Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu #2

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

kavurma said:

Ha şöyle birşey var bu adam senin kızın erkek arkadaşı olduğunu bilerek kızla takılıyorsa temiz bir sopayı hak etmiştir. Şayet bilmiyorsa hiç kovalama derim. Bana kalsa hiç ardını kovalamadan kızla konulu filmler çekmeye başlardım.

Bilerek de takılabilir gayet, sopa mopa hak etmez. Bırakın bu odunlukları abi eheh.

Sevgilisi olan kız aranıyorsa bu tamamen kızın karaktersizliğidir. Karşıdaki erkek "demek çok sevmiyor, mutlu değil, beni tercih ediyor" diyerek duygusal olarak da ilgilenebilir, "alan razı veren razı abi kız çapkın demek" diye maddi de bakabilir, farketmez. Sana ayıp etmesi için senin arkadaşın olması lazım anca.
Sosyal ağlarda paylaş

belli olmaz kiz belki sallamistir ``iliskim var ama bitmek uzere aramiz cok kotu`` falan diye. siz de kizdan yeterince hoslandiysaniz direk kizin ustune atlamasaniz bile kacmazsiniz kizla adamin durumunun belli olmasini beklersiniz muhtemelen.

gerci akli olan yine uzaklasir tamir tadilat iliskisinden kimseye fayda gelmez ama bu durumlarda cizgiler o kadar siyah beyaz olmayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

iliski nasil olur bilmem de, yanasan adama vay ibne dencek kadar net bir durum olmayabilir ortada kizin davranisina gore.

kiz da gidip adama muhtemelen `cok iyi bir iliskim var su an ama sen suanki erkek arkadasimdan daha yakisiklisin belki aramizda biseyler olabilir` demez herhalde hehe hatta belki abartip `ayrilmaya calisiyorum ama kabul etmiyor` falan gibi seyler bile diyebilir belli olmaz yani. bu durumda sureci hizlandirmaya gayret etmeden kenarda beklerse cocuk olacaklari gormek icin simdi bu mericlik mi degil mi o kadar kesin sinirlar yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Marty said:

sucu adamda bulanlar da bi acaip.
kizin teki sizin ilginize karsilik verdi. Aaa senin sevgilin var, olmaz diyip kaciyo musunuz?

evet. agir mericlik sezdim sende.

kizla arkadas gibi takilip iliskinin kuyusunu kazmak baska, ilgi gosteren kizla iliskiye girmek baska.

ayrica elimizdeki ornekte eleman gelmis pompayi vermis gitmis gibi gorunuyo. yani, en dogrusunu yapmis. tek kazanan bu eleman olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...