Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

mosue ile asıl sahane oluyo. cünkü klavyede saga bastıkca sagaa gidiyoya araba oyunlarında mosuela direksiyonu sağa sola kırıyoreun basta garip geliyo ama mouse olmasa oynamam su oyunu ole diyim. ilk 10 dakkadan sonra sahane geliyo kaymak gibi akıyosun yollarda. tık tık tık diye viraj donmuyosun klavye gibi
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben uzunalr acıktı kısalrı yakıyım diye iki kez bastım iki basıp arasında ceza yedim

az ocne kappattım iki tur yaptım. baya 115-120 arası gittim , sehir dısında baya 80 üstüydüm minimum zaten ceza falan yok. bence avrupada sehir dısında yok kamera ya
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

abi ben uzunalr acıktı kısalrı yakıyım diye iki kez bastım iki basıp arasında ceza yedim

az ocne kappattım iki tur yaptım. baya 115-120 arası gittim , sehir dısında baya 80 üstüydüm minimum zaten ceza falan yok. bence avrupada sehir dısında yok kamera ya

ingilterede var kamera
avrupada bazı tünellerde var özellikle hollanda sürat yüksek ama tünellerde ceza yapıştırıyor hemen
Sosyal ağlarda paylaş

delikanlı gibi full manuel vitesle direksiyon sallayın olm o zaman tadı çıkıyor, sağdan soldan zırt zırt geçen arabalar fln kanser olma sebebi.

far konusu da şey: akşam 17:00 sonrası yakmak gerekiyor farları sanıyorum.

uzun yakarsan da selektör çakıyor karşıdan gelenler. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...