Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam EPEY bi takıldım online. Otomatik park yok illa manuel park edeceksin, benim park ettiğim yere başkası girdi bir seferinde. No collusion zone diye geçiyor yük alma verme yerleri - iç içe geçiyor iki kamyon. ÇOK SİNİR.

save ettim çıktım offline girdim oyunu load ettim entera bastım malı teslim ettim save ettim çıktım online girdim oyunu load ettim devam ettim.

Kick ve ban mesajlarını okumak da çok zevkli.

Banned 10 hr reason: Ramming
Banned 2 days reason:intentional ramming road blocking
Banned 2 hrs reason:Trolling
Banned permanently reason:Admin

bööyle akıyo solda çok eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Aracın modeli, gücü etkilemiyor ama çalışanlarınızın skilleri etkiliyor. Zaten 90 km/h sınırı var oyunda tırlara, yani siz kaldırabiliyorsunuz kendiniz için diğer araçlar uyuyor sınırlara buna sizin şoförlerde dahil.

Acil yüklerde zaten hızın önemi yok oyun size 90 km/h ile o yükü yerine götürebilecek şekilde veriyor, sorun sizin o acil yükü alırken tam dinlenmiş olmanızda yoksa arada uyumak için kenara çekerseniz 8 saat kafadan yanıyor, dolayısı ile önce tam dinlenip sonra acil yük taşımak lazım.

Benim iki eleman vardı bütün skilleri makslandı, şu ekonomik sürüş hariç. Hiç bir şekilde sizin kadar kazanamıyorlar tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöförün saatlik ücreti düşülüyor ve getirisi de ona göre oluyor tabi. 15-25k arası kazanan şöförlerim var. Şimdi 70 kadar personelim var çalışan. Haftada 2-3kk getiri geliyor. Şimdi tüm ülkeleri dolaşıp tüm baseleri alıyorum. Ama şirket büyüdükçe yönetimi çok zorlaşıyor. Her çalışanla teker teker leveller alındıkça ilgilenmek gerekiyor iyi getiri sağlamak için. Yoksa level aldıkça gereksiz yere ekonomik sürüşe bağlıyor kazanımları o saçma oluyor. ADR yük alamadığın şehirlerde ADR'ye başarım ekliyor falan. İlgi orospusu oldu hepsi. Keşke bunun için de birini çalışan olarak şirkete alsak. Haftalık 10k maaş vereceğim yok alamıyorsun... :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...