reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 altf4 her daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 pokki patlamışmı ? indiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 VPN ile indirebildim sadece ben. Gerçi biraz para verip Start8 almanızı tavsiye ederim. Pokki sitesinde güzel görünüyor ama kullanırken hiç öyle değil, Start8 tam veririm dediğini veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 -Crawler- said: Bunu alan arkadaşlar şunu göz önünde bulundursunlar bence. Okumadan almayın. http://i.imgur.com/ZZGL0.png yok direk sıfırdan kuruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hayvani bir performans artışı alan bi tek ben miyim? dishonored, gw2 ve bf3'te denedim. hepsine gözle görülür artış var performansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 win7'yi kötü kullanıyorsundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ilaçlı kullanıodum da ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 virtual machineye kurdum simdi ordan yaziyorum usendim simdi w7yi kokten silmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 benim düştü performans win7de 20 saniyede açılan pc 2 dakkada açılıyo fln sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 benim deli artış oldu lap lup açılıyo herbişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bunu illa windows 7'nin ustune mi kurmak lazim? Yoksa format atip temiz hd'ye kurabiliyormuyuz? Bide tek aktivasyon mu bu, tekrar tekrar kullanabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 google calender ile bu meretin calender ını senkronize edecek arkadaşa rep veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bu verdikleri product key OEM mi Retail mi? Yani yarın bir gün anakart veya işlemci değiştirince patlamasın :) Birde kurulum dosyalarını usb ye falan çekip temiz kurulum yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mighty_THoR said: google calender ile bu meretin calender ını senkronize edecek arkadaşa rep veririm. icloud calenderla senkron edene dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 temiz kurulum yapabiliyorsunuz. sıfırdan formatlayıp kurabiliyorsunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mighty_THoR said: google calender ile bu meretin calender ını senkronize edecek arkadaşa rep veririm. calender>seetings>add account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 telefonlada direk senkronize oluyor çok şukela oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ya kusura bakmayın gece gece okumadım üşendim, korsan Win 7 Ulti var, genuine görünen. Bunu alabiliyor muyuz? Fırsat iyi görünüyor kaçırmayalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bilgisayarın olmasa bile alabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ben aldım da, bu dl ettiği şeyi dvd'ye iso olarak cekebiliyor muyuz direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 indirdikten sonra dvd ye yazma veya usb ye basma seçenekleri çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 şimdi tekrar denedim ve key falan sormadan oldu direkt. diğer denemelerimden farklı olarak pc modeli ve satın alınan yeri adam gibi salladım bu kez. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 pc modeline masaüstü yazdım ben sdfs ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 30.96 çekti göt paypal, neyse, bu da iyidir hayatımda ilk defa orcinal windows aldım, bu günleri de mi görecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi alamıyoruz biz şu an 2 arkadaş kaldık. Herşeyi de yapıyoruz halbusi, biri rehber falan hazırlasın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar