deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Clans_and_Bloodlines_in_Vampire:_The_Masquerade#Camarilla Ha bu arada wiki de bayağı güzel anlatıyor olayları kısa kısa, bir de https://docs.google.com/file/d/0Bxyd7fG1MQw8YzI1MDkwMzgtYmM2NS00ZmZjLWExMWEtMzVjYTg1YmEyOTc5/edit?hl=en&authkey=CP283LIN şuna mutlaka bakın. Adam uğraşmış yapmış unofficial Istanbul by Night gibi bir şey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 BonePART said: ..tavernaya sırtında okla bi adam girer bizim köye orclar saldırdı der ve yere duser.. AHAHAHAHASDF daha sade bir anlatım olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi dnd nin özeti benim için bu ya ben o başlangıçla level 20 tanrı kurtarmalı campaignde oynadım köyün blacksmithinin oğlu waryor da odum level 1 equahhueauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 BonePART said: Dedim ya bu oyun biraz daha bole tavernaya sırtında okla bi adam girer bizim köye orclar saldırdı der ve yere duser temalı basit. haha anlatım çok iyi. şimdi kaçar saat sürecek oturumlar? saat kaç gibi olacak. dediğim gibi irc zaten yavaş işliyor sen ne kadar sürede kaç oyunda, kaç saatte bitirmeyi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 blacksmith oglu waryor da oldum diyince aklıma geldi. çok epic bir aileye mensup sorcerer açmıştım. epic olacak ilerde filan hedefim o. ilk görevde fare ısırdı. ölüyodum. :(:(:( sonradan güçlenmişti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi 1 2 gün işim yoğun cumartesinden sona felan sakin olcak ilk seferde ben yazarım haft aiçi bi gün mesela 8 12 arası yada 9 12 arası 3 saat deneriz bakalım nası olcak irc çok şart deil ya seslide oynarız ircnin mantıgı logları koyalımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 irc de illaki olmalı, ses olayını da daha hızlı geçilmesi gerekn durumlarda fln kullanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 benim 22-23 ü gibi seminere gitme durumu var 1 hafta 10 gün. o zamana sarkarsa yarım kalır benim açımdan. ha farketmez ayağın kapıya sıkışır, enfeksiyon kapar hastalaınr ölürsün dersen başlayım sizinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Abi koca Hobbit'te bile o rp var, dedem orkların öldürdüğü şerefli bir kraldı şeklinde ahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi gelemöeyen edemeyen olursa zaten ya npc yaparız ya öldürürüz bi şekil idare ederiz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ya bence irc olsun, karşıdaki insanı görmeden (skype vs. üzerinden) rp yapınca çok komik oluyor, kaldı ki evdeki insanlara da testis malzemesi oluruz. Bir de tabii off-game falan oluyor bayağı. Hem söz uçar log'lar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 @İmam, hacı hemen 7699 mesaj daha at bak topic'te 10k medal'ı olmayan bi sen kalmışsın ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 dohuzbin dohuzyuz dohsan yedi dohuzbin dohuzyuz dohsan sekhiz dohuzbin dohuzyuz dohsan dohuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 irc olursa ve yer olursa gelebilirim. 0 tecrübe. yedek klubesinde beklerim. hatta sadece gözlemci de olabilirim öğrenmek açısından. en uygunu da bu gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 deadwoll said: Ya bence irc olsun, karşıdaki insanı görmeden (skype vs. üzerinden) rp yapınca çok komik oluyor, kaldı ki evdeki insanlara da testis malzemesi oluruz. Bir de tabii off-game falan oluyor bayağı. Hem söz uçar log'lar kalır. abi aynen bu yaştan sonra böle kalın ses yapmak arzusunda deilim ircnin rahatlığı orda bold yazarım anarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 belirli bir konu var mı? olmasını istediğin bi meslek, bi karakter neyim var mı? hani mesela orta yaş, şişman, çekingen muhasebe işleriyle uğraşan bi vampir olabiliyor muyuz? yoksa hepimiz delifişek uzili katanalı mı yağız delikanlılar mı olacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kalın ses niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi ben hırsız olucam ya, romen çingene denilince aklıma başka şey gelmiyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MFGYVmAj5yU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hah aynen şu da aklıma geldi de tam bağlantı kurulamaz diye demedim AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 BabacumMostors said: kalın ses niye? abi role play böle kalın ses yapmak ya üSİZ KİMSİNİZ RECEBİN DANCININA İZİNSİZ NASIL GİRDİNİZ'!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 imamizer said: belirli bir konu var mı? olmasını istediğin bi meslek, bi karakter neyim var mı? hani mesela orta yaş, şişman, çekingen muhasebe işleriyle uğraşan bi vampir olabiliyor muyuz? yoksa hepimiz delifişek uzili katanalı mı yağız delikanlılar mı olacağız? abi ne olursan ona göre uydurucaz bi söz vermiyorum yaşarsın yaşamasın uyar uymaz bi neden bulun sadece önemli olan o neden prens size görev vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 BabacumMostors said: abi ben hırsız olucam ya, romen çingene denilince aklıma başka şey gelmiyor ahahah abi ne istersen ol yane ravnos olcaksan ama mesela wikiden biraz oku disciplineleri var bi tane ilizyonla alaklı ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 RECEBİN DANCINI!!! ok okurum zaten iş güç yok şu anda boş boş mesai dolduruyoruz edik: okuyormuşum lan zaten alt+tab yapınca gördüm AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bak ildeniz vtm deki en açık discipline bu http://whitewolf.wikia.com/wiki/Chimerstry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar