moncici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 türkiye'nin en iyi forveti mert nobredir boşuna demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sabri geliyor döndü maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sabri giriyo beyler, rahat olsun. Şaka bi yana doldur boşaltla zor, çok kalabalık tutuyo adamlar, ceza sahasına biraz yaklaşıp şut çekmeye çalışması lazım bence GSnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sabri dediğin adam bütün bursaspordan iyi yine lan, niye güldün. REYİZ UĞUR GETİR BİZE SFASDFAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahahahah burak arkasında golge belirince kendini yere atıor melo dahi olsa sabri ahahahahah abi o agır zemnde nası diktin o topu lan offf offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sakatlik sonrasi ilk maci bu yagmurda oynayacak olmasi bana fatih terim'in komplosu ve sabriyi 10 mac daha ekarte etme cabasi gibi geldi safhgkp[adfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 GİRER GİRMEZ ÇERÇEVEYİ BULAMADI AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sabri atsa efsane olur yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Abi Sabri girdi...?!?!?!??!?!?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 biri bana burak yılmazın şu zıplyaşının mantıgını açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahuauha sabriiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Dani 3.kez kaleciye pas denedi valla mal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi yüzümüzü biraz olsun güldürmek için soktu heralde sabriyi. bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aktiftablet said: Sabri atsa efsane olur yalnız Bu sezon avrupadaki ilk golümüzü sabri atmış olucak di mi öyle bişey olsa sdfadga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: Sabri dediğin adam bütün bursaspordan iyi yine lan, niye güldün. REYİZ UĞUR GETİR BİZE SFASDFAF 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Dani de Decisions 3-4 direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 burak 5 dakka cluj 5 dakka gs icin oynuyo lan, adam load balancer sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Reksa said: SeaGle said: Sabri dediğin adam bütün bursaspordan iyi yine lan, niye güldün. REYİZ UĞUR GETİR BİZE SFASDFAF 8-) Varsa sabriden iyi adamınız celınc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SeaGle said: aktiftablet said: Sabri atsa efsane olur yalnız Bu sezon avrupadaki ilk golümüzü sabri atmış olucak di mi öyle bişey olsa sdfadga girer girmez vurduğu top gol olsa epic olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 45 dakkadır ayakta izliyorum.saçlarım beyazladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 HHEEEERRRRRNANDEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ galatasaray maçından sonra braga manu maçında zevkten ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 AHUAHUAHUA sabri nası delirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahahahaha sabri reyz yardımcı hakeme kerkindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Red said: 45 dakkadır ayakta izliyorum.saçlarım beyazladı Ben albino oldum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SABRİHİHHİEOAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar