Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 TL 'ye Windows 8 pro isteyen.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi böyle 29 liraya alsak o tarihlere uymadan, yarın öbür gün "bilader almışsınz da olmaz o iş" derler mi lan?

Hayır diğer topikte sorum da cevaplanmadı yoksa 79 liralık paketi alayım. Birini alayım da kenarda dursun, yoksa çok para veremem ileride.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yükleyince çalışır. Yeni Overhaul 3.0 için yükleyecektim bende, şimdi yükleyeyim bari.

Orası sadece güncelleme ile aktarılamayan programlar. iTunes uyumsuz görünüyor mesela orada ama ben kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bende orijinal yok ama son onaya kadar gitti işlem, 29 tl'ye almama 1 tık kaldı ama bir kaç şey sormak istiyorum, bilen yanıtlarsa sevinirim. Pc'ye format atsam sıfırdan gönderilen iso ile pc kurmam mümkün değil mi ? Her seferinde yükseltme falan yapmayacağız sanırım. Her program sorun çıkarmadan çalışıyor mu şu anda Win 8'de yoksa bekleyelim mi kurmak için?
Mesaj tarihi:
Katzee said:

Selam,

Bende orijinal yok ama son onaya kadar gitti işlem, 29 tl'ye almama 1 tık kaldı ama bir kaç şey sormak istiyorum, bilen yanıtlarsa sevinirim. Pc'ye format atsam sıfırdan gönderilen iso ile pc kurmam mümkün değil mi ? Her seferinde yükseltme falan yapmayacağız sanırım. Her program sorun çıkarmadan çalışıyor mu şu anda Win 8'de yoksa bekleyelim mi kurmak için?

Mecbur yükseltme yapman gerekiyor fakat win8 üzerine win8 kurunca da oluyor :)
Mesaj tarihi:
format atmadan windows kurup nasıl rahat ediyosunuz anlamıyorum.

bana sanki hep performans kaybı olurmuş, pc ye gereksiz yük olurmuş gibi geliyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onların bir geçerliliği yok. Pek ala torrenten indirip, kurup, buradan aldığın key ile güncelleyebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Oski said:

format atmadan windows kurup nasıl rahat ediyosunuz anlamıyorum.

bana sanki hep performans kaybı olurmuş, pc ye gereksiz yük olurmuş gibi geliyor

win7 üzerine sanki yama yapar gibi yüklüyor. win7'ini nasıl bırakmış isen win8'ni öyle alıyorsun. şimdi yükledim çokda performanslı
  • Yeni Oluştur...