aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Llama said: akşam dokuz konvoy varmış 8 dk mola nedir abi ya şaka gibi http://i.imgur.com/zUmN2hN.jpg neden arada kısa yol veken o kadar dolaşıyolr ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Yorgunluk yok, teslim süresi sonsuza yakın. Amaç konvoy yapıp km yapmak. Bizim bisiklet grupları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 aktiftablet said: neden arada kısa yol veken o kadar dolaşıyolr ki? benzin beles..arap yagi bol bulunca parkura surermis hesabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yarım saatte biticek böyle olunca bunu işte 1 saate çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 max 30km hız ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Dün akşam EPEY bi takıldım online. Otomatik park yok illa manuel park edeceksin, benim park ettiğim yere başkası girdi bir seferinde. No collusion zone diye geçiyor yük alma verme yerleri - iç içe geçiyor iki kamyon. ÇOK SİNİR. save ettim çıktım offline girdim oyunu load ettim entera bastım malı teslim ettim save ettim çıktım online girdim oyunu load ettim devam ettim. Kick ve ban mesajlarını okumak da çok zevkli. Banned 10 hr reason: Ramming Banned 2 days reason:intentional ramming road blocking Banned 2 hrs reason:Trolling Banned permanently reason:Admin bööyle akıyo solda çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Zevk alacak bir şey bulamayıp kendine zevk alacak yer yaratmışsın gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 manuel park edemeyen arkadaslar mouse controle alın, içerden yapmaya calısın ( iç gudulerınıze guvenın! ) araba mantıgını unutun, her donuste sımdı sole yaparsam bole olcak dıye hesaplayın alısıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bir kere bile park edemedim. Denemeye devam edeyim. Sıkılıp basıyorum ENTER'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 camdan kafayı çıkarıp geriye bakarak parket ya çok kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Over the Seas - İskandinavya DLC 24 Nisan'da çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 sostizm said: Bir kere bile park edemedim. Denemeye devam edeyim. Sıkılıp basıyorum ENTER'a. bir öğrensen esasen hep o şekilde park ediyorsun ama kalkıp 2 saat kullandıktan sonra bazen kim uğraşır diyorum basıyorum entera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ÇOOOKK uzun uğraşlar sonucu bir kere yapabildim. Devam edeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 abi arabanın tam tersi nesi zor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 130'la otobanda giderken yolun ortasında kafa kafaya verip duran, bildigin duran iki arabaya geçirdim. 60k tamir parası ödedim. Evlat acısi gibi koydu. Bir de bu benim şöförler günlük 7k civarı kar getiriyorlar. Arabaları da iyi Volvo sleeper 6x4 akslı. Nasıl artıracağız bu geliri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 En son şoföre verdiğin aracın modeli gücü, getirdiği geliri etkilemiyordu. Değişti mi emin değilim ama geliri belirleyen esas şey, şoförün levelı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 hyr abi hersey etki ediyor lvl cok onemli tabiki, tasıyabilecegi degerli yukler sure bonusları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Aracın modeli, gücü etkilemiyor ama çalışanlarınızın skilleri etkiliyor. Zaten 90 km/h sınırı var oyunda tırlara, yani siz kaldırabiliyorsunuz kendiniz için diğer araçlar uyuyor sınırlara buna sizin şoförlerde dahil. Acil yüklerde zaten hızın önemi yok oyun size 90 km/h ile o yükü yerine götürebilecek şekilde veriyor, sorun sizin o acil yükü alırken tam dinlenmiş olmanızda yoksa arada uyumak için kenara çekerseniz 8 saat kafadan yanıyor, dolayısı ile önce tam dinlenip sonra acil yük taşımak lazım. Benim iki eleman vardı bütün skilleri makslandı, şu ekonomik sürüş hariç. Hiç bir şekilde sizin kadar kazanamıyorlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Şöförün saatlik ücreti düşülüyor ve getirisi de ona göre oluyor tabi. 15-25k arası kazanan şöförlerim var. Şimdi 70 kadar personelim var çalışan. Haftada 2-3kk getiri geliyor. Şimdi tüm ülkeleri dolaşıp tüm baseleri alıyorum. Ama şirket büyüdükçe yönetimi çok zorlaşıyor. Her çalışanla teker teker leveller alındıkça ilgilenmek gerekiyor iyi getiri sağlamak için. Yoksa level aldıkça gereksiz yere ekonomik sürüşe bağlıyor kazanımları o saçma oluyor. ADR yük alamadığın şehirlerde ADR'ye başarım ekliyor falan. İlgi orospusu oldu hepsi. Keşke bunun için de birini çalışan olarak şirkete alsak. Haftalık 10k maaş vereceğim yok alamıyorsun... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Cidden fark etmiyor mu akslari falan şoförlerin arabalarının? O zaman en ucuz renoyu dayarim alayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Gözlemlediğim kadarıyla yok ama bir arat istersen googledan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 baktım da fark etmiyormuş cidden. en ucuz kamyonu dayarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Awwwww yıssssMercedes-Benz joining the Euro Truck Simulator 2 garage soon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 off gelsinde şu başlayayım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar