aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 otobüs eklediler mi bu oyuna (resmi olarak)? Yukarıdaki ekran görüntüsndeki otobüs unofficial mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 settingsden hiz limitini kaldirin. gelsin 500 euro cezalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 valla ben sehır dısında köklüyom gazı bişi olmuyo. ingilterede cok zorlamıyorum ama orda paso speed camera tabelası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 lan herkes kamyoncu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 abi zaten yağmur böyle yağmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Cuce said: valla ben sehır dısında köklüyom gazı bişi olmuyo. ingilterede cok zorlamıyorum ama orda paso speed camera tabelası var settingsden kaldirdin mi otomatik hiz sinirlamasini ? kacla gidiyorsun ? 90 i gecemiyorum demissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 90 dada ceza yıosn. Yolda radar falan denk gelırse, bazen mobeseler oluo çat yapıştırıolar. MAx hız limiti 80 gördüm ben zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Cuce said: valla ben sehır dısında köklüyom gazı bişi olmuyo. ingilterede cok zorlamıyorum ama orda paso speed camera tabelası var ben ilk ingiltereye gittim orada 500 yedim hızdan. nası bi şansım varsa tutturmuşum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 abı ben ışıktan çok ceza yedim, bide çözemedim yani çok salakça bi şekilde yedim. Sinek farlar yanıodu, çat çut ceza yiorm, ama yani hava ışık yakmalık deildi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 otobanda vs isiklari yakmak zorundasin acaba ondan olabilirmi. bana denk gelmedi ama kurali var gercek hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 şehirde yedim ya hemde 2 dakka arayla yani. Hava loşken açmak gerekio ışıkları sanırım, ben sinekleri açmıştım öle yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 canım çekti siz konuşurken geçen indirim almıştım kurup oynayayım bari :D f710 gamepad ile oynanır mı ? klavye ile keyif nasıl, direksiyon setim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bizim bilekays mousela oynuyomuş, başta bi garip gelmişti de düşününce klavyeden daha mantıklı. En azından şeritte kalmak için 2 snde bir yön tuşlarına basmaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 mouse ile nasıl ayar yapıyon da oynuyon nasıl becermiş onu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 mosue ile asıl sahane oluyo. cünkü klavyede saga bastıkca sagaa gidiyoya araba oyunlarında mosuela direksiyonu sağa sola kırıyoreun basta garip geliyo ama mouse olmasa oynamam su oyunu ole diyim. ilk 10 dakkadan sonra sahane geliyo kaymak gibi akıyosun yollarda. tık tık tık diye viraj donmuyosun klavye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 abi ben uzunalr acıktı kısalrı yakıyım diye iki kez bastım iki basıp arasında ceza yedim az ocne kappattım iki tur yaptım. baya 115-120 arası gittim , sehir dısında baya 80 üstüydüm minimum zaten ceza falan yok. bence avrupada sehir dısında yok kamera ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bazı otobanlarda oluo ya arada yıyom ben. Mouse olayını denıcem o zaman kafa cevırmeyı klavyedenmı yapıorz aynalara bakmak ıcın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 defaultu sag tusa barasak sağ sol yapaiblliyosun ama ben sağ tusa fren koodum rahat ediyorum saga sola bakmayıda numpad'e atadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 benım tuşlar retarder ama mantıloıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Cuce said: abi ben uzunalr acıktı kısalrı yakıyım diye iki kez bastım iki basıp arasında ceza yedim az ocne kappattım iki tur yaptım. baya 115-120 arası gittim , sehir dısında baya 80 üstüydüm minimum zaten ceza falan yok. bence avrupada sehir dısında yok kamera ya ingilterede var kamera avrupada bazı tünellerde var özellikle hollanda sürat yüksek ama tünellerde ceza yapıştırıyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 alla allaaa çok merak ettim mouse steering olayını deniyeceğim. tık tık tık tık diye dönüyorum çünkü ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 direksiyon yoksa direk mouse la oynayın zaten. Sol tuş gaz, sağ tuş fren. Ekstra tuşlar varsa retarder, cruise control falan bağlayın. Tek elle direksiyon çevirir gibi tek elle gidiyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 delikanlı gibi full manuel vitesle direksiyon sallayın olm o zaman tadı çıkıyor, sağdan soldan zırt zırt geçen arabalar fln kanser olma sebebi. far konusu da şey: akşam 17:00 sonrası yakmak gerekiyor farları sanıyorum. uzun yakarsan da selektör çakıyor karşıdan gelenler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 abi ben gece gündüz yakıyorum farı unutuyorum sorna yakmayı gereksiz ceza yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ben de. Motoru çalıştırdığım gibi farları yakıyorum. Kendi arabamda da öyle kullanıyorum İzmir'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar