafından, win 7 den update yaparsak çokmu sıkıntı oluyor performansda ben upgrade yaptım, performansta hiç sorun yok (hatta daha hızlı açılıyor) ama sleep ve shutdown yapamıyor pc, restart atıyor kendine. "The computer has rebooted from a bugcheck." mesajı var even viewer'da, onu da biraz karıştırdım ve win8 uyumlu driver'lara geçin filan demişler. şimdi onları arayıp buluyorum bakalım çözebilecek miyim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar