Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 yılbaşında forever alone guy olmadığımı steamdeki insanlarla sesli çet yaparak kendime kanıtlıyorum sdf. sarıldım içki şişeme yeni yıla sarroş gircez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kişiselin ilk mesajı da benden olsun. forevırelon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 önümü göremiyotum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 sevgilim yılbaşı hediyesi razer blackwidow ultimate almış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Onceki 4 yilbasina gore gayet sade bir yilbasi oldu.Uzun bir aradan sonra yilbasini tv karsisinda gecirdim tanidiklarla,zaten disarda kar vs hicbisey yok iyi oldu boyle.Demekki 30 yasina dogru yaklastikca , insanin bunye biraz durulmaya ihtiyac duyuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 patatespresi said: sevgilim yılbaşı hediyesi razer blackwidow ultimate almış hehe Ben aldırdım ona göre. Bana da eski sevgiliden yılbaşı mesajı: Gürkaaaan mtlu yıllaaar btn güzellikler snle olsun kalbn gbi güzel insanlarla tanş birlikte ol huzrlu,sağlıklı yllar:)) bu ne aq -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Seni aldatmış siz sevgiliyken, şimdi kızda vicdan azabı başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 para herşeyi satın alabiliyormuş günlük ne acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Bazen yüzeye çıkmak için dibe vurmak gerekir ya hani, umarım 2012 nin Son saatleri dibe vurduğum dönemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Sevgili günlük sözlerime soru sorarak başlamak istiyorum, ben hödük müyüm? Alkol aldığım zaman son zamanlarda nedense kavga eder hale geldim. Hayvan gibi içtikten sonra ultra homofobik bir adama şaka yapıp ardından kavga eder haldeydim. Umrumda değil. Hayvanlar gibi sarhoş olup kafama göre takıldım. Umrumda değil. Ama bütün bunlar bir yana en yakın arkadaşımın yılbaşısının içine sıçmaktan dolayı utanıyorum. Bu umrumda. Ben hödük müyüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 çok güzel kızlar varmış günlük ya. dün okulda her kıza baktığımda kafasında 9/10 wud beng ifadesi çıkıyordu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 welcome to 2019 günlük, dünün aynısı gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY vasat bi gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yeni yil bu kadar mi iyi baslar. allahim güzel bitsin sonu ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Sevgili günlük. Ben karalama defterine aşk acımı yazarken, o ex'i ile fotoğrafını instagrama koyması ve 'aşkım' yazması ne kadar ironik değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 mesajlasmalarını koysan instragrama instant kill çekerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Seele said: yeni yil bu kadar mi iyi baslar. allahim güzel bitsin sonu ne olur. yeni yil bu kadar mi iyi berbat baslar. allahim güzel bitsin sonu ne olur. benden neden nefret ediyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 milyoner eski koca kazandı günlük bilinen denklemler hep aynı sonuçlar,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 iki şişe şarap içtin tamam o üzerine 2 birayı niye içiyosun mal kafam gitti tatil günüm malak gibi yatarak evde ağrılar içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 hastayım, ateşim var, balgam ve sümük saçıp duruyorum ve yarınki finale çalışacak halim yok. ve evet, finale kesinlikle girmem gerekli. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 10 tane aşçının sittirip olup gittiği, 1500 kişilik yemeğin çıktığı, savaş alanı gibi terkedilmiş ana mutfağın tezgahlarını silerek girdiğim yeniyılda, telefona gelen " Sayın Yıldırım Okur, kan bağışlayarak kurtardığınız hayatlar ve Türk Kızılayı ailesi adına doğum gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız." mesajı ağlattı be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Şimdi 10 tane 5lik olacağına 2 tane 25lik olsun daha iyi gibi dimi günlük? Gerekirse 25den ek çıkarırım 1 tane. Takip etmek kolay, uğraşmak kolay oh mis. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 kız arkadaşım bile olmayan kızla neden tartışıyorum emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Yol vermedin mi sen hala ona ya? Patlat aazına bi tane edepsizin -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar