liberal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hamsilipilav said: neyi sömürüyon abi? kızın tekiyle aslında seni sevmiyordum ama sırf kullanmak için birlikte oldum diyerek kendimi mi tatmin edicen? amaç ne yani ? nası bi kafa yaşıonuz olm siz amaç ego tatmini değil anlamamışsın. geçen topicde açıkladım bayaa. bir sevgiliye sahip olmak sadece seks demek değil ki? ne anlattığımı biliyorsun heralde. işini görecek yönlerini alır kullanırsın o sırada başkalarına bakarsın. baktın başkasıyla olabilitesi var ilk fırsatta postayı koyarsın sevimciğim biz anlaşamıyoruz ayrılalım diye. kaldı ki diğer eleman kızın ilgilendiği biriyse kızın yaptığı çok da farklı bişey sanki lol he abi ben çok kötüyüm. egolam tavanlarda kafamda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ne intikama gerek var ne de başka bir şeye. Arkadaşın kalkıp forumda böyle bir konu açmasında da bir gariplik yok zira 1 ay da olsa 1 yıl da olsa aldatılmanın vermiş olduğu kötü his apayrı bir şey.(yaşamadım hiç ama kıskançlık deneyimlerinden tahmin edebiliyorum) arkadaşın yapması gereken tek şey alıp kızı açık açık konuşmak, olay sandığı gibi ise yol vermek. Zira doğru ise o olay o kızdan hayır da gelmez zaten. Ancak olay sandığı gibi de olmayabilir, bakarsın yakın arkadaşı, kuzeni falan da çıkabilir. Emin ol yani. Bu arada sevilen insanla sevişmek = 100 x sıradan seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paticiğin beyaz klavyeli prensleri forumdaki kızların gözüne girme peşinde part bilmemkaç sadfsd sevdiğin insanla yapılan seks 100x falan bu ne abi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 forumdaki kızlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yav said: hamsilipilav said: yapamadığım için bişi büyüttüğüm falan yok uzun süreli bi ilişkideyim iki yıldan fazladır düzenli de bir seks hayatım var. KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN Sen bu topicte baya show yapmışın da yanlış hatırlamıyorsam senin de uzun süreli bir ilişkin vardı.Hayırdır ne oldu bitti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 NeoStyle said: Lord_Argos said: Dün çok düşündüm ve karar verdim bugün ayrılıcaktım ama bugün iş çıkışı bi kız arkadaşı ile buluşucakmış hatta söylediğine göre arkadaşı onu işten alıcakmış. Ben kaçmıyorumya yarın buluşuruz dedi ama ben kaçıyorum diyemedim. Resmen kudurmak üzereyim bugün söylemezsem çatlıyacak gibi hissediyorum yarınımı beklesem yoksa iş çıkışı önünümü kessem. Telefondan dan da yol vermek istemiyorum god damnnnnn telefondan yol verirsen hırsını alırsın, ama sonra iradene hakim olman gerek ilerde, seni özledim.. tarzı şeyler yazmak yok sadasd önce sen bırak dediydik dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Akhlaur said: yav said: hamsilipilav said: yapamadığım için bişi büyüttüğüm falan yok uzun süreli bi ilişkideyim iki yıldan fazladır düzenli de bir seks hayatım var. KARDEŞİM GEÇMİŞ OLSUN Sen bu topicte baya show yapmışın da yanlış hatırlamıyorsam senin de uzun süreli bir ilişkin vardı.Hayırdır ne oldu bitti mi ? uuv hem de ne biçim. çok şükür bitti show'um ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Hehe söyleyecek çok şeyin vardır senin yap showunu tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 seksten yeni geldim. bi duş alıp yatarım. biri konuyu özet geçsin hepsini okuyamam yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 seks neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 biraz göz gezdirdim: aldatıldım diyeniniz de tatava, bi yatakta başkasıyla basmamışsınızdır mesela. en aldatıldım diyeniniz de öpücüklü mesajtan ötesini bulamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 neyse abartmayayım ben ya asfds uyku nerdesin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yarına neler olacak kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ginaly said: NolaxThensbane said: ginaly said: lan hala akıllanmamışsın ya. sorun onun aldatması değil, senin aldatmaman. 1,5 aylık ilişkide ne bu sadakat. dostum f=ma'dan sonra en genel geçer kural 4s'tir. ki f=ma da yattara oldu, 4s hala ayakta, var git sen hesabet. hade len! 1,5 aylık ilişkinde aldatmamak için bana bir tane sebep söyle. Integrity. Manliness. Loyalty. http://media.giantbomb.com/uploads/0/8179/350662-big_boss_salute_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Aluriel said: hatun niye aldattı bu önemli baya aslında asdfasd Aldatmanın farklı sebepleri yok ya, yeterince sevmiyorsun, üstüne karaktersizsin, patlıyor işte. İntikam için aldatanlar var ki direk hayal günücnden yoksunlar, yüzüne baka baka ayrılıp şimdi şuna çakıcam demek varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Frantic said: diskini bi kavanoza koyup bulusmaya getir ve kizin basindan assagi dok. hi this is johnny frantic and this is jackass! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu ne lan 12 sf!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ohyeah said: Adamı dövecek kadar mal mısın abi. Kusura bakma da. Kız arkadaşın kuyruk sallamasa kimse böyle bişe yapmaz. Adamı döveceğine kız arkadaşına lafı koy dön arkanı git. Kaliteli ol la biraz Sıfırdan yazmakla uğraştırmadığı için ohyeah'a teşekkür eder, Argos'a da akıl fikir dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 daha ilk baslikta casit oldugu icin banlanmaliydi lordargos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi defected mal bulmuşsun sadece. ne kasıcaksın. aslında bi bug report form gibi bişi ile giriş yapılan bi site yapıp defected'ları ve ne şekilde defected olduklarını gösteren bi site yapmak lazım. karşılaştığınız defected hatunları report edin, abuse etmek isteyen abuse etsin, diğerleri uzak dursun şeklinde. geri iadesi olmayan bi çorap aldın ve bi tanesi yırtık çıktı, ayakkabının tabanı patladı.. ne yaparsan onu yapıcaksın. çöpe at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kadın = Mal göndermeni onayladım Dasaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yaralı stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 adam şu kız için 2 paragraf yazmış, kıza 3 kelime sms atacağı yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dasaaa said: aslında bi bug report form gibi bişi ile giriş yapılan bi site yapıp defected'ları ve ne şekilde defected olduklarını gösteren bi site yapmak lazım. karşılaştığınız defected hatunları report edin, abuse etmek isteyen abuse etsin, diğerleri uzak dursun şeklinde. abi harika proje. girisi de private yapip sadece tek elden izin dagitir cikabilecek hukuksal problemleri de engelleriz. mikemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yalnız hakikaten şu bug report fikri süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar