moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 koşamamak hakkaten çok kötüymüş diyip squat girmek? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yani hadi arka çapraz bağlarını yırtsa yine bi nebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hacı gayet rahattım bilmiyorum. @baggio bu arada normal kilolarımdan baya hafif girdim. tam dizin atma noktasına gelmeden bırakıyordum zaten. bu hafta 2 doktora daha gidicem, güçlendirme dediğinizin fizik tedavi olduğunu biliyorum bu arada. korkuttunuz vallahi ne güzel çalışmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Abi şok oldum adamın çapraz bağdaki sorunda bile squat yapmasına.Vay diyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 >leg extension squattan daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Aslında en iyi doktor Ömer Taşer. Ama aylar sonrasına randevu alırsın. Onun asistanı Sırrı Baştürk var Acıbadem Fulya da. Öyle her türlü ameliyat edip para çarpayım diyen biri de değil. Ona görün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 başka doktora göründüm bu arada. o da illaki ameliyat dedi. aynı gün yürürsün dedi bu doktor da ( atatürk hastanesi) fizyoterapist dizin fazla cıkmıyor sorun yok aslında pek dedi. yinede ameliyat olucam, koşamıyorum. "gitmeyin olm halı saha filan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 doktorların herhangi bi operasyon önesi yaptığı aynı gün taburcu ve benzeri geyikleri bana aşırı hayalci gelmiştir hep. sokak satıcısının "lafın garantisi benim abiiii" demesi ile eşdeğer. ha doktor sever miyim derseniz, galiba cidden aşırı derecede hoşlanmıyorum adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aynı gün yürürsün diyen adamlar kaç kere ön çapraz bağ dikmiş merak ettim. böyle adamlara ameliyat olma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ben halen ameliyat olmadım bu arada, çok ağır olmasa da hack squat, leg press filan girebiliyorum baya güçlendi bacaklar aslında. yakın zamanlarda yaptırmış birisi varsa ayrıntı verebilir mi? anestezi kısmı nasıl oldu? lokal anestezi de öyle sağı solu mu izliyorsun? bir de vida istemiyorum abi ben, eriyenleri varmış bunların. Güven Hastahanesini düşündüm bu arada aklımda ilk seçenek orası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Vidanın bir sıkıntısı yok, sıkıntı yaparsa da alıyorlar 1-2 sene sonra, sorun olmuyor. Ben genel olduğum için lokali bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ben lokal anestezi oldum. Ekranda izliyosun dizinin içini. Benim de bacakları güçlendirmem lazım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 makaram çapraz bağlar lo kız söyler gelin ağlar ön çapraz bağğlar lo garı söyler gellin ağılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 duz baglat bu sefer, belki daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bu çapraz bağları yırtan iki arkadaşım da doğrudan askere gitti. Ameliyatı askeriyeye kitleyip bir de yatış izni, dinlenme izni falan derken toplamda 2 ay askerlik yapıp geldiler. Öyle büyülü bir tarafı var benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 O arkadaşların kasap bir doktora denk gelip ömür boyu topallayarak yürümek zorunda kalsalardı gerçekten büyüleyici olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Dworgian said: Aslında en iyi doktor Ömer Taşer. Ama aylar sonrasına randevu alırsın. Onun asistanı Sırrı Baştürk var Acıbadem Fulya da. Öyle her türlü ameliyat edip para çarpayım diyen biri de değil. Ona görün derim bu doktor iyi olabilir ama cebinizde 5 kuruş bırakmaz.aynı şekilde tahsin beyzadeoğlu diye bi doktor var o bundan da beter. çok dikkatlı olmanız lazım. bunları geçen sene yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum. raporumda yazan şeyleri bana açık açık söylemedi 2 doktorda. önce tahsin beyzadeoğluna gittim bana sözde kendi tr'ye getirdiği bi tedavi yönteminden bahsetti(koldan kan alıp dize verme). 3500 tl istedi yurtdışında kampa gidicem hemen karar ver ayakları yaptı. içime sinmedi sonra ömer taşere gittim. Ömer taşer daha samimi geldi bana dedi dizinde ameliyatlık birşey yok. sana tahsin beyzadeoğlunun bahsettiği tedavi yöntemini uygularsak 2 aya top oynamaya başlarsın dedi( bu arada yaşadığım sakatlığı ve tedavi yöntemini birazdan anlatıcam :P)2700 tl bayılıp tedaviye başladık egzersizlerle beraber. bu arada tahsin beyz. iyileşme olasılığımın %60 - 70 olduğunu söylüyordu. Ömer taşer ise "oynarsın tabi, iyileşirsin tabi, birşeyin yok" tarzında konuşuyordu. sonuçta 1 ay süren tedavi sonuç vermedi.üzerine bi sürü test fln vs denediler hepsine bi dünya para bayıldım sesimi çıkartmadım. farklı arayışlara yöneldim. 2 ay koca karıya gidip dizime karasakız bağlattırıp haftada 3 gün topallayarak gezdim. sonra dedim kendi kendime "napıyorum lan ben" diye onuda bıraktım. son olarak bi bayan voleybol takımının masörüne gittim. dizinde hiç birşey yok sadece egzersiz yapıp güçlendir dedi. bundan sonra bide bi pro futbol takımının masörüne gözüktüm. mr ve filmlerimi gösterdim. ömer taşer ve tahsin beyz. i tanıyordu. bu iki doktorun söylediklerini aktarınca gülümsedi ve o doktorlar sana tamamen ticari yaklaşmışlar dedi. raporumda yazanları satır satır okudu, türkçeye çevirdi(!). bu masörle beraber 1 ay fizyoterapi yaptım. sonra evde 1 ay kendim takıldım egzersiz yaptım. şu anda çok şükür hiç bir sıkıntım yok sadece dizimin üzerinde hafif bir ağrı kaldı onuda kabullendim artık. halısahada sert zeminlerde topa kaymaktan dizimin üzerinde bir ağrı oluşmuştu. ilk başta önemsemedim üzerine gittim oynadım vs sonra yürüyemez hale geldim. çekilen mr'larda çapraz ve yan bağlarda esneme, kıkırdakta zedelenme ve sıvı eksilmesi gözüktüğünü söyledi malum doktorlar(!). masöre göre ise dizimde hiç ciddi bir sıkıntı yada o tedavi yöntemlerine gerek yoktu. sen egzersizini yapıp dizini güçlendir tekrar top oynamaya başlarsın dedi ve nitekimde öyle oldu. bu arada ilk gittiğim özel hastanedeki doktor gel seni ameliyat yapalım biz demişti :D çok mu saf gözüküyorum acaba lan ?? sonuç olarak 2 ayda iyileşecekken 1 sene sporsuz geçirdim 1 sezon boşta kalmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Yazık olmuş. Böyle ticari kaygılar kötü ama adamların ünü o kadar büyük ki sen yersen etsen de adamı etkilemiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 halı sahada ayağa kayılmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Ben kayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 benimde dün akşam halısaha maçında bileğimdeki bağlar gg olmuş. fena burkuldu baya ağlamıştım yerde. akşam pek bişi yoktu ama eve gelince. sabah kalktım basamıyorum direk acıbademe yollandım. çok fena acıyo lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 emdir orayı emdir, emmeyle geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 işedim direk üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 kaana sictirsaydin. abi kakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar