Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 morrowind not compatible.. wat? açabilen var mı morrowind'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Şimdi böyle 29 liraya alsak o tarihlere uymadan, yarın öbür gün "bilader almışsınz da olmaz o iş" derler mi lan? Hayır diğer topikte sorum da cevaplanmadı yoksa 79 liralık paketi alayım. Birini alayım da kenarda dursun, yoksa çok para veremem ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Yükleyince çalışır. Yeni Overhaul 3.0 için yükleyecektim bende, şimdi yükleyeyim bari. Orası sadece güncelleme ile aktarılamayan programlar. iTunes uyumsuz görünüyor mesela orada ama ben kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Selam, Bende orijinal yok ama son onaya kadar gitti işlem, 29 tl'ye almama 1 tık kaldı ama bir kaç şey sormak istiyorum, bilen yanıtlarsa sevinirim. Pc'ye format atsam sıfırdan gönderilen iso ile pc kurmam mümkün değil mi ? Her seferinde yükseltme falan yapmayacağız sanırım. Her program sorun çıkarmadan çalışıyor mu şu anda Win 8'de yoksa bekleyelim mi kurmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 satarız ilerde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Katzee said: Selam, Bende orijinal yok ama son onaya kadar gitti işlem, 29 tl'ye almama 1 tık kaldı ama bir kaç şey sormak istiyorum, bilen yanıtlarsa sevinirim. Pc'ye format atsam sıfırdan gönderilen iso ile pc kurmam mümkün değil mi ? Her seferinde yükseltme falan yapmayacağız sanırım. Her program sorun çıkarmadan çalışıyor mu şu anda Win 8'de yoksa bekleyelim mi kurmak için? Mecbur yükseltme yapman gerekiyor fakat win8 üzerine win8 kurunca da oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 windows 8 den bildiriyorum beyler. her şey yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 arkadaş istedi satıcıya bakkal pc modeline toplama yazarak aldım 2. keyi ; w7 keyi filan sormuyor hala patlayacaz ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 olm bu windowsun her çıkardığı bok 21321 kaçtane açıkla çıkıyo sonra patlıyoya. Sakata gelmeyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 devlet sırrı mı saklıyon bilgisayarında nolcak açık olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 tayyip.avi var kıskanç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 güzel win7 win8 oldu da; biz bunu dl ederkine install dosyalarını nereye attı? gelecekde boot ile sıfırdan tekrar win8 kurmaya çalışırsam onun için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 gizli ESD klasörü sanırım windowsun olduğu hdd altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 format atmadan windows kurup nasıl rahat ediyosunuz anlamıyorum. bana sanki hep performans kaybı olurmuş, pc ye gereksiz yük olurmuş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bunu alan arkadaşlar şunu göz önünde bulundursunlar bence. Okumadan almayın. http://i.imgur.com/ZZGL0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Onların bir geçerliliği yok. Pek ala torrenten indirip, kurup, buradan aldığın key ile güncelleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 benim eve geldiler, bilgisayarı alıp götürdüler beyler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 1 saattir kurcalıyorum almasam olurmuş win7ye alışınca bu karmaşık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 20 gb yer istemesi ayıp oldu şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 boot camp'e windoz 8 kuran var mı? yorumlara göre kurucam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Peki misal windows 8 pro isosu indirsek tam sürüm, bizim keyler ile kurabilirmiyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Oski said: format atmadan windows kurup nasıl rahat ediyosunuz anlamıyorum. bana sanki hep performans kaybı olurmuş, pc ye gereksiz yük olurmuş gibi geliyor win7 üzerine sanki yama yapar gibi yüklüyor. win7'ini nasıl bırakmış isen win8'ni öyle alıyorsun. şimdi yükledim çokda performanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 iiymiş o zaman. ben direk formatlayıp kurdum kafam rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 olm bilgisayar nerden kapanıyor ??!?^?!?^!'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 puzzle o, çözmen lazım. Yeni kolaylıklardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar