Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kavurma said: Ha şöyle birşey var bu adam senin kızın erkek arkadaşı olduğunu bilerek kızla takılıyorsa temiz bir sopayı hak etmiştir. Şayet bilmiyorsa hiç kovalama derim. Bana kalsa hiç ardını kovalamadan kızla konulu filmler çekmeye başlardım. Bilerek de takılabilir gayet, sopa mopa hak etmez. Bırakın bu odunlukları abi eheh. Sevgilisi olan kız aranıyorsa bu tamamen kızın karaktersizliğidir. Karşıdaki erkek "demek çok sevmiyor, mutlu değil, beni tercih ediyor" diyerek duygusal olarak da ilgilenebilir, "alan razı veren razı abi kız çapkın demek" diye maddi de bakabilir, farketmez. Sana ayıp etmesi için senin arkadaşın olması lazım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 @baggio çok avrupalı gördüm seni bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 İtalyanız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Hay maşşallah baggio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 baggio haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Abi siz aldatma fiilini resmen meşru kılıyorsunuz farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kızların çoğunun karakteri böyle yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hayırlı işler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 O değil de amma çok fikir yürütülmüş gerek birbiriniz üzerine gerek konuyu açan üzerine... Forumda bu konunun nesini tartışıyosun olm konuyuaçanpatiadamkişisi? Her şey bariz ortadayken doğru hareketi yapamıyosan buradakilerin dediğinin ne önemi var? De get ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sizin kız arkadaşınızı aksam simidi gibi yiyorlar erik yer gibi kütür kütür götürüyorlar. (burada oyle bisi varmı bilmiyorum). hiç mi müdahale etmesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kızı dövcen illa dövceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu konu baydı başka bi dram olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kızı döv abi herifi niye dövüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Alkol aldık mı gençler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bak hâlâ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kız seni dövsün. fendon yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sucu adamda bulanlar da bi acaip. kizin teki sizin ilginize karsilik verdi. Aaa senin sevgilin var, olmaz diyip kaciyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kavurma said: Abi siz aldatma fiilini resmen meşru kılıyorsunuz farkında mısınız? evli degiller bir sey degiller. Aldatmak konumuz olan durumda gayet yasal bir sey degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Marty said: sucu adamda bulanlar da bi acaip. kizin teki sizin ilginize karsilik verdi. Aaa senin sevgilin var, olmaz diyip kaciyo musunuz? evet. agir mericlik sezdim sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 belli olmaz kiz belki sallamistir ``iliskim var ama bitmek uzere aramiz cok kotu`` falan diye. siz de kizdan yeterince hoslandiysaniz direk kizin ustune atlamasaniz bile kacmazsiniz kizla adamin durumunun belli olmasini beklersiniz muhtemelen. gerci akli olan yine uzaklasir tamir tadilat iliskisinden kimseye fayda gelmez ama bu durumlarda cizgiler o kadar siyah beyaz olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ilişkisi varken bu boku yiyen ilerde aynı şeyi sana yapmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 iliski nasil olur bilmem de, yanasan adama vay ibne dencek kadar net bir durum olmayabilir ortada kizin davranisina gore. kiz da gidip adama muhtemelen `cok iyi bir iliskim var su an ama sen suanki erkek arkadasimdan daha yakisiklisin belki aramizda biseyler olabilir` demez herhalde hehe hatta belki abartip `ayrilmaya calisiyorum ama kabul etmiyor` falan gibi seyler bile diyebilir belli olmaz yani. bu durumda sureci hizlandirmaya gayret etmeden kenarda beklerse cocuk olacaklari gormek icin simdi bu mericlik mi degil mi o kadar kesin sinirlar yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Seele said: Marty said: sucu adamda bulanlar da bi acaip. kizin teki sizin ilginize karsilik verdi. Aaa senin sevgilin var, olmaz diyip kaciyo musunuz? evet. agir mericlik sezdim sende. kizla arkadas gibi takilip iliskinin kuyusunu kazmak baska, ilgi gosteren kizla iliskiye girmek baska. ayrica elimizdeki ornekte eleman gelmis pompayi vermis gitmis gibi gorunuyo. yani, en dogrusunu yapmis. tek kazanan bu eleman olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 resim gene 25. sayfada gençler hadi bastırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar