Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

valla ben sehır dısında köklüyom gazı bişi olmuyo. ingilterede cok zorlamıyorum ama orda paso speed camera tabelası var

settingsden kaldirdin mi otomatik hiz sinirlamasini ?

kacla gidiyorsun ? 90 i gecemiyorum demissin.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

valla ben sehır dısında köklüyom gazı bişi olmuyo. ingilterede cok zorlamıyorum ama orda paso speed camera tabelası var

ben ilk ingiltereye gittim orada 500 yedim hızdan. nası bi şansım varsa tutturmuşum yani.
Mesaj tarihi:
abı ben ışıktan çok ceza yedim, bide çözemedim yani çok salakça bi şekilde yedim.

Sinek farlar yanıodu, çat çut ceza yiorm, ama yani hava ışık yakmalık deildi yani
Mesaj tarihi:
Bizim bilekays mousela oynuyomuş, başta bi garip gelmişti de düşününce klavyeden daha mantıklı. En azından şeritte kalmak için 2 snde bir yön tuşlarına basmaya gerek kalmaz.
Mesaj tarihi:
mosue ile asıl sahane oluyo. cünkü klavyede saga bastıkca sagaa gidiyoya araba oyunlarında mosuela direksiyonu sağa sola kırıyoreun basta garip geliyo ama mouse olmasa oynamam su oyunu ole diyim. ilk 10 dakkadan sonra sahane geliyo kaymak gibi akıyosun yollarda. tık tık tık diye viraj donmuyosun klavye gibi
Mesaj tarihi:
abi ben uzunalr acıktı kısalrı yakıyım diye iki kez bastım iki basıp arasında ceza yedim

az ocne kappattım iki tur yaptım. baya 115-120 arası gittim , sehir dısında baya 80 üstüydüm minimum zaten ceza falan yok. bence avrupada sehir dısında yok kamera ya
Mesaj tarihi:
Cuce said:

abi ben uzunalr acıktı kısalrı yakıyım diye iki kez bastım iki basıp arasında ceza yedim

az ocne kappattım iki tur yaptım. baya 115-120 arası gittim , sehir dısında baya 80 üstüydüm minimum zaten ceza falan yok. bence avrupada sehir dısında yok kamera ya

ingilterede var kamera
avrupada bazı tünellerde var özellikle hollanda sürat yüksek ama tünellerde ceza yapıştırıyor hemen
Mesaj tarihi:
delikanlı gibi full manuel vitesle direksiyon sallayın olm o zaman tadı çıkıyor, sağdan soldan zırt zırt geçen arabalar fln kanser olma sebebi.

far konusu da şey: akşam 17:00 sonrası yakmak gerekiyor farları sanıyorum.

uzun yakarsan da selektör çakıyor karşıdan gelenler. :D
  • Yeni Oluştur...