kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 çok net sıkıldım, intahar edeceğim o derece günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 heheeh ofise yeni geldim heheheheeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 menemendeki domates kabugu gibisin istenmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hobbit'i imax'ta izlemek için yılbaşında istanbul'a gitme planlarım var.. amaç gerçekten yılbaşından ziyade hobbit. evet.. allah belanı versin rusça dublaj ve tabi sinemasızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yine acıklı bi rüya gördüm. sokakta parasız kalmış güzel bir kız çellosunu satıyordu. hem kıza acıyıp nolcak lan evde dursun diye çello almaya niyetlenip hem de sohbet edeyim belki bongosunu da çalarım derken uyandım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mr_Hand said: Evet senko varsayilan olarak bilgisayar basinda oluyo koca evde =D baska yerde gormezsin pek rahat olur sdfg kaya fırlattı resmen sdafsd patatespresi said: heheeh ofise yeni geldim heheheheeheh ben yeni kalktım sayılır ve de çalışmayacağım bugün tüm gün yatıcam ben yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Görüşürüz günlükcüm kendine iyi bak. Vatan bana emanetse hiç rahat uyuma ona göre friendly fire açık çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Görende komando oldun zannedicek. Gitte, şu anda cennette yaşadığının farkına var, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 adam askere gidiyo lan :| güle güle git gel nolaxcım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Seele said: menemendeki domates kabugu gibisin istenmiyorsun. ahaha çok iyi laf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 sagol. bide söylediğim kisi bunu anlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 her şey ters anasını sattığımının dünyasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bugünün geleceğini elbet biliyordum.. iş bitse de eve gitsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 her şeyin süper ters gittiği bir günün daha bitmesini kutlayacağız. ne kadar muhteşem ki ömürden bir gün daha gidiyor! OLEY! umarım erken erken ölürüz lan. fazla gün kalmamıştır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bugun 12dk erken paydos ettim ve simdi eve geldim.oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 tüyü bitmemiş yetimin hakkı var o 12 dakikada !!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Aileden gelen beklenmedik bir yardimla yarin tum borclarimi kapiyorum gunluk, mutluyum. Iki yil filan olmustu tamamen borcsuz ve taksitsiz olmayali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 100.sayfa gelmis soylemiyorsunuz ibreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Dayım geldi süprüz yaptı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 kösüldüm artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Olm gunnuk az once sokakta bi hayat kadinindan iltifat aldim addfgss antalya<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 travestidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mr_Hand said: Evet senko varsayilan olarak bilgisayar basinda oluyo koca evde =D baska yerde gormezsin pek rahat olur sdfg yok lan biz salonda oturduk film açtık uyuduk sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 oo dalya olmuş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar